|
Nu esti logat.
Ce sa fac?-4#58 2008-07-20 22:03:39
Re: ce sa fac?buna, am o intrebare: luna asta mi-a venit menstra de 2 ori, adic ciclul a durat 15 zile (de obicei la mine dureaza intre 28-30 de zile), ar trebui sa merg la ginecolog? am luat anticonceptionale timp de 4 luni, dar m-am oprit din cauza spotting-ului ( nu mai iau de 2 luni) Ultima oara a fost editat de tweettty (2008-07-20 22:05:12) Offline #59 2008-07-20 22:05:37
Re: ce sa fac?da,ar tb pt ca nu e normal sa iti vina de 2 ori intr-o luna.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #60 2008-07-20 22:08:43
Re: ce sa fac?... m-am gandit sa mai astept sa vad daca imi vine normal data viitoare Offline #61 2008-07-23 18:03:23
Re: ce sa fac?buna. revin si va zic ca am hotarat sa merg in germania la consultatie la un medic de acolo si sa fac tratamentul care mi l da cu medicam deacolo. am auzit ca cele care merg inafara la medic se vindeca mult mai repede, cica ar fi medicamentele lor mai bune asa ca eu vreau sa incerc ca nu mai pot asa m am saturat si ma simt tot mai rau. nu se poate sa mergla diversi medici din cj sa fac tratamente peste pratamente acum ma supara si stomacul si in loc sa merg spre bine ma simt mai rau ca niciodata. va rog daca careva din voi ati mers si v ati tratat afara sa imi scrieti sa stiu unde si cu ce ati facut trat. Offline #62 2008-07-23 19:52:56
Re: ce sa fac?imi zice si mie cineva ce medicament ar trebui sa mai iau pe langa gynofort pt micoza si gardnerella si cum sa il iau ms mult Offline Publicitateloading...
#63 2008-07-23 19:57:02
Re: ce sa fac?pai oricum prima oara trebuie tratata gardnerella si dupa ce scapi de ea te ocupi de candida...iar gynofortul e doar pt candida...medicul trebuie sa ti prescrie un tratament pt gardnerella... happy with him...inlove with him... Offline #64 2008-07-24 12:33:00
Re: ce sa fac?in general cu ce se trateaza gardnerella? la doctori nu mai merg decat in strainatate ca aici m am saturat de ei. numai bani le trebe si iti scriu acolo o reteta si dute cu dumnezeu. nu ii intereseaza ca de un an merg la ea (doctorita mea) si in loc sa fiu mai bine sunt de 3 ori mai rau si cica ii printre cele mai bune din cj. sunt satula sa nu ma ascultesi daca nu merge tratamentul zice ca ii sotul de vina si noi nu mai avem contact de 3 luni din cauza infectiei dar cineva trebe sa fie de vina nu???? apropo acum ii pun iaurt simplu si as vrea sa stiu cate zile sa imi pun .ii prea mult 7 zile adica seri. gardnerella nu trece cu iaurt?iar daca nu reusesc sa scap de problema asta sa inteleg ca nu pot avea bebe? ca si mor de este asa Ultima oara a fost editat de alina_ungurusan (2008-07-24 12:36:20) Offline #65 2008-07-24 17:45:08
Re: ce sa fac?alina...daca iti spun cu ce se trateaza e ca si cum iti recomand un tratament si nu pot face acest lucru...ce pot sa ti spun e sa gasesti in cluj un laborator unde se face antibiograma si cu rezultatul de la ea in mana poti merge la orice medic...in functie de ea iti va da un tratament tintit pe problema...si poti incerca cu iaurt...dar nu e sigur ca va trece... happy with him...inlove with him... Offline #66 2008-07-24 21:14:08
Re: ce sa fac?apropo nu toti medici care au renume ca sunt buni chiar sunt asa se poate sa fie si invers. Offline #67 2008-07-24 23:31:23
Re: ce sa fac?eu am ajuns sa cred ca am si o ciuperca acolo (daca exista asa ceva in zona aia ) pt ca am din ianuarie o pata rosie si 2 cosulete daca pot sa le zic asa ( fiind suspecta de hpv dar rezultatul a fost negativ) si nu trece si ma mananca dar acum pe linia chilotului in partea de jos la intrare in .... mia aparut o iritatie in ambele parti care nu se vindeca si arata ca si o ciuperca(pielea ii rosie ma mananca si parca ustura cateodata si se duce pielea. asta ar fi de competenta ginecologului sau dermatologului? Offline #68 2008-07-24 23:46:57
Re: ce sa fac?din ce spui cred ca s ar putea sa fie vb de candida...care intradevar e o ciuperca dar una care traieste in medicul nostru vaginal si in anumite conditii se inmulteste...avand in vedere ca ai gardnerella candida nu e neasteptata mai ales ca amandoua sunt dereglari ale florei vaginale...si mergi mai bine la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-08-01 21:58:55
Re: ce sa fac?despre spalaturile intravaginale cu ceai din marul lupului ce parere aveti? pt infectii genitale Offline #70 2008-08-02 01:41:48
Re: ce sa fac?ca sunt cam apa de ploaie...depinde si pt ce infectii...daca vb de gardnerella nici vb de spalaturi...o intretin doar... happy with him...inlove with him... Offline #71 2008-08-04 08:34:00
Re: ce sa fac?ms mult.si atunci ce sa fac? si nu mai imi ziceti ca mergi la medic ca de 5 ani merg intruna si nimic in loc sa merg spre bine sunt de 3 ori mai rau acum si cu probleme de stomac de la medicamente in exces.vreau sa merg in strainatate dar as vrea sa stiu daca este adevarat ca au altfel de medicamente pt asa ceva. am auzit ca mai multe fete s au tratat cu asa ceva in strainatate.va pup pa Ultima oara a fost editat de alina_ungurusan (2008-08-04 08:35:48) Offline #72 2008-08-04 10:31:34
Re: ce sa fac?pai alina...depinde si ce infectie ai...ce tratamente ti a/au dat...la ce medic/i ai fost... happy with him...inlove with him... Offline #73 2008-08-06 11:35:46
Re: ce sa fac?vreau sa merg in strainatate dar as vrea sa stiu daca este adevarat ca au altfel de medicamente pt asa ceva. am auzit ca mai multe fete s au tratat cu asa ceva in strainatate.va pup pa Offline #74 2008-08-07 22:59:54
Re: ce sa fac?apropo as mai vrea sa stiu daca imi pun in fiecare seara timp de 2 sapt iaurt in vagin cu ajutorul unui ob imi fac mai mult rau? mentionez ca dupa ce imi pun iaurt ma simt mult mult mai bine dar daca intrerup tratamentul ma simt iar rau.pot sa imi fac rau daca il pun in mai mult de 7 seri? ms mult Offline #75 2008-08-08 00:07:24
Re: ce sa fac?rau nu faci...doar ca nu vei putea face asta toata viata...si cu ob ul...nu stiu...ar trebui gasita si alta varianta... happy with him...inlove with him... Offline #76 2008-08-08 08:45:41
Re: ce sa fac?asta stiu numai pana merg in germania pe 9 am programare. si apoi mai vedem, in tara nu mai merg. daca ai fi in situatia mea crede ma ca m ai intelege. ms de rspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|