|
Nu esti logat.
Doctoressa help-8#134 2007-07-05 11:00:05
Re: doctoressa helpsigur esti protejata...numa sa le iei corect... happy with him...inlove with him... Offline #135 2007-07-05 11:03:28
Re: doctoressa helpmultumesc crys_ty_na pupa Offline #136 2007-07-06 01:37:14
Re: doctoressa helpam inteles crys_ty_na ms mult Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #137 2007-07-06 01:42:00
Re: doctoressa helpsi mai am o int..la voi..ar trebui sa ma duk al un doctor de la planning sa imi prescrie si mie niste anticoneceptionale??dar medicul d familie nu poate?? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #138 2007-07-06 09:55:36
Re: doctoressa helpnu. Nobody home Offline Publicitateloading...
#139 2007-07-06 15:04:58
Re: doctoressa helpsunt inca virgina insa eu si prietenul meu vrem sa ne incepem viata sexuala...am fost la doctotr si mia prescris microgynon..eu am mai luat aceste pastile cam acum un an pentru un chist ovarian si mam inteles foate bine cu el...problema este ca de curand am fost la cosmetik si am luat de acolo vulvovaginita pentru care mi sa dat tot de catre ginecolog Ketoconazol 200mg si Lomexim...am mai contractat si un stafilococ in zona piciorului pentru care iau Oxacilina Forte 500mg...tratamentul cu Ketoconazol il incep abia astazi(1 pastila/zi seara timp de 10 zile) iar oxacilina o termin astazi...problema e ca pe 12 iulie vine menstruatia si eu voi fi in tratament cu Ketoconazol si Microgynon....Cat timp trebuie sa iau anticonceptionalele ca sa fiu sigura ca nu raman gravida?(eu si prietenul meu avem 17 ani si nu am mai fqt sex pan aq...k o precautie ne vom face amnadoi analize de sange s nu avem vreo boala-altfel am incredere in el...azi neam dus la dermatolog pentru un control pt amandoi) Offline #140 2007-07-06 15:11:08
Re: doctoressa helpa si la dermatolog nu a gasit nimic..a spus ca avand in vedere ca el era virgin si ca nu a avut mancarime scurgeri etc nici nu avea ce cauta acolo... Offline #141 2007-07-06 15:13:10
Re: doctoressa helpo las pe doctoressa sa iti raspunda...eu iti spun doar Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-06 15:14:04) mami de minuni Offline #142 2007-07-06 15:27:22
Re: doctoressa help
exact. Nobody home Offline #143 2007-07-06 16:45:10
Re: doctoressa helpscumpa mea...in afara de vulvo-vaginita luata de tine de la cosmetica ma indoiesc sincer ca, virgini fiind, ati avea vreo boala transmisibila sexual de care sa nu stiti deja. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #144 2007-07-06 17:38:30
Re: doctoressa helpmultumesc mult!a fost o intrebare pe care am uitat sa io pun ginecologului si o consultatie costa desytul de scump multumesc muuuuuuult de tot!oricum inainte de momentul culminant o sa mai merg la un consult ginecologic sa fiu sigura ca am terminat definitiv cu vulvovaginita ca sa nui dau lui ceva Offline #145 2007-07-24 00:04:51#146 2007-07-24 00:07:37
Re: doctoressa helpnu ti se fac analize sau cel putin mie nu mi s-au fcut,am mers la planning,mi-a pus mai multe intrebari despre mine si corpul meu,despre parinti(ca sa excluda posibilitatea de a mosteni vreo boala) si mi le-a prescris Offline #147 2007-07-24 11:07:32Re: doctoressa helpmda asa se face la noi in romania fara analize doar dupa ochi si auzite si tot incerci si inceri ca ala nu e bun ca de la ala mi-e rau etc si iti afectezi corpu... si nu v-ati intrebat niciodata ca poate aveti vreo bola care e contraindicata??? ca e o lista destul de lunga si nu ai de unde sa stii ca ai sau nu ca multe nu au simptome...la noi chestia cu antibebe e cam noua si din pacate multi oameni habar nu au de asa ceva dar mai aiurea e ca nici pe medici nu ii prea intereseaza...in romanaia asta frumoasa virginele nu au ce cauta la giencolog pe cand in strainatate la prima menstra e obligatoriu sa mearga si dupa aia in fiecare an cum ar fi normal pt toate femeile... dar la noi... multe femei nu au fost in viata lor le giencolog... eh romania... multe chestii lasa de dorit:( Offline #148 2007-07-24 12:35:18
Re: doctoressa helphonney....inainte de a arunca piatra ar fi bine sa te informezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #149 2007-11-03 23:21:41
Re: doctoressa helpam luat anticonceptionale timp de 4 luni am intrerupt o luna ji acum iar iau anticonceptionale...dupca cat timp pot face sex neprotejat?.de exemplu acu am luate 6 pilule timp de 6 zile bineinteles:)...pot face sex neprotejat?multumesc adriana Offline #150 2007-11-03 23:58:35
Re: doctoressa helpDaca le-ai luat din prima zi a menstruatiei atunci esti protejata din ziua aia. Daca nu, atunci dupa 7 pastilute inghitite esti protejata (nu 6). "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #151 2007-11-04 00:48:15
Re: doctoressa helpmultssumesc frumos de informatie.adriana Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|