Iepurasul si ursul sunt chemati la ?ncorporare. Ca sa nu mearga la armata, se g?ndesc ei sa recurga la ?nselaciuni. Iepurasului ?i vine primul ideea: - Am sa-mi tai urechile! Fara ele nu ma pot apara de dusmani, deci voi fi considerat invalid. Zis si facut. Intra la control si c?nd iese ursul ?l ?ntreaba: -Ei? -Respins, raspunde el fericit, fara urechi nu pot dormi iepureste. Vine r?ndul ursului: - La mine e mai greu. N-am cine stie ce urechi, coada nici at?t. Eu am sa-mi tai o laba, caci ?n ea sta puterea mea. Zis si facut. Iese ursul schiopat?nd din cabinet si iepurasul ?l ?ntreaba: - Ia zi, te-au respins? - Da, zise ursul bucuros, mi-au spus ca sunt prea gras.
In timpul potopului care a avut loc pe pamant, arca lui Noe era gata-gata sa se scufunde, clatinandu-se in toate partile. Noe nu gasea nicicum motivul asa ca intr-o zi decide sa mearga in vizita la animale. Aici descoperi problema: toate animalele faceau sex. - Nu se poate asa ceva! Eu va salvez viata si asa ma rasplatiti? O sa scufundati arca! Toate animalele s-au oprit si l-au ascultat speriate. - De acum inainte fiecare pereche va primi o fisa cu ziua si ora la care pot face dragoste si care nu le respecta va fi aruncat peste bord. Dupa cateva zile maimutoiul incepe sa o tachineze pe maimuta: - Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Timp de trei zile ii spune la fel: - Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Maimuta nervoasa merge la Noe si ii povesteste: - Uite Noe, de trei zile maimutoiul ma tot ameninta. Imi zice ca miercuri la ora 4 voi avea de suferit. Eu stiu ce se va intampla in acea zi insa nu se poate sa strige asa in gura mare. Ce vor spune prietenele mele? Noe merge la maimutoi sa ii ceara socoteala: - De ce o ameninti pe maimuta? Cum adica va avea de suferit? Ia spune-mi! - Pai... Mi-am pierdut fisa cand am jucat pocker cu magarul...
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire: " Te vezi cu alta femeie, nu-i asa?" "Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant", ii raspunse el. Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate. "Ce faci acolo?", se enerveaza el. "Tu ce crezi...? Iti numar coastele..."
Un schelet intra intr-un bar si zice:- O bere si un mop, va rog!
Merge unu' in Africa, intra intr-un restaurant si intreaba ce se poate manca. I se raspunde: - Avem de toate - ciorba de baluba, friptura de baluba, salata de baluba, inghetata de baluba etc. Infometat fiind, inghite toate mancarurile cu baluba care i se dau. Apoi intreaba de WC. Chelnerul ii spune: - Uite-acolo un tufis, scoti baluba si te pisi.
Bula intra cu masina in vama. Vamesul vine la el si il intreaba: -Cafea, whiski tigari? -Nu multumesc! Dar daca doriti beau o Coca-Cola....
O fetita observa la strand diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si intreaba: -Mama! De ce nu am si eu asa ceva intre picioare? -Rabdare, copilul meu, rabdare...
Un negru se duce la oficiul fortelor de munca din Africa de Sud. - Buna ziua! As dori un loc de munca. - Sigur, cum sa nu, se poate, zise albul. Dar sa stiti ca nu mai avem decat un post de director la minele de diamante, daca va convine. - Bineinteles. - Salariul din pacate a mai scazut. Nu mai este 150 000 de dolari anual ci doar 120 000. - Excelent spuse contrariat negrul. - Iar vila unde o sa locuiti nu are decat trei etaje, ne pare rau si pentru piscina care este deocamdata in constructie. Cat despre limuzina trebuie sa va multumiti cu un Lincoln de vreo 3 ani pentru ca Mercedes-ul s-a stricat. - Chiar asa domnule, nu-mi vine sa cred. Dumneata iti bati joc de mine? - Pai cine a inceput primul?
Vine o masina cu doi negri la granita si vamesul ?ntreaba: -Ati avut un mic incendiu?
Un negru vine la spital dupa un accident de munca, si-a taiat degetul mijlociu. Medicul ?i spune: -Ne pare rau, degetul dumneavoastra nu vi-l putem coase la loc, dar am avea un deget alb, daca sunteti de acord? Negrul accepta si are din nou deget. Dupa un timp negrul, ?n autobuz venind de la lucru se tinde de o bara cu m?na accidentata. O babuta ?i priveste degetul si zice: -Ei, domnule cosar, iar ati dat o fuga scurta, acasa, ?n pauza de pr?nz?!...
الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!!
O femeie la dentist-- suna telefonul ei, nu respunde nimeni. in 5 min sune mobilul din nou, iarasi nu ridica nimeni. a treia oara incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: - alo? cine este? - sunt sotul doamnei, si tu cine esti? unde e nevasta mea, da-mi o la telefon! - scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?
O femeie la dentist-- suna telefonul ei, nu respunde nimeni. in 5 min sune mobilul din nou, iarasi nu ridica nimeni. a treia oara incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: - alo? cine este? - sunt sotul doamnei, si tu cine esti? unde e nevasta mea, da-mi o la telefon! - scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?
Scufita Rosie in padure mergea spre casa bunicutei... Se opreste sa culeaga niste flori cand aude o pasarica ce statea pe o creanga zicandu-i "Scufito trebuie sa te mariti!!!". Scufita ii raspunde ca nu se poate marita caci e prea tanara. Dupa cateva minute pasarica iar "Scufito trebuie sa te mariti!!!". Scufita ii spune sa o lase in pace ca nu poate, nu vrea si nici nu are cu cine sa se marite. Pasarica enervata ii spune "Scufito trebuie sa te mariti ca altfel te mananc!!!". Scufita se sperie si fuge spre casa bunicutei. Cand ajunge ii spune bunicutei "Bunicuto trebuie sa ma marit!!!". Bunicuta "Cum sa te mariti draga mea ca esti prea mica?". La care Scufita "Bunicuto trebuie sa ma marit ca ma mananca pasarica!!!
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
"In medie, 90% dintre adolescentii nemti vorbesc fluent si corect gramatical englezeste, insa doar 80% dintre tinerii americani vorbesc cu adevarat corect englezeste?" .... http://www.timpultau.ro/liber/articol|d … age?id=475
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
Inainte de a-i scoate o coasta lui Adam pentru a crea femeia, Dumnezeu i-a dat un somnifer si i-a zis: "Dormi linistit, fiule, e ultima data cand poti s-o faci."
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore