homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-17

#305 2006-10-19 14:19:09

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Re: Sa radem putin

Stiati ca...
Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea.
(E greu de crezut ca merita sa faci asta)
La porci orgasmul dureaza 30 de minute.
(In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)
Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora.
(Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.)
Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere.
(Oare de asta zambeste Flipper mereu?...Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect...)
Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci.
(Daca esti ambidextru se imparte diferenta?)
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata.
(Dupa ce bea dintr-o sticla, mica-mica, ca...?)
(Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??)
Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative.
(Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?)
Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal.
(30 de minute...poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?)
Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame.
(Groaznic...Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.)
Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului.
(Iubito, sunt acasa. Ce zici de...) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect...)
Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi.
(In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii)
Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor.
(O, doamne...)
(La astia este mai rau decat la dracii-de-mare)
Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau.
(Cunosc astfel de persoane.)
Steaua de mare nu are creier.
(Cunosc si astfel de persoane.)
(Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune ... Porci Norocosi!)

Carpe diem!

#306 2006-10-19 14:47:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

tare:)))

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#307 2006-10-19 17:17:34

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

pana aici ... beton... si eu vreau sa ma reincarnez in purcica in viatza viitoare... orgasm 30 min, fara griji pt silueta...
big_smile   big_smile   big_smile

smile   dulcea limba romaneasca...   smile
limba romana e atat de bogata incat am exportat-o pe banda rulanta. iata un top al denumirilor internationale care fara sa stie purtatorii, sunt de-ale noastre, neaose suculente si pline de inteles.

1. pe primul loc, bineinteles, ce alt nume ar putea figura decat renumita statiune croata P**a. am intalnit oameni care isi fac concediile in P**a (chiar merg special  acolo)

2. tot p**a se numeste si moneda oficiala a statului african Botswana. prin asta se explica saracia lucie de acolo ... luand in calcul faptul ca populatia e preponderent feminina, se ajunge la cateva subdiviziuni de P**a pe cap de locuitor

3. in alte zone de pe continentul african, oamenii o duc si mai rau. daca botswanezilor le este de ajuns o P**a pt a-si asigura traiul ( mai ales ca's negri si stim noi ce se vorb despre ei), 3,4 milioane de mozambicani traiesc in regiunea Nampula, avand capitala in orasul cu acelasi nume

4. printre disractiile mai putin cunoscute, dar mai apropiate de noi, se poate numara o excursie cu intreaga familie in micul si linistitu camping De Mu*e, pe insula olandeza Tholen. puteti sa le scrieti si sa-i felicitati pe edili, pentru denumirea inspirata, la sediul lor din St. Maartensdijik amplasat tot pe strada ... M**e. cui nu-i plac conditiile de cazare ii recomandam cu caldura cazarea la hotelul de lux ... de Buci.

5. !! USA Inc. este cel mai mare producator de umbrele din lume, vezi Doamne. cica aproape toate umbrelele di lume contin piese !!. firma taiwano-americana mai face si crose de golf ... desi nu vad legatura

6. LABA inseamna pt toti italienii Libera Accademia di Belle Arti. saracii ofera chiar si burse de studiu in "master della LABA"

7. daca tu crezi ca esti in rahat, ce parere ai de cei 32.000 de insi care locuiesc in orasul israelian Rahat? in Rahat locuiesc, ce-i drept numai arabi ( ca sa vezi unde i-au trimis filosemitzii pe americani) si ei se simt bine acolo de vreme ce rahat in limba lor inseamna ceva gen " convietuire fericita"

8. pentru ca din nou ne-am indepartat de plaiurile mioritice, am putea sa vizitam si Curu. nu, nu e suficient sa te uiti in spate, Curu este o rezervatie naturala in Costa Rica. 75% din Curu lor este jungla, si totusi costaricanii il considera unul din cele mai frumoase locuri din tara. in cazul asta, n-as vrea sa le vad pe celalalte.

9. am ajuns si in indepartata Japonie, unde pe crestele muntilor falnici cresc Sugi. Sugi este chiar arborele national al japonezilor, asteptam cu interes aclimatizarea lui pe oastele insorite ale Croatiei ( vezi ptc 1 )

in concluzie dagi cititori, fitzi mandri de graiul ce-l graiti dar fiti prudenti... na-i de unde sa stii ce inseamna buna ziua in limba uzbeka...   smile

Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-10-25 16:00:53)

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#308 2006-10-19 17:35:20

ramona-maria
Full member

si aceeasi tema, in ciclul "Mult e dulce si frumosul limba ce-o vorbeste alta limb' armoniosul ca el nu gaseste" urmeaza o serie de poezii de la festivalul de etnografie si folclor din jud Covasna:

>>> intr-o balta neagra,
patru ochi luceste
ce sa este oare
cred ca e doi peste

>>> pe un camp cu viorele
crestea numai ghiocei
si-a venit mandrele mele
si pe toti le-a cules ei

>>>creste iarba, iarba deasa
perpendicular pe casa
vine calul si o paste
alta iarba se renaste.  SUPER TARE

>>> tara mea cu rauri multe
si cu frunze si cu flori
ai in tine-o populatie
de mai multi locuitori.   SI ASTA CE ARE?

>>> si din bolovani cu apa
s-au format inspre apus
muntii tai de incretire
orientati cu varfu'n sus

>>>trece lebedele'n zare
eu ma uit
ele dispare

imi cer scuze dc cineva se simte lezat de informatiile de mai sus. acestea au fost postate in scop distractiv  smile

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#309 2006-10-19 18:15:53

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu chiar am ras.
da' ma intreb... ar trebui sa cenzuram? complicat...
oricum, daca o sa ma duc intr-o tara straina si nu stiu limba o sa vorbesc in engleza pura. big_smile

Nobody home

Publicitate

loading...

#310 2006-10-19 18:38:45

ramona-maria
Full member

smile   mai una...

"mioritza SUA"
pe atlantic in gios  \ pe un timp ploios  \ junior bush se duce... \ vrea sa se apuce \ sa reconstruiasca \ pe toti sa-i uimeasca \ la new york in centru  \ doua turnuri pentru \ all who money wins  \ doua blocuri twins.
ca din unspe'a noua  \ ambele-amandoua \ nus' cum mama naibii \le-au dat mat , arabii.
begins prezidenul \ sa toarne cimentul  \ plin de bucurie \ pune temelie \ pune stalpi de fier \trece de parter
seara-i la etaj \ insa in picaj  \ vine-aeroplanu  \ si-ii strica planu
si tot iar si iar \ lucra in zadar \
ochii's tot mai tristi \ fiindca teroristi \ cad mereu din cer \ fix pe santier
bush se inerveaza \ si ii contacteaza \ pe toti aliatii \ ce se-aveau ca fratii:
neamtu' nu-i raspunde \ blair se cam ascunde \ jacques rade de el \ fiindca tour eiffel \n-a cazut nicicand \ si atunci in gand \ i-apare Traian... \ ala din balkan \ cel mai hotarat \ (si cel mai urat ) \ -help mai marinare, \ ca necazu-i mare \ fac riduri la ten \ de-atat bin laden \ stressul ma ucide \ de la al-qaide ! \
-ba georgica tine \ un sfat de la mine \ (si-o sa traiesti bine!) \ s'apoi ii sopteste \ parca'n englezeste \ vro juma de ceas \ sftul lui " first class"\ *** \ si de-a doua zi \ sa vedeti copii \ nexam avioane \ bush toarna betoane \ treaba merge snur \ ( rima o stiti voi )\ cat ai zice peste \treaba se sfarseste \ si cum pot sa semene \ blocurile gemene...\
sfatul lui "chelie" \ nimeni nu il stie \ insa umla'un zvon\ cum ca din beton \ uneori mai rar \ se aude clar \ f**k the bastard \ ..." shit"  \ asta m-a zidit \ iar odata'n an \ sunet de pian \ din pereti s-aude \ 'n inima-tzi patrunde...\ te face sa tremuri \ cum canta pe vremuri \ delicat si 'nice' \ gondoleeza rice...

#311 2006-10-19 18:56:59

persifona
Vizitator

Sa va amuz si eu.. O zi de examen din viata unui student

Ora 6:00
Trezirea, constientizarea situatiei critice "zi de examen". Palpitatii, gaze stomacale, etc...
Ora 6:15
Pregatirea mapei: cursul (carte+foi xeroxate), rezumate schematizate, servite + eventuale copiute. (ca si cand ai voie cu
toata biblioteca pe banca)
Ora 6:30 Realizarea inutilitatii mapei "stufoase" la examenul respectiv. Reorganizarea mapei: 3 coli A4 + pix.
Ora 6:40 Plecarea conform orarului pentru a prinde "loc bun, first class"
Ora 7:15 Intrarea in sala de examen, ocuparea unui "loc prost, first desk". Locurile bune se terminasera deja de la ora 5:00. ...Excentrici...
Ora 8:00 Intrarea profesorului in sala de examen. Intrarea supraveghetorilor in sala de examen (primele reactii ale studentilor: Sugestii la adresa rudelor apropiate ale supraveghetorilor: mame, fii, fiice, neam, etc)
Ora 8:01:00 Anuntarea subiectelor....
Ora 8:01:30 Reactii la aflarea subiectelor ( <<Fu**-** ****** ***** ** ****** ** *** de jegos!!!)
Ora 8:02 Hai ba, ce facem? Mergem? Mai stai ba 5 minute, nu acum ca bate la ochi!
Ora 8:03 Hai ba, ce facem? Mergem? ...
Ora 8:30 Planul de calamitate A: Scriere in afara subiectului.
Ora 8:31 Terminat de scris.
Ora 8:32 Planul de calamitate B: auto-incurajarea (Cu siguranta ca si ceilalti scriu in afara subiectului...)
Ora 10:00 Epuizarea timpului de alocat examenului. Predarea foilor, zambitor catre profesor. Iesirea din sala. Ciudat, insa intrebarile gen "Ce-ai facut ma?" sunt insotite de raspunsuri strans legate de organe de reproducere.
Ora 11:30 Reintoarcerea in sala pentru corectarea tezei. (De)punctare corecta, cu argumente si explicatii ale profesorului extrem de bine intemeiate: "Nu, Nu, Nu. Hmmm... nu."
Ora 11:31 Cuvinte de ramas bun colegilor, incurajari, si traditionalul "Bag **** in ea de facultate. Mai bine dadeam in p*** mea la ASE!"
Ora 13:00 Acasa... Yahoo Messenger.... status adecvat situatiei. Invisible pentru dobitocii cu intrebari stupide.
Ora 14:00 Somnul de frumusete... ...noi sa fim sanatosi.

#312 2006-10-19 23:25:02

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

lol loooool... stau intr-un apartament cu 6 studenti p langa mine, e p bune ce scrie mai sus, imi sunt f cunoscute situatiile gen smile sa-i vezi dimineatza abia se tarasc la cafea si seara la o berica isi zic offul

#313 2006-10-20 00:31:37

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

lol

Tare!!!
Mi-am adus aminte de facultate. big_smile
Chiar am vazut la o pritena ca avea scris pe usa faza cu ziua de examen.
Frumoase vremuri erau big_smile

Carpe diem!

#314 2006-10-24 18:04:07

ramona-maria
Full member

cine nu munceste nu traieste
motto: iubire, vezi ca azi ajung tarziu acasa: la 1.00 am teleconferinta; la 2.00 nasc; la 3.00 am meeting
un coleg povesteste:
" odata la serviciu am dat de o0 colega nervoasa la toaleta. iesise din cabina, isi netezea fusta si bombanea: stii bancul ci itzic? ... ??? ... "cica se ruga itzic toata ziua la Dumnezeu: da Doamne sa castig la loto! ajuta-ma Doamne sa castig la loterie!... la un moment dat Dumnezeu satul de atatea vaicareli ii raspunde: mai itzic, pe cuvant ca am incercat sa te fac castigator dar ajuta-ma si tu... joaca la loterie, cumpara-ti bilet..." am ras cu ea un pic dar asteptam legatura dintre banc si motivul reuniunii noastre private la toaleta. a continuat: "asa si eu draga, tocmai am facut un test de sarcina care, normal, a iesit negativ. am plans ca proasta cu fundul pe colac, fiindca ma screm de vro 4 ani sa raman gravida si degeaba! dupa aia insa brusc mi-a bubuit mintea ca de la ciclul trecut eu n-am mai facut sex de fapt! ca eu cu barbat-miu nu ne intalnim decat vro 8 minute pa zi, dimineata si desi el n-are nevoie decat de 4 minute pt un act sexual, eu tocmai atunci nu pot, fiindca imi fac parul cu drotul, pantofii cu crema si botul cu ruj." ... ??? ... "verifica-tzi te rog agenda. am putea sa ne vedem azi la 1.45 sa luam lunchul si sa facem un copil?" ...

si eu ma uitam la ea cu ceva ce fusese pana de curand admiratie, dar deja niu mai eram sigura: femeie de cariera, obsedata de promovare, leafa, autoritate si performanta. vorbea jumate'n engleza, jumate'n romana, cum se poarta acum, era toata numai taioare, promousan, targhet, marchet, pablic-rileisans,plening, risarci, fidbec... . era dama spirt cu parul prins ca madam ecaterina andronescu-abramburica, deci era colega fara-de-cusur, carierista care se temea de bomba atomica si de barbatii care cred ca femeile sunt inferioare. avea un sot manager, care-si face3a al doi-lea doctorat si chelise prematur din cauza studiului napraznic si ambitiei de a fi sef. aveau bani, lucrau in multinationale, umblau numai cu nara pe sus, troznea mandria'n ei. dar n-aveau copii...
asta lipsea din tabloul perfect. cand au implinit 30 ani au facut consiliu de familie cu parinti si socrii si au decis sa aiba unbaiat si-o fata, neaparat in ordinea asta. cand au implinit 34, sa-r fi bucurat sa aiba si-un pekinez numai ca programul lor de lucru era deja un pact cu diavolul: ea se scula la 7 si pleca la7.42 cu renaultul, el se scula la 7.34 si pleca la 8.02 cu volkswagenul, seara ea venea la 9.10, comanda o pizza, ii lasa si lui o feli rece se culca, la `10.45 venea si el, manca uscatura, apoi se strecura in pat langa ea dar n-o trzea pentru sex.
ea vazuse filme in care femeile de cariera isi faceau testul de sarcina in toasleta firmei deoarece acasa nu mai aveau timp. ceea ce uita ea era ca numai din ovulul ei un se putea isca nici un fat, mai trebuia si ceva de la EL parca. dar el qvea de invatat sa ajunga docent, ea sa ajunga sefa si de castigat bani. copii nu apareau iar cuscrii faceau deja consilii numai intre ei, hotarau ceva dar rezolutia ramanea nerostita, telefponul tinerilor suna degeabaiar la celulare nu raspundeau ca erau in miting. pe ea ovultia o prindea numai in brainstormingul pt campania de relansare a brandului iar el tot nu stia ce e aceea ovulatie desi pe vremuri cand erau studenti si obisnuiau sa mai traiasca ea ii desenase doua ovare si niste puncte pe care le inghesuiau alte puncte cu coada.
femeile s-au opintit doua secole sa ajunga egale cu barbatii iar acum nu mai stiu cum sa scape deacest groaznic privilegiu./ muncim ca niste tampite, ii multumim patronului ca ne lasa sa muncim si in weekend ca sa ne afirmaan si sa ne tinem de deadline-uri. sefii pleaca vineri la pranz sii mai vezi luni dupamasa cand se desteapta din mahmureli de 5 stele. timp in care ai deosebita onoare de a le tine locul ca daaia ai dat atat din coate si-ai facut ulcer de cand mananci numai kebab in chifla la serviciu sa ajungi o femeie de nadejde. firma te-a rasplatit cu doua dioptrii suplimentare, dar miopia este semnul triumfului tau personal. noaptea visezi color acrobat reader, outlook si powrpoint, cosmarul ti-e impicatit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent" , "campanie", "scheme", rapoarte. in somn butonul delete nu functioneaza, nu scapi de patratici si te trezesti tipand, nu pt ca te innebunesc folderele ci pt ca a sunat desteptatorul la 7.30 si la 8 trebuie sa fii la serviciu si itzi sta parul ca o bidinea.
"scuza-ma, te las putin pe fir, ca ma cere unul dde nevasta..."   carierismul e plasmuirea bolnava a celor de la holywood care insinueaza ca o femeie poate face orice daca vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste 3 pui vii pe care-i hraneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinat, desi o vede cam 6 ore /saptamanma, iar el desi e neurochirurg sef la memorial hospital, nu e stresat deloc, face mancare la copii, spala vase si-o asteapta pe ea cu masina la firma seara. pardon , noaptea. nu se stie cand opereaza el pe creier si mai face lectiiile si cu aia micii dar ea , nevasta are de predat 4 rapoarte zilnic, de zbierat la 3 brokeri si de convins 8 clienti sa investeasca... . femeile care au vazut-o pe diane keaton in " baby boom" se lasa drogate de idee. au senzatia ca se poate orice. ca sotul, copilul ciobanescul german si pisica siameza asteapta oricat, ei latra la unison cu mandrie ca au o directoare in familie.
...cand constati ca fetita ta ii spune "mama" soacra-tii ai bazaie ca pe bona o iubeste cel mai mult pe lume, e cam tarziu sa-ti dai demisia. copilul nu intelege ca tu crapi muncind ca sa aiba el garsoniera-n bucuresti cand termina liceul ( daca l-o termina, ca tu n-ai timp sa -i verifici lectiile).
apropos: cand ti-ai inchis ultima data celularul ca sa vezi un film seara fara sa te deranjeze nimeni? nu e cazul ca pe vremea cand ai vazut tu ultimul film inca nu se inventasera telefoanele cu on si off ( erau numai fixe cu roara si fir carliontzAT. vrasazica : ultimul film vazut a fost un documentar despre bursa din tokio, ultima carte citita a fost notuni de introducere in cibernetica, ultima iesir in natura a fost pe iarba de la romexpo cand a venit delegatia dde suedezi, ultima alimentara deschisa in drum spre casa... inca se mai gasea nechezol, la taclale cu prietenele stai numai prin mesaje, inca mai cumperi coplilului haine cu doua masuri mai mici fiindca atat purta cand te-ai angajat, ultima data cand ai vrut sa faci sex aveai ciclu, iar ultima data cand ai facut sex te-ai inhibat ca ai uitat sa-i spui ceva contabilei...
am chiulit si-am sa chiulesc cu voluptate de la munca, intotdeauna. chiuleste si tu. salveaza-ti viata femeie; atat cat se poate ia bunul simt i9n doze homeopatice. sa stii numai tu. nu te prefce ca traiesti, traieste-ti viata...   smile

#315 2006-10-24 19:50:53

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Asta e de pe weblog, nu? Si eu l-am trimis celor din lista...smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#316 2006-10-24 19:58:53

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ramona-maria a scris:

tocmai am facut un test de sarcina care, normal, a iesit negativ. am plans ca proasta cu fundul pe colac, fiindca ma screm de vro 4 ani sa raman gravida si degeaba! dupa aia insa brusc mi-a bubuit mintea ca de la ciclul trecut eu n-am mai facut sex de fapt!

super asta!!

Nobody home

#317 2006-10-24 22:11:47

deadrose
Banat

rotfl

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#318 2006-10-25 11:17:16

ramona-maria
Full member

daca intr-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gandul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti

unii oameni isi iubesc femeia asa de mult incat pt a nu o uza se folosesc de femeia altuia

intrebare: ce-i alba si are 30 cm? ... raspuns: nimic, toata lumea stie ca daca are 30 cm e neagra

serviti mormoloci la cest restaurant?    ...  servim pe oricine! luati loc, va rog...

vine bula la scoala cu buza umflata. profesoara: bula ce-ai patit? ...  bula: am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.   ...  vai saracul de tine; si te-a piscat rau?   ...  nu, a omorat-o tata cu vasla...

smile

#319 2006-10-25 11:53:31

ramona-maria
Full member

mica publicitate:

fac pe dracu'n patru avantajos, doar cu dracu' clientului. ma deplasez

ma doare-n cot. solicit ajutor umanitar. accept si lei si euro si dolari

avantajos! beau si mananc la domiciliul clientului!

sunt fierbinte! cumpar aspirina paracetamol ...

pensionar, fost Obersturmbahnfuhrer SS, vand avantajos aur dentar, orice marime

ghicesc in cafea, Alintaroma. Seriozitate

Vitrina, adevarata nepoata a vestitei Mama Omida, premiata la intalnirea mondiala anuala a vrajitoarelor din spania, singura detinatoare a fusului fermecat din aur, aparuta la toate posturile, repar aparatura hi-tech ( video, tv, dvd...) alb-negru si color

adevarata cumnata a Mamei Omida ghicesc avantajos ghicitorile clientului

brunete dragute sexy discrete, oferim masaj total in zonele reumatice, cu recomandare de la medic

cadrele didactice ale scolii de bune maniere nr 23 il baga in stimata mama a domniei sale pe fostul casier al institutiei, care a fugit cu salariile si cu secretara unitatii

vand ceas cu cuc barbatesc mare, stare exceptionala

care e deosebirea intre un elvetian bogat si unul sarac?  cel sarac isi conduce singur mercedesul

care e asemanarea dinre chelie si prostie?  daca sunt prea mari nu pot fi acoperite

smile

Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-10-25 12:22:28)

#320 2006-10-25 14:29:41

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Doi poponari se duc la cumparaturi in Mall, si la un moment dat unuia din ei ii vine sa se usureze, asa ca intra in toaleta, iar celalalt ramane sa-l astepte afara. Dupa 20 de minute, poponarul iese afara teribil de suparat.
- "Ce-ai patit ?" il intreaba celalalt.
- Pai sa vezi, zice el. Ma usuram ca omul, si langa mine il vad peunul cu o minunatie de scula... Lunga, groasa... Bai, superba, ce mai...Asa ca l-am intrebat daca n-ar putea sa mi-o bage si mie o data...
- Si ?
- Tipul imi spune ca tariful e 20 de euro centimetrul, adica mi-o baga de cat am bani. M-am cautat prin portofel, si am gasit vreo 100 debeuroi.
I-am platit, mi-am dat blugii jos, si mi-a infipt-o doar 5 centimetri...
- Pai, si atunci, de ce esti asa suparat ?
- Cand eram noi ocupati, intra un dobitoc si ma loveste cu usa, si.............
> > > ma umple de datorii, domnule...

#321 2006-10-25 15:52:30

ramona-maria
Full member

"perle" culese de la academia...

* sa nu mai prind picior de student cu mainile'n buzunare!
* o mana criminala a dat cu piciorul in chiuveta
* dati-mi o bara metalica din lemn
* am sa va tin cu ochi-n soare pana la 12 noaptea
* daca ti se intampla sa cazi de pe un transportor ori mori ori ramai prost. (dupa 2 zile) eu am cazut din transportor  de 3 ori deja si ma vedeti ca-s intreg ?!
* fa-mi o lista cu el
* cand plecati acasa aveti grija sa nu uitati vreo bricheta aprinsa prin dulapuri
* va doare mana sa bateti 3 pasi de defilare?
* impartiti suprafata in 3 jumatati egale
* lipese, ma, calcaiele langa corp!
* jumatate din batalion stia ca este adunare, numai tu - nu!
* bai rahatilor, daca vin la voi va mananc cu fulgi cu tot!
smile

Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-10-25 16:04:10)

#322 2006-10-25 16:19:22

deadrose
Banat

rotfl2)

#323 2006-10-25 17:47:30

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

lollllllllllllllll  rotfl2)))))))))))))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.