Sa radem putin-16
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Re: Sa radem putin
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- orchid_girl
- Full member
- De la: cloud no.9
- Inregistrat: 2006-08-30
so in love ...
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- babymik
- Full member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2006-07-28
Doamneeeeee ce femei nebune...fereasca D'zeu...
Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
uite ca mai intra si alta lume pe omfg...
Nobody home
- deadrose
- Banat
tare de tot
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- ZZZZ123
- Addicted member
Câteva zeci de romi participa, luni, în centrul Bucurestiului, un mars pentru comemorarea victimelor Holocaustului si pentru a atrage atentia autoritatilor asupra problemelor actuale ale etnici.
Restul vor fi la muncă, prin casele oamenilor sau prin autobuzele aglomerate.
Nobody home
- roa_med
- New member
- Inregistrat: 2006-09-26
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
ma enerveaza aia cu amsina, nu pot s o parchez a naibii..
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- deadrose
- Banat
nici eu nu pot sa parchez
- ZZZZ123
- Addicted member
nici eu.
Nobody home
- deadrose
- Banat
cred k e facut special k sa nu se poata parca. pt k atunci cand ajung in locu de parcat nu se mai intoarce masina
- persifona
- Vizitator
Nici eu nu am reusit. Dar un prieten a reusit sa treaca si de primul si de al 2lea nivel, dar la al3lea cica e super nasol, ca e gheata pe jos si alunca masina chiar si cu frana
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- ZZZZ123
- Addicted member
Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cand tocmai baga banii in sac aude o voce: - Iisus te priveste! Se uita speriat in toate partile, nu vede nimic si isi continua treaba. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: - Iisus te priveste! Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice: - Pe mine ma cheama Moise, da' sa stii ca Iisus te priveste. Hotul rade si intreaba: - Ce tampit isi boteaza papagalul Moise? Papagalul: - Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Iisus.
Gaina "produce" un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina : - Cum ati reusit performanta? Gaina: - Secret de familie. - Planuri de viitor? Gaina: - Sa fac un ou de 1 kg. Il iau in blitzuri si pe cocos: - Cum ati reusit performanta? Cocosul: - Secret de familie. - Planuri de viitor? Cocosul: - Sa-i sparg fatza strutzului!
Prezicatoarea catre o studenta : - In viata d-tale o sa apara in curand un barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg...
Nobody home
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
Intr-o zi,la usa unei batrane,suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. -As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...,iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand... -Daca acest aspirator nu va curata TOT,promit ca restul il voi manca! Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde: -Atunci sper sa ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!
O mama avea 3 fete virgine. Ele s-au maritat la scurt timp una de alta. Pentru ca mama lor era ingrijorata de cum isi vor incepe viata sexuala, le-a cerut sa-i promita ca atunci cand vor fi in luna de miere sa-i trimita o vedere cu cateva cuvinte in legatura cu ce-au simtit in noaptea nuntii. Prima fata i-a trimis mamei o vedere din Hawaii dupa 2 saptamani de la nunta. Pe vedere era scris doar "Nescafe". Mama a ramas perplexa pt inceput, ca apoi sa mearga in bucatarie si sa se uite pe cutia de Nescafe. Scria : "Pana la ultima picatura". Mama s-a inrosit toata, dar a fost incantata de fiica sa. A doua fata i-a trimis mamei o vedere din Vermont la o saptamana dupa nunta,scriind pe ea: "Rothmans". Mama stia acum unde sa se duca direct: la tigarile sotului ei. Citi pe pachet : "Extra Long. King Size". S-a rusinat din nou, dar a fost fericita pentru fiica sa. A treia fata plecase in luna de miere in Cape Town. Mama a asteptat o saptamana si ....nimic.Dupa aproape o luna, o vedere in sfarsit sosi. Era un scris de mana tremurat si 3 cuvinte: "South African Airways". Mama iesi repede si cumpara ultimul nr al "YOU magazine", rasfoi paginile si in sfasit gasi pagina cu "South African Airways". Scria "De zece ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in ambele sensuri". Mama lesina...
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror: - Sa ma pupi in fund ! - Afara ! - Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !
- ZZZZ123
- Addicted member
Nobody home
- deadrose
- Banat
Directorul de vanzari, directorul de marketing si directorul general se intorc cu totii de la o consfatuire. Pe drum, intr-un parc, gasesc un lampas vrajit. Il freaca si iata ca apare un spirit, care le zice: - Va multumesc ca m-ati eliberat, si ca multumire, voi indeplini cate o dorinta pentru fiecare dintre voi! Directorul de vanzari: - Eu primul! Eu primul! si spune dorinta lui: Vreau sa fiu in Bahamas pe un vapor foarte rapid si fara nici o grija.... Si pffffff, a si disparut. - Acuma eu! striga directorul de marketing. Vreau sa fiu in Caraibe impreuna cu fetele cele mai frumoase din lume, langa un izvor din care sa curga coctailuri exotice la nesfarsit. Si pffff, a disparut si el. - Si dvs.? zice spiritul catre directorul general. - As dori ca astia doi sa fie peste o ora inapoi in birourile lor.
MORALA: Lasa intotdeauna seful sa vorbeasca primul!
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
7 minuni
La barbati: 1. Toti barbatii sunt extrem de ocupati. 2. Desi sunt ocupati au timp de femei. 3. Desi au timp de femei nu prea le pasa de ele. 4. Desi nu prea le pasa de ele, tot timpul au una langa ei. 5. Desi tot timpul au una langa ei, tot se mai "dau" si la alta sau altele. 6. Desi se mai "dau" la alta sau altele se enerveaza daca femeia cu care sunt ii paraseste. 7. Desi femeia cu care sunt ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac (si tot se mai dau la altele).
La femei: 1. Pentru o femeie este tot timpul importanta securitatea "materiala". 2. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe. 3. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe, niciodata nu au cu ce sa se imbrace. 4. Desi ele zic ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos. 5. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche". 6. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche" se asteapta de la tine sa faci complimente. 7. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata...!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|