Sa radem putin-171
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
Re: Sa radem putin
Prima zi de lucru a unui tanar ginecolog. Vine o doamna in etate. Dupa examinare, ea se ridica, se imbraca si intreaba: - Scumpule, dar mama ta stie cu ce te ocupi?
- theSame_ElaElis
- Hero member
Curs de formare pentru barbati
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:
Modulul 1: (curs obligatoriu) 1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore) 3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport
Modulul 2: Viata in doi 1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore) 2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore) 3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore) 4. Sa inteleg ca pantal onii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore) 5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore) 6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez
Modulul 3: Timpul liber 1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)
Modulul 4 : Curs de bucatarie 1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis 2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele
CURS INTENSIV Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive) Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare) Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator). Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa veceu? ( Expozitii cu tema "generatia spontana") Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard) Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri) Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa. Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala) Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza? Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta?
- theSame_ElaElis
- Hero member
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: - ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: - De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: - Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi...
- theSame_ElaElis
- Hero member
Un sot ii scrie sotiei:
Draga mea,
Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea!
Sotul tau, Allen
Dupa cateva zile, sotia ii raspunde:
Dragul meu,
Iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuilei:
1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile. 2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi. 3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie. 4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte "articole"... 5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi.
Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Sa-mi fac planul de cheltuieli pentru luna viitoare la fel? Te rog mult, sfatuieste-ma!
Iubirea ta!
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Zodii si joburi....va regasiti?
If you've ever wondered how your job field, salary, and satisfaction compare to other workers who share your sign, wonder no more. Here are the jobs certain signs are reportedly drawn to, along with some job satisfaction and salary patterns. How do your sign and job match up with this? Aries: government, construction, hotel /recreation, IT, education, and transportation. Taurus: nursing, engineering, attorney/judge, marketing/public relations, and higher education. Among the most likely to earn $100,000 or more. Gemini: art/design/architecture, nursing and personal care, sales, law enforcement, firefighter, and machine operation. Among least satisfied with current job. Cancer: government, legal services, advertising, higher education, machine operation, transportation, and military. Among the most likely to earn $100,000 or more, but among least satisfied with current job. Leo: government, legal services, art/design/architecture, engineering, entertainment, real estate, and education. Among the most likely to earn $100,000 or more. Virgo: social work, sales, hotel/recreation, editing/writing, and food preparation. Libra: social work, government, advertising, machine operation, law enforcement, firefighter, sales, and education. Scorpio: legal services, engineering, science, education, construction, and skilled trades. Among the most likely to earn $100,000 or more. Sagittarius: editing/writing, marketing/public relations, entertainment, hotel/recreation, IT, and military. Among the most satisfied with current job. Capricorn: art/design/architecture, nursing, science, IT, sales, farming, and food preparation. Among the most likely to earn less than $35,000, but among those most satisfied with current job. Aquarius: sales, military, engineering, mechanic, food preparation, facilities management, and transportation. Among the most likely to earn less than $35,000. Pisces: social work, personal care, IT, facilities management, and mechanic. Among the most satisfied with their current jobs.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- pusycat
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-22
''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- ecatherina
- Full member
- De la: craiova
- Inregistrat: 2008-08-05
Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti!
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
nicolle_rox a scris:Zodii si joburi....va regasiti? Sagittarius: editing/writing, marketing/public relations, entertainment, hotel/recreation, IT, and military. Among the most satisfied with current job. Capricorn: art/design/architecture, nursing, science, IT, sales, farming, and food preparation. Among the most likely to earn less than $35,000, but among those most satisfied with current job.
La mine la sagetator nu se potriveste daca eram in IT atunci da. La capricornul meu se potriveste.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- paulinne
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-22
"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams
- pusycat
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-22
''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- ecatherina
- Full member
Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti!
- ecatherina
- Full member
- ecatherina
- Full member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|