homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-110

#2072 2008-03-04 19:00:34

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: Sa radem putin

intrebare:preotii se pot casatori?
raspuns:dak se iubesc

Ce iese dintr-un oltean şi o moldoveancă? Un praz bobinat.

Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, mate pe parbriz, ochi in pomi, fara maini...
- In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu!

La tribunal, un homosexual este intrebat de judecator:
- Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile!
- Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro.

intrebare:Cum se numeste fiul a doi homosexuali?
Raspuns: Baiat de baiat.rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2008-03-04 19:00:58)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2073 2008-03-04 19:03:26

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

dulcinika007 a scris:

intrebare:preotii se pot casatori?
raspuns:dak se iubesc

Ce iese dintr-un oltean şi o moldoveancă? Un praz bobinat.

Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, mate pe parbriz, ochi in pomi, fara maini...
- In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu!

La tribunal, un homosexual este intrebat de judecator:
- Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile!
- Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro.

intrebare:Cum se numeste fiul a doi homosexuali?
Raspuns: Baiat de baiat.rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

chiar ca-s tari rotfl auzi tu, baiat de baiat rotfl2)))))

There ain't no sunshine now that he's gone

#2074 2008-03-04 19:19:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rotflrotfl

#2075 2008-03-04 19:23:04

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

unde le gasiti frate ca unele sunt super tari..rotfl

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2076 2008-03-04 20:06:00

dulcinika007
Sr. member

Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul:
- Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.
Tiganul:
- A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.
- Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?
- Pai da, dar eu nu am vecini tigani!lollollol

Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, manca-ti-as?
- Pai scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata, frate, eu iau casetofonul:))lollol

Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete...
- O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo..

Doua blonde la dus:
- Da-mi, te rog, samponul tau!
- Dar ai unul langa tine...
- Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud!

Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa !??" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!!!"rotflrotflrotflrotflrotfl

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2008-03-04 20:07:34)

Publicitate

loading...

#2077 2008-03-04 20:13:08

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Cand sotul a ajuns la hotel ,a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!!! ...

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2078 2008-03-04 20:20:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Chocolate22 a scris:

Cand sotul a ajuns la hotel ,a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!!! ...

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2079 2008-03-04 20:47:27

dulcinika007
Sr. member

rotfl rotfl rotfl rotfl2

#2080 2008-03-04 20:49:23

persifona
Vizitator

Dedicatie pt Narcisa!!!

Upgrade-ul la Nevasta 1.0-de la Prietena 8.0 Anul trecut unul dintre prietenii mei s-a decis sa faca up-grade-ul de la Prietena 8.0 la Nevasta 1.0 si a realizat ca aceasta duce la un consum exagerat de memorie, lasand sistemului extrem de putine resurse disponibile pentru alte aplicatii. El a observat de asemenea ca Nevasta 1.0 doreste din rasputeri sa se perpetueze (asemanator unui virus), ceea ce consuma de asemenea resurse deosebit de valoroase. Nici o mentiune a acestui fenomen particular nu a fost inclusa in brosura produsului si nici in documentatie, chiar daca alti utilizatori l-au informat ca era un lucru la care trebuia sa se astepte datorita naturii acestei aplicatii. Dar nu este doar atat, Nevasta 1.0 se instaleaza de una singura in asa fel incat se lanseaza singura la initializarea sistemului, de unde poate monitoriza toate celelalte activitati ale acestuia. El a observat cu tristete ca alte aplicatii cum ar fi PokerNight 10.06, BeerParty 5.5, si Noaptea-n Bar 7.7 nu mai pot rula in sistem deoarece il fac sa se blocheze cand sunt selectate, desi inainte mergeau de minune. In timpul instalarii Nevasta 1.0 nu atentioneaza asupra instalarii simultane a unor plug-in-uri nedorite precum Soacra 55.8 respectiv Cumnatul 16.1 in versiune Beta. De asemenea si performanta sistemului se pare ca se diminueaza cu fiecare zi ce trece. Iata cateva facilitati pe care le-ar dori in urmatoarea versiune, Nevasta 2.0: ? Un buton "Nu mai spune asta inca o data!" ? Un buton de minimizare ? Programul de instalare sa aiba doua optiuni, una care sa permita dezinstalarea ulterioara in orice moment fara pierderea de cache sau de alte resurse ale sistemului si alta care sa permita rularea driverului de retea ceea ce ar permite sondei hardware a sistemului sa fie mult mai bine utilizata. Eu insumi m-am decis sa evit durerile de cap asociate cu Nevasta 1.0 si am pastrat inca Prietena 9.0. Oricum, chiar si aici am gasit multe probleme. Se pare ca nu se poate instala Prietena 9.0 peste Nevasta 1.0. Trebuie neaparat sa dezinstalezi mai intai Nevasta 1.0. Alti utilizatori spun ca acesta este un vechi bug de care ar fi trebuit sa stiu. Este clar ca toate versiunile de Prietene au conflicte pe utilizarea comuna a portului I/O . Ca sa faca lucrurile si mai rele programul de dezinstalare pentru Prietena 8.0 nu functioneaza prea bine, lasand urme nedorite ale aplicatiei in sistem. In plus toate versiunile existente de Prietene continua sa lanseze mesaje deranjante (chiar si dupa dezinstalare!) privind avantajele upgrade-ului la Nevasta 1.0 . ***** BUG WARNING ***** Nevasta 1.0 mai are alt bug nedocumentat. Daca incerci sa instalezi Amanta 1.1 inainte de a dezinstala Nevasta 1.0, Nevasta 1.0 va sterge fisierele MSMoney inante de a se dezinstala singura. Si apoi Amanta 1.1 vs refuza sa se instaleze, pretextand ca sistemul are resurse insuficiente. ***** EVITAREA BUG-ULUI ***** Pentru a evita acest bug, incercati sa instalati Amanta 1.1 pe un sistem diferit si nu rulati vreodata aplicatii de transfer de fisiere intre cele doua sisteme. De asemenea, aveti grija de aplicatiile freeware sau shareware similare pentru ca se stie ca sunt purtatoare de virusi ce pot afecta Nevasta 1.0.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-03-04 20:49:48)

#2081 2008-03-04 21:26:35

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

dedicatie pt contabili:

http://i43.servimg.com/u/f43/11/13/31/00/f259r210.jpg

Nobody home

#2082 2008-03-05 12:16:56

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-19

big_smile

#2083 2008-03-05 12:19:34

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ken lee pinguin rotfl
tare rotfl

#2084 2008-03-05 12:28:35

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

tare:)))

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#2085 2008-03-05 15:55:31

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Cei 7 pitici ajung la Vatican la Papa. Morocanosul iese in fata si intreaba: - Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata... - Spune, fiule! - Aici la Vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa? - Nu, fiule! In spate,ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua: - Dar asa, in general, in Europa... exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua : - Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? - Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una! Explozie de ras in spate. - Dar de ce intrebi, fiule? Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote: - A f***t un pinguin! - A f***t un pinguin! rotflrotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#2086 2008-03-05 17:02:01

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Nashira a scris:

dedicatie pt contabili:

punct ochit, punct lovit rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#2087 2008-03-05 17:17:27

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

vdaiana a scris:

Nashira a scris:

dedicatie pt contabili:

punct ochit, punct lovit rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

subscriu rotfl

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#2088 2008-03-05 19:20:14

dulcinika007
Sr. member

Intr-un autobuz:
- Mai e cineva fara bilet acolo-n fund?
- Da, eu, da' mi-l bag acuma.

- De ce a murit cartea de matematica ?
- Pentru ca are prea multe probleme!

#2089 2008-03-05 20:14:58

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Barbatu' catre nevasta: "Fa-ti bagajele ca am castigat un milion de dolari la loterie!".
Nevasta:"Ce bagaje...de munte sau de mare?".
Barbatu:"Nu ma intereseaza unde dispari!!!

O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unu tocmai de la etaju zece;
Asta se ridica de jos si da sa plece.
Baba, speriata il intreaba : Maica, da' nu ai patit nimic ?
Tipul: Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat !!
Baba: Pai si un' ti-e parasuta ?!?!
Tipul: E sus, o bate barba'su...

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2090 2008-03-06 07:50:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

19-le e tare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.