Sa radem putin-132
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
Re: Sa radem putin
si mie mi-a placut
- gulia80
- Hero member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2008-01-14
iony a scris:http://www.220.ro/Pisica_vorbitoare_fitzoasa-58112.html
http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate !
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
anda23 a scris:http://youtube.com/watch?v=ITZCrxbhrlI
am vazut emisiunea atunci. bestial a fost tipul din clip !
- alitzy
- Full member
- De la: Cluj Napoca
- Inregistrat: 2008-03-06
This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!
- alitzy
- Full member
Bunicul il intreaba pe nepotel: - Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile? - Alzheimer, bunicule!
Tiganca se duce cu tiganul la doctor. Doctorul o consulta de sus pana jos si ii zice: - Doamna, v-am consultat, deci am ajuns la concluzia ca aveti laringită si cistită? Se duce afara, tiganul o intreaba: - Hai fa, ce ti-a mai spus doftorul ??? - Pai, a spus ca sunt lărgită, dar cinstită ?
Curs special pentru femei organizat de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Invatamantului Tema: Dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna. Scop: Participantele vor fi confruntate cu o experienta fascinanta (folosirea creierului). Conditii: Vointa de a invata ceva nou (chiar daca se va dovedi a fi ceva greu) Durata: Brunete 1,5 luni fiecare modul Roscate 3 luni fiecare modul Blonde 6 luni fiecare modul Cursul contine 4 module Modulul I 1) Acceptarea soartei: m-am nascut femeie 2) Cunoasterea locului de desfasurare a vietii: bucataria 3) Cum pastrez ordinea in poseta? (sub control strict) 4) Cum fac cumparaturi in mai putin de 4 ore: notiuni elementare 5) Pastrarea limitelor: Cum ma machiez corect 6) Curs de programare I (toate categoriile): folosirea cuptorului cu microunde 7) Curs de programareII (numai brunetele si roscatele): Videorecorderul Modulul II 1) Ecuatia cu o necunoscuta: Automobilul 2) Exercitii de dinamica grupului: Ce trebuie sa fac cand stam in masina 3) Parcarea, ParteaI: Notiuni elementare 4) Parcarea, Partea II: Manevre 5) O adevarata provocare: Frana si acceleratia. 6) Cutia de viteze. Descriere completa (pentru blonde numai cutia automata) 7) Folosirea corecta a semnalizatorului. Notiuni elementare de fizica: Corpuri in miscare 9) Adevaruri optice: Luminile rosie, galbena si verde ale semaforului. 10) Curs special: Parcarea in garaj. 11) Ecuatia cu mai multe necunoscute: Cutia de scule 12) Curs de supravietuire I: Unde se afla lumina de avarie 13) Curs de supravietuire II: Schimbarea unui cauciuc 14) Curs de supravietuire III: Schimbarea mai multor cauciucuri (Da, este posibil!!) 15) Curs de supravietuireIV: Verificarea cu succes a nivelului uleiului si a apei. Modulul III 1) Notiuni elementare: Nici o cucerire a tehnicii moderne nu ma va putea ridica la nivelul barbatului 2) Vocabular I: Definitia cuvantului DA. Corectarea exercitiului Esti gata?? 3) Vocabular II: Definitia notiunii 5 Minute 4) Sociologie: Fotbalul nu este un sport ci o religie. 5) Drept cetatenesc si morala I: Discutii barbatilor despre tema fotbal 6) Drept cetatenesc si morala II: A nu te amesteca nicicodata in aceste discutii 7) Cum evit intrebarile inutile (de ex. ?Ma iubesti??, ?Sant frumoasa??, ?Am ceva special??) Adevaruri zilnice: Si femeile ragaie, exercitii in grup. 9) Adevaruri zilnice: Barbieritul (curs intensiv pentru brunete): Partea barbateasca a femeii 10) Comportamentul la cumparaturi: Cardul Visa, Definirea notiunii de limita de suma 11) Comportamentul la cumparaturi: Si eu pot cara naveta de bere 12) De ce mama nu e binevenita la noi? (1000 de studii de caz) Modulul IV 1) Telefonul: Cand trebuie sa inchid? Exercitii de grup: 4 femei/telefon(nu uitati sacul de dormit) 2) Machiajul: Metamorfoza femeii 3) Terapie TV I: Si fara telenovele se poate trai! 4) Terapie TV II: Filmele de dragoste sant pura fictiune si nu realitate 5) Eu si corpul meu: Legea gravitatiei 6) Oglinzile nu mint: Ma accept asa cum sant.
This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
happy with him...inlove with him...
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
ce tareee
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- blue.butterfly
- Full member
- De la: Din tara si din strainatate
- Inregistrat: 2008-03-13
- Site
Nu avem probleme, ci doar solutii!
- alitzy
- Full member
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-270915 … ovedit.htm
Patru frati, evrei, au parasit casa parinteasca si au plecat la facultate. Au devenit doctori, avocati, etc. si le-a mers foarte bine.
Cativa ani mai tarziu s-au intalnit la un restaurant dintr-un mare oras si au discutat despre darurile pe care o sa le faca mamei lor, care era deja batrana si care traia in oraselul natal, undeva departe.
Primul baiat am spus: "Am construit o mare casa pentru mama."
Al doilea a spus: "Am investit 100.000 de dolari ca sa construiesc o sala de teatru cu Dolby Soround pentru mama."
Al treilea: "I-am trimis un Mercedes SL600 cu sofer cu tot."
Al patrulea: "Ascultati aici. Stiti cat de mult ii placea mamei noastre sa citeasca Tora. Si stiti ca ea nu mai vede prea bine si nu mai poate sa citeasca. Un Rabbi mi-a spus despre un papagal care poate sa recite intregul Tora, i-a luat 12 ani sa-l invete. A trebuit sa semnez un contract de donatie pe 20 de ani pentru templu, cate 100.000 de dolari pe an, dar credeti-ma ca a meritat. Tot ceea ce trebuie sa faca mama acum este sa spuna titlul unui capitol si numarul unui paragraf si papagalul o sa recite acel paragraf!"
Ceilalti frati au fost extrem de impresionati.
Dupa ce a primit cadourile, mama lor le-a scris niste scrisori de multumire:
Milton , Casa pe care mi-ai construit-o este uriasa. Oricum eu stau intr-o singura camera dar trebuie sa fac curat in toata casa. Multumesc oricum.
Mnachim, Mi-ai construit un teatru scump, care are 50 de locuri, dar toti prietenii mei sunt morti. Eu nu aud bine si sunt aproape oarba. Niciodata nu am fost la un spectacol. Multumesc oricum.
Marvin, Sunt prea batrana ca sa calatoresc. Mancarea mi se livreaza acasa, deci nu am folosit Mercedes-ul niciodata... iar soferul pe care mi l-ai trimis e un nazist. Apreciez intentia. Multumesc.
Draga Melvin, Ca de obicei, tu ai fost cel care a avut bunul simt sa imi trimita un cadou care sa foloseasca la ceva. Puiul a fost delicios. Iti multumesc, Mama.
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
aia cu fratii ii superrr
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
- blue.butterfly
- Full member
- De la: Din tara si din strainatate
- Inregistrat: 2008-03-13
- Site
Nu avem probleme, ci doar solutii!
- alitzy
- Full member
- fl@werp@wer
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-01-31
A fost o data ca-n povesti, a fost intr-o gradina, un biet vampir ce se hranea, sugand hemoglobina! -Si era unul la parinti, si-avea o periuta, cu care se spala pe dinti...ai inteles ba p*ta?? (Treci acolo) -Acolo unde noapte se imbina cu pacatul, ca Adrian Nastase, pe rand, cu tot senatul...Se-nalta trist castelul vampirului in noapte, la ceas tarziu cand Gherman probabil suge lapte.Un fulger lumineaza un zid pe care scrie, cu sange:"Fuck you Nelu! I love you fa Marie!". Din cripta-i funerara, vampirul se trezeste...si intai beleste och ii; si ce vreti voi nu beleste. -Din umbra tainicelor bolti el dintii si-i ascute. Ca a mancat. Si-ar bea ceva. Si dup-aceea-ar.... -Fugeau taranii din castel, caci Contele Dracula, i-a prevenit ca daca-i prinde o sa le taie ...................... norma. -Orologiul suna unu si jumate. La castel in poarta nici dracu` nu bate. Si de ce sa bata? Ce? Parca nu stie s-apese butonul de la sonerie? -El la poarta se oprea, si din gura glasuia: -"Dracula, Dracula, iesi mancatia-s ................. ochii!" -Ce vrei ma? -Vai Sire, caut ajutor, ca a mea gagica, si-a rupt un picior. Este colea-n vale, vina sa m-ajuti s-o aduc in casa si-apoi poti s-o.. -Fulgeru-i astupa ultimul cuvant, cei doi plecara prin ploaie si vant. Au gasit gagica. Au adus-o-n casa. Focul arde-n soba, cei trei stau la masa! -Era o fata prea frumoasa, cu forme delicate, avea in schimb o carotida de-un tol si jumatate! Iar Dracula o intreba insinuant pe fata:"Mai doriti si altceva?" "Inc-o prighetata!" -Dracula o priveste, si-adulmeca usor, caci simte sange proaspat cum curge pe covor. De unde era sange? Aici n-am inteles. Raspunsul...Unul s?ngur: "TAMPOANELE LIBRESS!!!" - Buna rapandula... Mecla de golanca.. Oare'o fi tot blonda sh la fofoloanca? - Sa'i mai torn lu' asta.. sa se'mbete muci... P'orma ii iau gagica si ii dau la bu.... - Buciumul rasuna undeva pe'un deal. Strainu'i beat manga... Zace ca un cal - S'acolo sus cum o iubea, un strop simti ca vine, si n'avu loc cat larg era.. decat in ochi la mine. - El era statut de'un veac. Ea cu mancarici pe crac. Cand s'au luat la harjoneala, el sta plin si ea sta goala. Da' cand s'a facut lumina, el sta gol si ea sta plina. Trei zile au trecut de cand cei doi straini plecara. Vampirul se trezi cascand din cripta'i funerara. Si dupa colt fugind grabit, caci organismu' cere, simti un junghi, durea cumplit, si incepu sa zbiere - De patru ani tot fac pe zid, de s'a format izvor, sh'acu parc'am baut ac?d, ma ustura de mor! scuzati limbaju'
Ultima oara a fost editat de fl@werp@wer (2008-04-05 01:00:36)
best things come from nowhere...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
o shtiam pe de rost bubbles suuuuper c'ai gasit'o scrisa! e din balada lui dracula, de pe vampiri in izmene de la vacanta mare(cei vechi) de cand eram clasa a5a ascultam caseta asta si invatasem pe de rost
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|