|
Nu esti logat.
Egoism.#1 2008-03-15 23:59:35
Egoism.E mare lucru ca recunosc asha ceva despre mine si.....n'ar trebui sa fie mare lucru ca vreau sa'l corectez. 6 ani de dragoste Offline #2 2008-03-16 00:12:02
Re: Egoism.janis...constient sau inconstient cu totii suntem egoisti in felul nostru...asa ca relax, nu esti singura ! #3 2008-03-16 01:00:19
Re: Egoism.ba da,ma port oribil cu cei din familia mea,nu contez decat eu......in fine,nu cred ca exagerez! 6 ani de dragoste Offline #4 2008-03-16 10:21:57
Re: Egoism.Janis , sa-ti zic ca asa sunt si eu?Egoista? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2008-03-16 10:22:32
Re: Egoism.bun te porti naspa...atunci de ce nu te gandesti de 2 ori inainte sa le arunci o vorba sau sa faci ceva? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-16 10:35:43
Re: Egoism.Janis...si eu eram la fel...si inca mai sunt destul de mult...asta pentru ca in familie am fost cea mai mica si nu ca m-au rasfatat ai mei, insa chiar sora mea ma rasfata din dragoste, sa nu fac eu aia, sa imi dea mie mai mult etc...si am devenit egoista fata de ea...si fata de sotul meu, care si el ma iubeste enorm...si atunci cand cineva te iubeste asa de mult, devii un monstrulet egoist, crezi ca totul ti se cuvine... Si egoista eram fata numai de ei doi, cu restul nu...cu cea mai buna prietena a mea din liceu am fost exact invers...ea vorbea numai despre ea, doar problemele ei erau importante.... Viata a vrut insa sa trec prin niste momente grele si de atunci m-am mai schimbat...acum parca uneori sunt in extrema ailalta, sufar de ceasul mortii ca sa-i pot impaca pe toti... ....De alintat ma mai alint si acum, dar cu masura....Este bine ca ai constientizat, tu singurica te poti controla si in timp o sa fie mai bine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-03-16 10:45:47
Re: Egoism.eu sunt cea mai mica la parinti iubita si rasfatata .mama a,avut buna inspiratie atunci cand ma educat sa nu ma rasfete exagerat de mult si bine a facut ca acum eram insuportabila mai ales ca am inclinatia sa ma pisiscesc destul de mult . cat despre egoism mi-a mai trecut de cand am plecat de acasa nu sunt buricul pamantului am trecut si peste asta .bine ca eu am alt defect mare:am pretentii foarte mari de la oameni si in 99,99% din cazuri sunt dezamagita si nu pot sa ii iert cand nu se ridica la asteptarile mele..... sper sa ma echilibrez si in privinta asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-16 10:47:23
Re: Egoism.pai... gaseste-ti prin jur niste omuleti care sa fie la fel... adica sa vorbeasca non-stop numai despre ei insisi... eu asa am scapat de problema asta, m-au disperat cei din jur si atunci am inceput sa-mi controlez nevoia asta. si inca ceva... nush cat e egoism in asta si cat e... fire extrovertita. adica un om inchis in el si posac poate fi egoiest, dar niciodata n-o sa se apuce sa povesteasca la toata lumea problemele proprii... pe cand un om deschis va spune si va tot spune... chiar daca, uneori, nu-si da seama ca cei din jur n-au nici o treaba cu problema pe care o expui tu atat de inflacarat (eu asa patesc ). oricum... daca la asta se rezuma egoismul tau si nu mai ai si alte manifestari... eu zic ca vei supravietui , stai linistita ca nu-i asa mare lucru... trece cu putin autocontrol. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2008-03-16 10:54:32
Re: Egoism.Si eu sunt ca tine, Janis.. si eu ma port urat cu persoanele la care tin Si culmea, ca numai cu persoanele la care tin ma port urat, pt ca cu necunoscutii nu imi permit Offline #10 2008-03-16 11:01:28
Re: Egoism.eu cred ca trebui sa inveti sa asculti. e super sa fii mereu in centrul atentiei si sa vb numai despre tine. dar si altii au probleme, au nevoie de un sfat. asculta-i si pe ei. mai da-ti peste gurita din cand in cand Offline #11 2008-03-16 11:08:43
Re: Egoism.si mie mi se intampla sa vorbesc numai despre chestiile care ma preocupa...dar de la un timp incerc sa ma abtin.adica spun ce ma deranjeaza sau ce vreau sa fac si nah daca zic tot ce am ce zis si persoana cealalata nu mai stie ce sa zica schimb subiectul.nu incerc sa insist mult asupra problemei sau aduc suiectul in vorba doar daca am uitat sa zic ceva daca nu incetez sa tot vb despre asta pentru ca stiu ca e iritant sa stai cu cineva care vb intr-un nuami despre problemele ei...am avut si eu prietene care daca aveau o problema nuami depsre atsa vorbeau si mi se parea iritant pentru ca eu nu puteam sa zic nimic care nu era legat de problema ei asa ca de atunci incerc sa nu mai fac si eu la fel pentru ca probabil asa ii iritam si eu uneori pe cei din jur... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #12 2008-03-16 11:32:19
Re: Egoism.multumesc de sfaturi fetelor.. Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-03-16 11:37:47) 6 ani de dragoste Offline #13 2008-03-16 11:35:43
Re: Egoism.Intr-adevar este EXTREM de iritant sa porti o "discutie" cu o persoana care vorbeste numai despre sine... Colega mea de banca din liceu a vorbit 4 ani numai despre ea si eu ascultam... si daca incepeam sa zic si eu ceva si situatia descrisa de mine se asemana cu cea din viata ei, ma intrerupea si continua ea E foarte enervant si iritant... evit acum astfel de persoane... Offline #14 2008-03-16 11:55:55
Re: Egoism.
exact asa a fost si la mine, cu colega mea ...eu asta nu fac cu nimeni, il las si pe celalat sa vorbeasca, sa-si spuna pasul...poate si acum, mai mult ascult decat vorbesc.... egoisat sunt in sensul ca tot ce e mai bunut ar trebui sa fie pentru mine, lumea sa faca numai cum vreau eu...cei care ma iubesc of course si pe care ii pot manipula dar inecrc sa ma controlez "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2008-03-16 12:30:53
Re: Egoism.Lasa Janis....sa vezi ce egoista o sa fii in curand...pentru familia ta!Sa vezi ce o sa te bucure cand copiii tai or sa fie cei mai destepti,cei mai frumosi,cel mai bine imbracati! O sa fii absolut convinsa ca ei merita sa aiba cei mai bun si ca lor li se cuvine totul! Ultima oara a fost editat de Ramona_gl (2008-03-16 12:31:18) Offline #16 2008-03-16 12:35:31
Re: Egoism.Ramona ar fi perfect daca mi'as transfera egoismul spre ei! sa le fie bine lor! de fapt daca ma gandesc bine...cine nu vrea ce'i mai bun pt copii lui ? 6 ani de dragoste Offline #17 2008-03-16 12:39:43
Re: Egoism.Mai sunt si mame care se gandesc tot la binele lor,ci nu al copiilor.......dar sunt sigura ca tu o sa fii o mama super buna pentru copiii tai.....si stai linistita ca o sa fii atat de ocupata ca n-o sa mai ai timp de istericale!!!! Rebecca si Rares n-au nevoie de o mama isterica . Ultima oara a fost editat de Ramona_gl (2008-03-16 12:40:21) Offline #18 2008-03-16 12:47:28
Re: Egoism.clar ca o sa ma gandesc la binele lor...double R doar ca's isterica cateodata si cu nepotzelu' ....si doar il iubesc si pe el si'l iubesc de cand avea cateva ore de viata...si i'am si mangaiat burta lu sormea isterica mereu o sa fiu... 6 ani de dragoste Offline #19 2008-03-16 13:21:15
Re: Egoism.pfuai cat de bine ma incadrez aici la unele faze... si fac lucruri urate si la persoane care tin la mine ...si fac lumea sa sufere si abia dupa imi dau seama ce am facut ... si cateodata degeaba incerc sa mai repar ceva ca ce i facut bun facut ii it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|