|
Nu esti logat.
Cum va pastrati tonusul ridicat?-3#39 2008-03-19 17:18:10Re: cum va pastrati tonusul ridicat?OK, inca o zi bifata. 3 cani de pepsi, o cafea mare, culcata de la 1 si trezita la 5.30. navamalyka, am descoperit izvorul tineretii vesnice; daca nu fac infarct, o sa traiesc etern. si o sa fiu fresh! Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #40 2008-03-21 17:25:47
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?am tras eu concluzia ca daca ma scol devreme, is mai fresh... si aparent, daca dimineata nu mai zac nitel in pat (to procrastinate cred ca ii zice) si ma fatai prin casa, I am fresh all day long. la voi e la fel? Offline #41 2008-03-21 17:27:36
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?la mine ii invers cu cat ma trezesc mai traziuu ca atat is mai fresh si incep ziua ,mai bine dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #42 2008-03-21 17:32:51
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?este foarte neobisnuit ce mi se intampla si mie.De exemplu in sesiune eram foarte ok,energie multa,eram odihnita,ma trezeam usor.Acum iarasi sunt varza.De 2 zile tot zic ca fac ceva si numai am pierdut vremea.Sper sa-mi revin. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #43 2008-03-21 17:34:03
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?e si astenia asta de primavara care ne schimba putin, de asta e bine sa mancam fructe legume ca sa ne luam vitaminele din ele. Publicitateloading...
#44 2008-03-21 17:36:25
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?azi am mers cel putin o ora jumatate pe jos Sunt cuminte Offline #45 2008-03-24 10:00:01
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?TRAIASCA PRIMARIA SECTOR 2 ca a inchis statia de metrou de la obor... m-am tarat jumatate de ora pana la Stefan el Grande, asa ca azi am mers si eu juma de ora pe jos. FREEEESH! Offline #46 2008-03-24 10:43:35
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?euu prin definitie am tonusul ridicat ( e din neam chestia asta) asa ca eu mereu rad si chestii d'astea..tre sa mi se intample cu adevarat ecva grav ca sa ma posomorasc si eu un pic...azi al 6 si 20, de nervi ac nu puteam sa adorm, i-anm desenat mustati cu dermatograful alui meu in timp ce dormea...am ras cu lacrimi la 7 cand s-a trezit si el nu pricepea ce a patit noaptea trecuta ) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #47 2008-03-24 11:26:45#48 2008-03-24 11:37:36
Re: cum va pastrati tonusul ridicat?si eu sunt destul de activa din fire.... si am obs ca atunci cand sunt activa, in loc sa obosesc, mai rau ma ia cheful.. dupa ce termin sedinta de tae bo la sala, as lua-o de la capat, asa ma simt de "in forma" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|