Sa radem putin-142
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Re: Sa radem putin
omg,seno.astia isi pozeaza toti posterioarele?dak t uiti la comment ala tot ceva in genu are.bleah
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- norishorulalb
- Banat
corect
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Profesoara �ntreaba: - Ce este verde si sare pe c�mpie? Raspuns din clasa: - Broasca! Profesoara: - Corect, dar putea fi si o lacusta. Ce este maro si alearga prin padure? Raspuns din clasa: - Caprioara! Profesoara: - Corect, dar putea fi si un cerb. Bula cere permisiunea de a pune si el o �ntrebare similara: - Ce este tare c�nd se baga �n gura, iar moale si lipicioasa c�nd se scoate? Profesoara, ofensata, �i trage doua perechi de palme lui Bula, care zice: - Corect, dar putea fi si o guma de mestecat.
---
Se intalnesc doua prietene: - Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este? - Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului... - Vai ce romantic! Si? - Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca iar eu innot. - Atata distanta! Dar nu ti-e greu? - Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac!
---
Bula impreuna cu niste prieteni erau in metrou. O femeie in varsta se apropie de Bula si ii spune: - Mai baiete, pe tine nu te-au invatat la scoala sa dai locul unei femei mai in varsta? - Te dor picioarele, mamaie? - Da! - Matale, cand erai tanara, dadeai locul unor persoane in varsta? - Da! - Ei, vezi? D-aia te dor picioarele!
---
- Bula, cum te feresti de microbii din apa de baut? intreba medicul. - Fierb apa, domnule doctor. - Excelent! Si apoi? - Apoi beau vin!
---
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun: - La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare! - La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
-- Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l iau la intrebari: - In ce clasa esti, ma? - In clasa a 2-a. Unul din ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii spune: - Ce-ai cu el? Tu in clasa a 2-a nu fumai? - Ba da, dar eu aveam 18 ani !
-- Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini).
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute. Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra , stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente ,apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina !!
happy with him...inlove with him...
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
> Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in > apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: > -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? > -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. > -Da` de ce, ma? > -Da` cine dracu te grabeste?
Cat de destept este piciorul tau drept? Incearca asta. Este de la un chirurg ortoped. Asta va va pune mintea in incurcatura si veti continua sa incercati din nou si din nou pentru a vedea daca sunteti mai destept decat piciorul dumneavoastra, dar nu veti reusi. Este preprogramata in creierul vostru!
1. In timp ce stati la birou in fata calculatorului, ridicati piciorul drept de pe podea si faceti cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic. 2. Acum, in timp ce faceti asta, desenati cifra "6" in aer cu mana dreapta. Piciorul isi va schimba sensul de rotatie.
V-am zis eu!!! Si nu aveti ce-i face!
Inainte de sfarsitul zilei veti incerca din nou, daca nu ati facut-o deja.
Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa un moment de ezitare, vanzatoarea ii intreaba: -Ce-i baieti, ploua afara?
- crys_ty_na
- Platinum member
anda23 a scris:Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa un moment de ezitare, vanzatoarea ii intreaba: -Ce-i baieti, ploua afara?
tare
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
da si mie imi iese..daca ma concentrez calumea..ce ma chinuiam eu aici la munca se mai uita si clientii la mine
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- crys_ty_na
- Platinum member
Cum percep copiii viata
Copiii au o cu totul alta perceptie asupra vietii, una mai putin complicata si de multe ori mai normala.
Nuditatea O mama se plimba cu masina impreuna cu cei trei copii mici intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani i-a spus inocent: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".
Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"
Onestitate Un baietel de patru ani a venit alergand din baie sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci baietelul a stat si s-a uitat putin gandindu-se, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta pentru ca a cazut in toaleta acum doua zile".
Pareri In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".
Ketchup O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chiunuia i-a sunat telefonul asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda la telefon. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".
Batranete O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, acesata s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".
Imbracamintea O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul aceasta i-a spus: "Tati nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap in dimineata urmatoare".
Scoala O fetita abia terminase prima saptamana de clasa intai si vine nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!".
Biblia Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"
copiii mici sunt cei ma tari
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
Cica sta o blonda la stop si vine unu cu un BMW 1100 RT ! Blonda il roaga sa o duca pana in urmatorul oras . Tipul ii zice ca da .. daca o lasa sa o f... in c.. ! Blonda zice ca OK ! O trage tipul dupa care se lauda : " Noi astia cu BMW-urile primim tot timpul ce vrem ! " la care blonda : " Si noi astia .. travestitii !
- norishorulalb
- Banat
- control_freak
- Hero member
- De la: A la Z
- Inregistrat: 2008-03-05
-- Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini).
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute. Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra , stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente ,apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina si varianta video http://www.220.ro/Reclama_criminala_la_ … 32179.html
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...
- norishorulalb
- Banat
suuuper
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|