Sa radem putin-111
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
Re: Sa radem putin
uai isa20, super bancurile
There ain't no sunshine now that he's gone
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
Tort pentru 8 martie. Ingrediente: 1 barbat bine 1 baton de vanilie gros si vesel, 2 oua, 1 pat fara arcuri, 1 l de vin rosu, 1 piersica stufoasa, 1 felie de lamaie. Mod de preparare: se ia barbatul cu binisorul, se uda cu 100 gr coniac sau cu vin rosu, dupa care se rastoarna in pat; se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua, prin frecare sau mangaiere ( dupa necesitati ), pana se intareste bine batonul. In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta Batonul bine intarit se introduce in piersica. Se freaca bine in interior, batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se inmoaie. Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata. Daca a reusit va creste 9 luni, dupa care va fi scos la tava .......tare:))))))))
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
prea tare, chocolate22
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
Chocolate22 a scris:Tort pentru 8 martie. Ingrediente: 1 barbat bine 1 baton de vanilie gros si vesel, 2 oua, 1 pat fara arcuri, 1 l de vin rosu, 1 piersica stufoasa, 1 felie de lamaie. Mod de preparare: se ia barbatul cu binisorul, se uda cu 100 gr coniac sau cu vin rosu, dupa care se rastoarna in pat; se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua, prin frecare sau mangaiere ( dupa necesitati ), pana se intareste bine batonul. In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta Batonul bine intarit se introduce in piersica. Se freaca bine in interior, batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se inmoaie. Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata. Daca a reusit va creste 9 luni, dupa care va fi scos la tava .......tare:))))))))
ma doare burtica de ras:)))
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
ce am auzit eu azi:
Doua capete de p... Doua linguri de untura Se dau putin la cuptor Se servesc la curu' gol
Cu zambetul pe buze...
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
There ain't no sunshine now that he's gone
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Ce spun femeile cand unt prinse asupra faptului?
Englezoaica: Darling, daca ma anuntai la timp c?nd vii acasa, s-ar fi putut evita aceasta situatie, jenanta pentru am?ndoi !....
Nemtoaica : Hans, azi ai venit cu patru minute si patruzeci si cinci de secunde mai devreme acasa. ?mi datorezi o explicatie pentru asta !
Frantuzoaica : Jean, ce bine ca ai venit ! Jaques e terminat, nu mai poate...
Suedeza : Tu esti, Olaf ? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea sa se mai distreze... Alatura-i-te si tu !
Rusoaica : Ivane, tu esti ? ?n sf?rsit, un barbat adevarat ! ?nainte sa mi-o traga, asta n-a fost ?n stare nici sa ma ia la palme !
Evreica : Itzic, tu esti ? Atunci, cine naiba e asta de pe mine ?
Rom?nca : Ioane, tu ma crezi mai mult pe mine, sau ochii tai ?
Unguroaica ( ?n timp ce sare din pat ): Ioi, draga !...Nu fii suparat ! O platit ?nainte !
Cehoaica : Pepa, nu te impacienta, draga ! Tocmai am aflat ca, el e noul tau sef !...
Nevasta de secui : No, daca ai baut toata palinca din casa, eu cu ce era sa-l fi servit pe musafir ?
happy with him...inlove with him...
- Chocolate22
- Insomniac member
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
expect the worst , hope for the best!
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
poate il stiti: La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia "mama e numai una". Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una": -Ionel, tu ce ai scris? -Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una. -Bravo! -Dar tu Geogele, ce ai scris? -Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una. -Excelent! Insfarsit a venit si randul lui Bula -Si tu, Bula, ce ai scris? -Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat: MAMA, E NUMAI UNA!
- Chocolate22
- Insomniac member
Intrebare: Care este cel mai bun exemplu de globalizare? Raspuns: Moartea printesei Diana! Intrebare: Cum asa ???? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean, are un accident intr-un tunel francez, intr-o masina germana, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzii italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu' Bill Gates iar tu o citesti pe o clona de IBM care foloseste cipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Banglades intr-o fabrica din Singapore , transportata cu vapoare de indieni, si descarcate de tigani
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
Chocolate22 a scris:Intrebare: Care este cel mai bun exemplu de globalizare? Raspuns: Moartea printesei Diana! Intrebare: Cum asa ???? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean, are un accident intr-un tunel francez, intr-o masina germana, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzii italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu' Bill Gates iar tu o citesti pe o clona de IBM care foloseste cipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Banglades intr-o fabrica din Singapore , transportata cu vapoare de indieni, si descarcate de tigani
tare ramo
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
foarte tari
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
not very funny, dar n-am stiut unde sa postez...
Ce gandesc doi embrioni
Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva? Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura?
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical? Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|