homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Egoism.-2

#20 2008-03-16 15:08:44

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: Egoism.

si eu am o doza maricica de egoism in mine, si nu ma prea mandresc cu asta, dar ce sa fac, poate e mai bine asa decat sa ma las calcata in picioare

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#21 2008-03-16 15:30:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

janis cand simti k ai nedreptatit pe cineva, sau i-ai facut o faza urata incearca sa il ajuti cu ceva sau sa faci ceva care l-ar bucura. poti chiar sa ii zici k ai facut cum ai facut pentru k asa ai simtit tu, dar vrei sa iti iei revansa. prietenii adevarati vor intelege, pentru ei vor sti sa isi accepte prietenii asa cum sunt ei wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#22 2008-03-16 18:44:22

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu chiar am recunoscut: sunt egoista si posesiva! nu e bine! dar are rabdare cu mine! pana cand? nu stiu!

#23 2008-03-16 19:06:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vaaai, janis... tare mi-i ca semanam mult ca fire... si eu sunt incapatanata, indaratnica si ma zbarlesc repede (partea buna e ca-mi si trece la fel de repede)... dar, la fel, cei dragi (mai ales parintii) sufera... sad

eu am bafta cu iubi, ca e el calm din fire... ca altfel cred ca ar iesi scantei... asa, rade si zice: "ei, imi mai dai si tu energie si dureri de stomac... deci e bine".

asteptam sa vedem cum vom fi ca mamici smile (eu una chiar abia astept)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2008-03-16 20:02:15

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

ca tot vorbeam de egoism...aseara eram suparata pentru ca prietenul meu care e la distanta nu vrea sa puna webcam-ul sa il vad si eu...conteaza mult pt mine acest lucru si i-am si spus asta ... si pt ca eram asa de suparata, l-am sunat si am incercat sa il fac si pe el sa fie suparat si greseala mea a fost sa ii spun ca sunt nervoasa si ca vreau sa il enervez si pe el... si am reusit..mi-a spus niste lucruri grele dupa aceea si azi nu am vorbit decat o singura data la telefon...ieri mi-a spus ca nu ma mai recunoaste, daca eu vroiam sa ii fac rau...dar inconstient am vrut asta pentru ca eu simt ca il iubesc enorm..nu am explicatie pt ce am facut aseara...e oribil...Janis, te inteleg !

Publicitate

loading...

#25 2008-03-18 12:01:49

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

egoista lu' tata, acum am vz topicul asta....
cred ca fiecare din noi are o doza de egoism mai mult sau mai putin mare... depinde de la om la om.. eu una am fost asa cam in fiecare relatie... mi-era greu sa ma bucur pt iubitul meu ca era in locul x si se simtea bine.. simteam ca ma roade f tare si ca ma oftic ca nu sunt si eu miezul acolo...
cum zicea si alexia, fac eforturi sa nu mai repet greselile din trecut si la urmatoarea relatie sa incerc sa fiu mai buna, sa las mai mult de la mine, sa fiu mai altruista.. te sfatuiesc sa faci la fel pt ca eu vazut clar ca nici cea mai mare dragoste nu rezista la infinit... nu mai poti sa fii sigura de nimic.. daca nu stii sa o mentii, se stinge toata sad
e bine da ca esti constienta ca nu ai o atitudine "sanatoasa" si cred eu ca prin repetitie o sa ajungi sa te redresezi cat de cat... in relatia cu el gandeste-te de 2 ori inainte de a face/zice ceva, iar cu fetele... fa tot posibilul sa mai si asculti, pune intrebari persoanei din fata ta, fii interesata, implica-te cat poti...
sper sa reusesti puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#26 2008-03-18 12:10:23

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

si mai e si familia....pe fete,le ascult...in relatia cu ele sunt cel mai putin egoista..cu prietenele ma intereseaza,ascult...nu cat ar trebui de mult,dar ascult...
insa cu familia se?orita,aici e cel mai rau.....sad  si schimba avataru ala ! tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#27 2008-03-18 12:37:09

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

o sa-l schimb....off.. te-ai vb cu alez sa-mi sariti in cap lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#28 2008-03-18 17:10:52

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Pai faptul ca iti dai seama ca esti egoista, deja e 10 pasi inainte, si arata ca de fapt nu esti rea. Oamenii egoisti cu adevarat nici nu isi pun problema asta! Trebuie sa te controlezi, nu as putea sa iti zic cum,d ar incearca sa gandesti inainte sa spui ceva. Eu nu sunt egoista, chiar de loc (din pacate :-) dar mi se intampla sa ii ranesc pe cei dragi cand imi ies din gura niste rautati pe care nu vreau de fapt sa le zic. Si pe urma ma simt ingrozitor!!! Asa ca eu asa incerc, sa ma concnetrez sa vorbesc frumos, si sa nu zic ce imi vine, mai ales cu familia.....

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#29 2008-03-18 17:23:07

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

Din pacate, si eu m port urat cu persoanele cele mai dragi, dar nu cu necunoscuti, fiindk nu imi permit ... desi ei merita ! Si gresesc, si gresesc, si realizez knd e tarziu. Dar am realizat asta si inainte s vb, m gandesc c spun ... desi nu mereu imi iese sad Dar incerc in continuare wink Bv, Janis, k ai reusit s-ti vezi defectele si asta e cel mai important. Incearca sa te controlezi si o s fie mai bn puss

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#30 2008-03-18 18:42:29

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nici eu nu'mi permit cu necunoscuti....mare greseala! ar trebui sa le inversez!
puss Paws

6 ani de dragoste  hjarta

#31 2008-03-18 18:50:11

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

deci ... cu necunoscutii ar trebui sa ne purtam urat ... knd merita ! si cu persoanele dragi s fim mai dulci si mai bune ... k ce ne-am face fara ele ? puss

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.