|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2008-03-15 21:37:56
ce sa fac?buna din nou. revin si va spun ca dupa nenumarate tratamente si mai multi medici schimbati chiar si profesori doctori tot nu am reusit sa scap de nesuferita asta de micoza , dar mai grav este ca imi doresc un copil si o doctorita mi a zis sa nu raman insarcinata pana nu ma vindec, au trecut vreo 2 ani de cand incerc sa ma tratez si degeaba ca nu reusesc sa scap de ea si imi doresc un copil.acum intrebarea mea este ce sa fac copil imi doresc f mult dar oare ii bine sa raman insarcinata? profesorul doctor la care am fost a zis ca pot ramane fara nici o problema si copilul nu va fi afectat dar altul a zis ca nu ii bine. daca nu reusesc sa scap (sincer nu mai cred ca ma voi vindeca) asta inseamna ca nu pot avea copii? sunt f suparata si nu stiu ce sa mai fac . daca ma poate sfatui cineva i as fi recunoscatoare . ms Offline #2 2008-03-15 21:40:01
Re: ce sa fac?poti sa ramai gravida si daca ai micoza... nu imi este foarte clar insa ce anume ai,cumva candida? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-15 23:04:02
Re: ce sa fac?colpita micotica asa scrie medicul pe reteta si la analize iese micoza ++ GP IV restul negative iar testul papanicolau este tratament normal pap I Offline #4 2008-03-15 23:06:03
Re: ce sa fac?aia e candida...si nu afecteaza sarcina...chiar daca o tratezi acum ea s ar putea sa recidiveze in sarcina...e un lucru normal... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-15 23:15:32
Re: ce sa fac?si atunci de ce mia spus doamna doctor sa nu raman insarcinata ca risc sa pierg si sa am complicatii? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-15 23:17:14
Re: ce sa fac?problema la mine ii ca indiferent ce iau nu imi trece , deci nici macar nu se trateaza ca macar cateva zile sa fiu bine asta ii grav din pacate Offline #7 2008-03-15 23:46:39#8 2008-03-15 23:53:37
Re: ce sa fac?alina_ungurusan ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...nu stiu sincer ce semnifica GP IV...dar daca diagnosticul a fost DOAR colpita micotica atunci aia e candida...deci nici vb de povestile spuse de medicul tau...si in locul tau asface o analiza de chlamidia...sa fi sigura...aia nu iese din analiza de secretie sau pap...e o analiza separata... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-03-16 22:38:03
Re: ce sa fac?unde se fac analizele astea ? si cum fac ii zic pur si simplu doctoritei ca vreau sa imi faca analiza asta la chlamidia? oare de ce nu mi a propus ea? ok o sa vad cum facsa ajung din nou la analize. ms Offline #10 2008-03-16 22:39:40#11 2008-03-16 23:31:17
Re: ce sa fac?mergi la un centru de analiza...nu cred ca se poate face la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-03-20 12:23:13
Re: ce sa fac?ok ms mult celor ce mi au raspuns Offline #13 2008-03-20 12:30:56
Re: ce sa fac?cu placere alina happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-04-12 18:02:59
Re: ce sa fac?buna.imaginativa cum ii cand suferi de cunoscuta micoza. faci diferite tratamente mergi la o multime de medici, iei medicamente pana ajungi sa ai probleme cu stomacul ajungand sa nu mai poti lua nici medicamente de durere, incerci si naturiste si nimic nu merge, ai micoza non-stop de 1 an fara ca nici macar o zi sa nu fii bine (adica nu se vindeca deloc) de viata sexuala ce sa mai zic vai de sotul meu, culmea imi doresc acum si un copil si pur si simplu nu mai stiu ce sa fac ca sa tratez asta, am ajuns sa cred ca sufar de o boala incurabila, poate la multe va vine sa radeti ca am scris asta dar asa se pare ca ii. nimeni nu poate sa imi zica cum sa ma tratez si ce sa mai iau.sincer cedez psihic nu stiu ce sa mai fac.ce analize as putea sa fac sa se descopere ce sta in spatele ei, pt ca cred ca ceva ii de nu ma mai vindec absolut de loc nici macar o zi nu sunt bine,daca cineva poate sa imi zica ce analize ar trebui sa mai fac le rog sa ma ajute . ms va rog mult sa imi raspundeti Offline #15 2008-04-12 18:04:28
Re: ce sa fac?analiza pt chlamydia ai facut? mami de minuni Offline #16 2008-04-12 18:05:20
Re: ce sa fac?spui ca ai micoza dar ce anume sigur nu ne spui! analize la secretie ai facut?daca da ce rezultate ai? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-04-12 18:20:27
Re: ce sa fac?pai micoza nu poate fi decat candida pink mami de minuni Offline #18 2008-04-13 03:36:40
Re: ce sa fac?colpita micotica Offline #19 2008-04-13 07:38:20
Re: ce sa fac?alina fa testul chlamidia si eventual si o antifungigrama... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|