da, si cand zice "somebody" te gandesti ca nu esti tu si poate scapi 30 dollars? Nooooooo Cu Xobile si cu Punani sunt cele mai tari.
Banc de la sefa:
Regina Angliei viziteaza un spital in Australia. La etajul I , ea gaseste un individ care se masturba de mama focului. Socata, il intreaba pe director: -- Ce e cu nesimtitul asta aici? - Oh, va rugam sa ne iertati. Domnul sufera de o boala teribila, daca nu ejaculeaza o data la 3 ore, face atac de cord si moare. Cu greu Regina trece in urmatorul salon unde vede o scena si mai teribila. O asistenta ingenuncheata facea sex oral unui alt pacient. - Ei, dar aici ce mai aveti de spus, domnule Director? - ..same disease, but better social insurance, my lady?
Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana
Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol sau te distruge pare a fi FEMININ ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA ?
Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.
Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.
Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie dar exista si eliberarea care este UN divort.
Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este !)... . . . . . . . Da' ce i-a scapat "inventatorului" e: O inteligenţa, O raţiune, O g?ndire, O minte, O fantezie, si-a uitat care O p... alarie !
Profesoara vorbeste despre temperatura corpului: - Oamenii au 36.5 C, salbaticiunile au 38 C iar pasarile au chiar 41..Bula, tu ma asculti? Te rog sa repeti ce am spus. - Oamenii au 36,5 C, cand devin ! salbatici temperatura creste la 38 C,iar cand vad o pasarica au chiar 41...
Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei se stia ca sforaie atat de cumplit, asa ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el". A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el". A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?! "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe
Seful echipei de Formula 1 Ferrari si-a concediat tehnicienii si in locul lor a angajat tigani din Romania pentru ca scot rotile de 3 ori mai repede.Mai tarziu i-a parut rau...E drept ca fata de timpul obisnuit desfaceau rotile in 3 secunde insa in cele 7 secunde ramase au revopsit caroseria, au schimbat seria de fabricatie si au vandut-o drept Honda
Un roman si un tigan isi cumpara teren unul langa celalalt. Doua parcele la fel, patrate, aceeasi lungime de latura. Fiecare isi face casa pe pamantul lui. Casele ies la fel, aceeasi arhitectura, aceleasi brizbrizuri, aceleasi decoruri. Stau ei si se uita la un moment dat si zice romanul: a venit unu azi la mine si mi-a oferit 500.000 de euro pe casa. Tiganul, cand aude: ho ho ho, azi a venit unu la mine si mi-a oferit 1.500.000 de euro pe casa! Cum asa? zice romanul. Raspunde celalalt: Pai io n-am vecin tigan...
Oricum nu se compara astea de acum cu Puceanca... sau cu Gabi Lunca ... in fine,,, Pistol ca Pistol... nu ma zgarie chiar asa tare pe timpan... dar pe Tania Budi ai vazut-o?
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-05-08 16:24:37)
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
oricum, Solcanu e cel mai tare... pe cel care-l interpreteaza, l-am vazut odata la "RAI DA' BUNI". Foarte tare omu'... Buzdugan + Morar + tipu' asta ... a iesit rasu' dracu'