|
Nu esti logat.
Doctoressa help-7#115 2007-06-12 12:28:15
Re: doctoressa helpnu te stresa, nu o iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #116 2007-06-12 13:31:14Re: doctoressa helpiau microgynon de 2 luni si menstra imi vine pe la ultimele pilule si tine pana la primele pilule din noua folie...nu e abundnet dar totusi dureaza mult e normal??? si in ultima vreme ma doare mult capul sa fie de la antibebe??? cum e cu tromboza??? Offline #117 2007-06-12 13:39:53
Re: doctoressa helpnu e normal sa te tina asa de mult menstra....daca se repeta si luna viitoare, cred ca ar fi bine sa le schimbi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #118 2007-06-20 14:34:13Re: doctoressa helpBuna...m-am trezit intr-o zi cu dureri de rinichi si m-a tinut toata ziua...nu a fost frig nici la strand nu am fost sau ceva de genu nu stiu pur si silmpu a inceput sa ma doara...s-ar putea sa fie de la antibebe? au vreo legatura cu rinichii??? ah si in ultima vreme cam de cand am inceput sa iau microgynon m-am umplut si de cosuri...oare tot de la antibebe??? Offline #119 2007-06-21 11:57:27
Re: doctoressa helpdurerile de rinichi nu au legatura cu pastilele contraceptive...cosurile insa ar putea avea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#120 2007-06-27 22:56:51Re: doctoressa helpbuna...am o problema azi dimineata am observat ca inloc de vreo scurgere vaginala am avut o pielita alba ce e??? m-am speriat ffff tare...si mai am 6 pastile dar am niste scurgeri de sange cum am scr mai inainte ca menstra incepe pe la ultimele pastile si se termina la primele din noua folie...asta inseamna ca iar trebe sa le schimb:(( iau microgynon in rest nu am probleme doar ca am mai multe cosuri probabil tot de la ele...am luat marvelon dar in ultima vreme mi-a fost rau de la ele si cand prietenul ejacula in mine nu mai puteam de usturimi si manacrimi si am fost la medicul de famile ca la ginecolog nu am mai ajuns si mi-a zis sa iau microgynon ca sunt bune...nu mai stiu ce sa fac:( Offline #121 2007-06-27 23:09:29
Re: doctoressa helpusturimi de la sperma..... poate fi o reactie alergica :-? Offline #122 2007-06-28 10:35:54#123 2007-06-28 10:39:32
Re: doctoressa help1.sa mergi la planning sa iti schimbe ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #124 2007-06-28 12:07:32
Re: doctoressa helpca din carti le spui ralucaelena! sunt mindra de tine! serios Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #125 2007-07-03 22:32:09Re: doctoressa helpbuna am o intrebare pot sa merg la ginecolog si in timpul mestrei? adica trebuia sa-mi vina de 2 zile dar am ceva secretie ffffff putina groasa si maro si parca o presuine si dureri de butra...sa fiu oare insarcinata??? asa in aceasta 'situatie' pot sa merg la ginecolog??? Offline #126 2007-07-03 22:33:45
Re: doctoressa helppai ce vrei sa-ti faci la ginecolog mai exact? #127 2007-07-04 11:08:03
Re: doctoressa helphonney, secretia e maro pentru ca e cu singe...daca acum simti nevoia sa mergi, mergi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #128 2007-07-04 18:55:32
Re: doctoressa helpfetelor ... tot citind aici .. nu shtiu ce sa mai cred .. mie dorctoritza de la planning mi`a dat ac. LO-FEMENAL ... sunt gratuite si deja e a 4`a zi cand le iau ... nush ce sa zic .. voi ce ziceti fetelor sunt bune? pot sa am incredere in ele ?... Offline #129 2007-07-04 19:50:10
Re: doctoressa helpsunt de generatie mai veche...dar daca o sa te intelegi cu ele nu vad dc n ar fi bune... happy with him...inlove with him... Offline #130 2007-07-05 01:13:24
Re: doctoressa help
vezi topicul "cine, cat si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale" si o sa vezi ca se poate si mai rau Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #131 2007-07-05 02:51:56
Re: doctoressa helpdoctoressa..am si eo o int..am 17 ani si vreau sa-mi incep viatza sexuala desi nu sh cum..as vrea sa ma potejej..toata lumea anticonceptioanle..dar dc sa luam noi..pastile kand s-a inventat prezervativul..mai trebuie sa luam pastile kand folosim prezervativul?? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #132 2007-07-05 06:28:38
Re: doctoressa helpdaca folosesti o marca de prezervative care nu se rupe...atunci nu trebuie sa folosesti si AC. cu AC insa nu mai stai cu stres ca "si-a atins penisul cu mana si dupa m-a mangaiat; inainte de a pune prezervativul a facut 2 miscari de dute-vino, etc" , iar menstruatia iti vine in fiecare luna in aceeasi zi mami de minuni Offline #133 2007-07-05 10:31:02
Re: doctoressa helpcrys_ty_na am mai luat de`astea si o fost ok ... n`am avut probleme ... dar sigur sunt protejata ??chiar dak sunt de generatie mai veche? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|