Sa radem putin-169
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Re: Sa radem putin
nicolle_rox a scris:pai ce mai astepti? pune mana pe telefon
tu l`ai gasit asa k ai onoarea
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
da, eu l-am gasit...insa darnica cum sunt, m-am sacrificat si vi l-am dat voua....
Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-08-21 11:59:25)
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- Raluk_
- Hero member
nicolle_rox a scris:da, eu l-am gasit...insa darnica cum sunt, m-am sacrificat si vi l-am dat voua....
eu nu`l vreau ralluuuuu
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- Raluk_
- Hero member
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
Anka_Lala a scris:http://www.youtube.com/watch?v=nojrb4sBH20
sweeeeettttttt
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- LoveChocolate
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-29
sweeeeettttttt
ce chitara smechera are!
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
sweeeeettttttt
am ras cu lacrimi )))))))
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- micaella4
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-06
Sexul e ca un joc de carti : daca nu ai un partener bun, ar fi bine sa ai macar o mana buna.
Stela avea ochi foarte frumosi. D'aia se si uita tot timpul cu unul la celalalt.
Se spune ca a fost gasita, in sfarsit, sora pierduta a Irinei Loghin. O cheama Irina Logout.
Care este cea mai informatizata tara din lume?
Republica Moldova. De ce? In fiecare zi auzi "Ai' Biem?"
Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-08-22 15:19:26)
- micaella4
- Hero member
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan este un tip trecut binisor de 40 de ani si in dreapta este sotia, ce croseteaza in liniste un pulover. Politistul: - V-am pris pe radar cu 140km/h domnule ! Soferul: - Domnule politist, am avut masina pe "cruise control" la 80 de km/h, poate ca este cazul sa va recalibrati radarul !! Nevasta fara sa isi ridice privirea de la pulover: - Draga , nu fi caraghios, aste este o masina veche, noi nu avem cruise control ! In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei: " Ce dracu, nu puteai sa iti tii gura ? " - Nevasta: " Sa zici mersi ca ti s-a defectat detectorul de radar, cand te-a oprit politistul ! " Politistul se apuca sa scrie si a doua amenda pentru detinere de anti-radar. Barbatul din nou: - " La dracu femeie, taci naibii odata ! " Politistul: "....si remarc ca nu purtati centura de siguranta ! Asta va costa inca 2 milioane amenda !" Soferul: "Domnule politist, am avut-o pusa, dar am dat-o jos cand mi-am luat permisul din portmoneu !!! Nevasta: "Draga, dar stii bine ca atunci cand conduci nu porti niciodata centura....! " In timp ce politistul scrie a treia amenda, soferul se intoarse catre nevasta si zise: - " Vaca dracului, tine-ti odata gura aia mare !!!!!! - Si politistul se intoarese catre femeie si intreba: - " Intotdeauna vorbeste sotul dumneavoastra asa de urat ?? " - Nevasta: " A, nicidecum, domnule politist. Numai cand este baut.
La un magazin specializat in vanzarea de soti, femeile puteau alege dintre mai multe categorii de barbati, care erau comercializati pe fiecare din cele cinci etaje ale magazinului. Calitatea viitorilor soti crestea odata cu etajul. Singura regula era ca odata deschisa usa unui etaj, trebuia sa alegi un barbat de la acel etaj sau sa renunti, neavand posibilitatea sa te reintorci.
Asadar, doua prietene merg la magazin sa-si gaseasca soti. La primul etaj, pe usa era scris: "Acesti barbati au serviciu si iubesc copii". Femeile citesc mesajul si gandesc: - E mai bine decat sa nu aiba serviciu sau sa nu iubesca copii, dar oare cum sunt cei de mai sus... Asa ca urca la al doilea etaj. Aici era urmatorul anunt: "Acesti barbati au slujbe bine platite, iubesc copii si arata foarte bine". - Hmmm, spun femeile, dar oare ce urmeaza?
Asa ca urca la al treilea etaj. Pe usa acestuia era scris: "Acesti barbati au slujbe bine platite, arata extrem de bine, iubesc copii si ajuta in gospodarie". - Foarte tentant, spun femeile, dar precis cei de mai sus sunt si mai buni. La al patrulea etaj era urmatorul afis: "Acesti barbati au slujbe foarte bine platite, iubesc copii, ajuta la treburile gospodaresti, arata foarte bine si au o fire extrem de romantica!".
- Extraordinar, exclama ele si urca la etajul cinci.
Aici era urmatorul mesaj:
"Acest etaj exista numai pentru a demonstra ca femeia este imposibil de satisfacut!"
Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-08-22 15:24:37)
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
micaella4 a scris:Care este cea mai informatizata tara din lume?
- micaella4
- Hero member
I:Ce striga proful de informatica cand se ineaca? R:F1,F1,F1...
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
There ain't no sunshine now that he's gone
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
micaella4 a scris:Sexul e ca un joc de carti : daca nu ai un partener bun, ar fi bine sa ai macar o mana buna.
Stela avea ochi foarte frumosi. D'aia se si uita tot timpul cu unul la celalalt.
Se spune ca a fost gasita, in sfarsit, sora pierduta a Irinei Loghin. O cheama Irina Logout.
Care este cea mai informatizata tara din lume?
prea tari!!!
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- micaella4
- Hero member
Un ascultator suna la un post de radio. - Buna ziua! - Buna ziua! Va ascultam. - Am gasit un portofel care contine 15000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
Iisus catre ucenici: - Va spun eu cu adevarat: y=x^2+3x+4 ! Ucenicii murmura intre ei pina se ridica Petru si spune catre Isus necajit: - Maestre, nu intelegem.... - E o parabola, idiotilor!!!!
Poezie pe camp...
Boul: Ti-aduci aminte la pascut Cand eu am vrut si tu n-ai vrut, Am insistat si te-am rugat Si mi-ai cedat... Vaco...
Vaca: Ti-aduci aminte la pascut Cand tu ai vrut si eu n-am vrut Si m-ai rugat si-ai insistat Si ti-am cedat Si mi-a placut Si-as mai fi vrut, Da` tu n-ai mai putut... Boule...
gata, ca v-am facut capul calendar..
Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-08-22 16:42:23)
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|