homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-176

#3326 2008-09-13 12:24:41

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: Sa radem putin

Cred ca a mai fost, dar ... it's soooooo funny rotfl
http://scoala.autoraid.ro/chestionar~test-19.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3327 2008-09-13 12:43:24

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hahahaha ce'mi plac alea cu negrii rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#3328 2008-09-13 12:49:06

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl
o stiam de mai demult, da acu am dat peste ea...e ruuuuuuuuuuuuuuuupere!!!!!
rotfl rotfl rotfl

hjarta

#3329 2008-09-13 16:34:50

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

Vine una la ginecologie impreuna cu copilul ei de 5 ani.
- Doamna, trebuie sa va consult, copilul trebuie sa astepte afara, zice doctorul.
- Nu e nevoie, este un mic geniu stie totul in medicina, puteti sa-l intrebati orice.
Cam nehotarat doctorul se pregateste pentru consultatie, si se gandeste sa-l testeze totusi pe copil...
- Ce fac eu acum? il intreaba direct.
- Domnul doctor isi pune manusile pentru a nu contracta sau distribui germeni, raspunde imediat copilul
- Mda... raspunde doctorul putin enervat, dar acum ce fac? mai intreaba el in timp ce se uita la femeia urcata pe masa.
- Acum faceti un examen vizual asupra vaginului mamei mele, raspunde imediat micutul.
Enervat la culmea doctorul se dezbraca si incepe o partida de sex cu femeia de pe masa...
- Ia mai zi ma, acuma ce mai fac? se rasteste el.
- Acum iei SIDA, bai fraiere, raspunde netulburat copilul.
big_smilebig_smilebig_smile

Guvernul roman, nestiind pe ce sa mai puna impozit, s-a gandit sa puna impozit pe f****. Un om al muncii, pe nume Ion Pendula, impotent fiind, face urmatoarea petitie la fisc:

"Subsemnatul, Ion Pendula,
Om al muncii fara p***,
Cer sa nu platesc tribut,
Pentru ca nu pot sa f**!!!"

Vine promt si raspunsul de la fisc:
"Draga domnule Pendula,
Om al muncii fara p***,
Cat exista deget, limba,
Legea tarii nu se schimba!!!"

Sotul isi ia inima in dinti si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune:
- Stii, draga, eu mai am una...
La care sotia raspunde:
- Baga-mi-o in fund...

Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:
- Domnisoara, acceptati compania mea pentru 100 de lei?
Ea zice:
- Da! Sergentul se intoarce si striga:
- Companieee, inainteee mars!

Unul la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii:
- Nutii! Nuutiii!
Nici un raspuns. Iarasi :
- Nutii! Nuutiii!
Tot nici un raspuns. Iarasi :
- Nutii! Nuutiii!
Catadicseste unul sa deschida :
- Ce aia ma-tii vrei ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
- Nuti s-a sculat?
- Nu mi s-a sculat!

Dupa nunta, tanara si proaspata nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa mearga lucrurile pe plan sexual de acum inainte: daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, depinde de cum am chef, iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci cu siguranta ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu chestia cu sexul: seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca nu m-am hotarat daca sa fac sex cu tine ori nu, daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in fund de freza ta.

In autobuz, un tip i se adreseaza unei tipe:
- Domnisoara, va rog sa va prindeti cu mana de bara de sus fiindca bara de jos coboara la statia urmatoare...    lol

Se duce una la doctor sa faca niste analize si neavand timp sa se duca dupa rezultate il trimite pe
barba-su.
- Cum se numeste sotia d-voastra?
- Elena Popa!
Se uita doctorul si vede ca erau doua cu acelasi nume: una bolnava de diabet si una de sida. Se gandeste un pic si zice:
- Luati doua ciocolate mari si dati-i-le sa le manance. Daca nu moare sa n-o f**ti!  big_smile

Un tip intr-un bar statea de juma' de zi si bea pahar dupa pahar. La ora inchiderii, barmanul il intreaba de ce a baut toata ziua, la care acesta raspunde ca sarbatoreste prima m..e din viata lui.
- Ei, atunci, mai tine un pahar din partea casei, zice barmanul.
- Multumesc, zice tipul, ca daca nici paharul asta nu-mi sterge gustul din gura, nimic nu-l mai sterge!

Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: 'Si frumoasa si desteapta...' Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: 'Si urata si cu tupeu...'

Un avocat care a scos fata curata un cunoscut escroc, ii trimite acestuia o nota de plata cam umflata. Escrocul ii scrie inapoi:
- Domnule avocat, onorariul dumneavoastra este cam ridicat. Se pare ca ati uitat ca eu sunt sarlatanul nu dumneavoastra.

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#3330 2008-09-13 16:36:24

dia2010
Hero member

Care e diferenta dintre animatori si ginecologi?
Nici una, ambii lucreaza unde altii se distreaza.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Un inginer se intoarce acasa intr-o seara si striga disperat prin casa: "Draga, s-a intamplat ceva teribil! Am fost concediat! M-au inlocuit cu o masinarie!"
N-o vede pe sotia lui asa ca se duce in dormitor unde o gaseste goala in pat ... cu un vibrator!

rotflrotfl

Un tip care ?si cumpărase un papagal, ?n fiecare seară se aseza ?n fata coliviei, repet?nd:
- Poti să vorbesti? Poti să vorbesti?
Si asa, seară de seară, lună de lună... După un an, se asază ca de obicei ?n fata coliviei si ?ncepe:
- Poti să vorbesti? Poti să vorbesti?
Papagalul, sătul de insistenta lui, răspunde:
- Da, pot să vorbesc, dar tu poti să zbori?

Familia Bundy
Al: Esti cel mai mare... Apropo, ai televiziune prin cablu?
Steve: Nu.
Al: Cel mai mare idiot pe care l-am ?nt?lnit.

Am ?nvătat din filme
?n mijlocul Americii, orice lucrător la o statie de benzină are o c?rpă rosie care-i at?rnă din buzunarul de la spate.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-13 16:45:10)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#3331 2008-09-13 16:49:07

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

rotfl faine astea rotfl

#3332 2008-09-13 23:04:34

dia2010
Hero member

Vasile isi intreaba noua lui logodnica:
- Iubita mea, stii sa faci sex in scris?
- Nu, raspunde ea mirata.
- Nu-i nimic, atunci treci direct la oral.

#3333 2008-09-13 23:06:51

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

rotfl

#3334 2008-09-13 23:28:46

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

Vand nevasta!! An de fabricare: 1980, culoare: roscata, putin uzata, cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult), Al doilea proprietar, Cai putere: oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. Pret negociabil, o dau cu accesori : unu de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate!

Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor...
- Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
- Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

De ce fetele coboara privirea cind primesc o declaratie de dragoste?
- Ca sa verifice daca e adevarat...

Tipuri de orgasme:

1. Astmatica: Aahh... ahhh... ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i... da-i... da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good...
10. Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da... da... da!
13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect.
14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad.
17. Orgasmul fals: Oh, oh, acuma da-te jos!
18. Orgasmul confuz: Oh da, oh nu, Oh Doamne...
19. Orgasmul fotbalist: Ma duc, ma duuuuuc, am fost!
20. Orgasmul profetic: Vin; Viiiiiiiiiiiin!

O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate:
- Oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?
La care oglinda:
-Daca vrei sa-ti spun da-te la o parte, ca nu vad nimic!

Doi batranei prin parc:
- Cum te simti mai Vasile acum la 80 de ani ?
- Ai?! Aaa, acum la 80 de ani? Pai cum sa ma simt, ca un nou nascut... ma pis si ma cac pe mine, toata ziua... rotfl

Din cauza ca autoritatile nu au destui bani ca sa plateasca pensiile, de la 1 ianuarie pensionarii vor avea voie sa treaca pe rosu. Daca in 6 luni situatia nu se remediaza, pensionarii vor fi obligati sa treaca pe rosu!

Doi batrani pe o banca:
- Auzi, tu cum stai cu femeile?
- Ehe, daca gasesc una sa-i placa moale, o innebunesc!

O autostopista cu o canistra in mana pe marginea soselei. Opreste un tip cu masina foarte mirat, o intreaba:
- Domnisora, ce aveti acolo in canistra?
- Benzina!
- Dar ce de Dumnezeu? doar mergeti pe jos.
La care ea, foarte mandra de canistra ei: Dar ce? Nu va stiu eu pe voi soferii? Cum intrati in padure cum vi se termina la toti benzina...

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#3335 2008-09-14 11:46:43

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

vaaaaaaaai...copilu asta e criminal rotfl
si la sfarsit asa sec................ rotfl rotfl

hjarta

#3336 2008-09-14 11:54:47

angels
Full member
De la: fetesti
Inregistrat: 2008-09-05

de ce nu are Mos Craciun copii?
pentru ca isi da drumul pe cos!

totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat

#3337 2008-09-15 19:37:05

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

Dimineata, ?n drum spre serviciu, un evreu vede ?n statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine ?mbracat.
Prezenta lui ?l intriga. Un domn astfel ?mbracat nu se duce la serviciu
la aceasta ora din dimineata; daca nu se duce, ?nseamna ca vine; de unde poate veni ?n zori de zi un domn astfel ?mbracat dec?t de la o dama; un domn bine, vine de la o dama bine; la noi ?n cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i ?nsa plecata la Leningrad, Rasela, dar de la ea vin chiar eu si sotia mea.
Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) si pe un oarecare domn Abramovici.
- Buna dimineata, domnule Abramovici!
- Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti?
- Simpla deductie.

Vine un pacient la medic.
-Doctore,va rog sa ma castrati!
-Ce ti-a venit, omule?
-Va rog foarte mult! Am mare nevoie.
-Daca trebiue,trebuie!
Dupa operatie,chirurgul il intreaba pe pacient:
-De ce ai facut asta? Tanar esti,frumos esti,in plina vigoare.Ai toata viata inainte,ai fi putut avea oricate femei ai fi vrut.Spune-mi pt. ce ai avut nevoie?
-Stiti,domnule doctor,m-am casatorit cu o evreica,este la ei obiceiul....
-Atunci, trebuia sa-ti faci circumcizie!!!!!
-Si eu cum am spus???

Iepurasul se plima prin padure. ?l vede ursul si cum ?l prinde ?l
violeaza.Dupa ce se termina toata treaba, iepurasul cu lacrimi ?n ochi ?ntreaba:
- Ba (cuvant urat), tu n-ai alta treaba decat sa te dai la iepurasi? Da ia zii, ai certificat medical ca nu ai SIDA?
- Da, cum sa nu, uite hartia, si scoate o hartie din buzunar.
- Poti sa-l rupi.

http://farm4.static.flickr.com/3159/280 … ?t=1053139

#3338 2008-09-16 19:38:12

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

plus celelalte de pe youtube cu aceeasi tema
permiteti-mi sa ma tavalesc de ras rotfl rotfl rotfl rotfl

#3339 2008-09-16 19:41:02

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

aoleu ce distrusaaaa vomit acklad

Dragostea nu se stă, se face.

#3340 2008-09-16 20:29:44

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

tulai rotfl rotfl2
si eu mai am complexe rotfl2 rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#3341 2008-09-16 20:35:46

c@t
Sr. member

#3342 2008-09-16 20:57:20

c@t
Sr. member

#3343 2008-09-18 11:02:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Cum ar arata lumea fara femei

1. Industria supelor la plic ar deveni cea mai profitabila industrie din lume. Cei mai bogati oameni din lume vor fi magnatii supei la plic, care se vor uita de sus la sultanul Bruneiului sau la amaritii nevoiti sa faca afaceri cu petrol ca sa aiba ce pune pe masa.

2. Hainele nu s-ar mai imparti in doua categorii, curate si murdare, ci in mult mai multe: aproape curate, murdare care se mai pot purta o data, murdare care mai pot fi purtate prin casa, suficient de murdare ca sa fie purtate prin curte, murdare de mers dupa piine si, in fine, rufele impecabil de murdare.

3. Producatorii de lame de ras si deodorante ar da faliment.

4. Pasta de dinti ar disparea complet, din lipsa de cerere.
Adaptindu-se pietei, compania Colgate ar produce guma de mestecat.

5. Codul numeric personal din cartea de identitate ar contine date extrem de utile care nu pot fi memorate, cum ar fi masurile de la camasa sau pantaloni ale posesorului.

6. Revistele Playboy si Penthouse ar avea pictoriale cu Ronaldihno si David Beckham.

7. Nu vor mai exista sedinte la serviciu, intrucit barbatii nu vor mai avea nevoie de scuze pentru a lipsi de acasa.

8. Rigiiturile vor fi tema zilei la TVR Cultural.

9. Emisiunile de moda vor fi prezentate de Ovidiu Ioanitoaia. Se vor purta doar culorile echipei favorite.

10. Masinile se vor putea repara si in alte zile decit simbata, iar service-urile nu vor fi mai deschise pina la 1 noaptea.

11. Vor exista doar doua recomandari pentru programele tv: "Acest program contine scene de violenta extrema" si "Film pentru adulti".

12. Intrucit adversarii nu vor mai avea mame, mersul la stadion nu va mai avea nici un sens.

13. Barbatii vor putea, in sfirsit, sa faca sex si sa se uite la meci in acelasi timp.

14. Meseria de instalator va disparea, intrucit pe barbati nu-i deranjeaza deloc apa care picura la baie.

15. Cea mai apreciata apa minerala va fi berea.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-18 11:03:14)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3344 2008-09-18 11:04:59

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

rotfl2)
adevarat
rotfl

Dance like nobody is watchin....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.