Sa radem putin-25
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Re: Sa radem putin
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- eakarina
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-12
A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
deadrose, nici macar nu vrei sa-ti imaginezi k aia erau gay, nu?
- deadrose
- Banat
nu m-am gandit nici un moment k ar putea fi gay, mie mi s-a parut totusi k era fata k avea talia mai subtire
omggg daca erau gay eu ma uitam si radeam k proasta
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- ela_is_sweet
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-08-10
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- deadrose
- Banat
am inteles k ar mai fi si fetele cu chestie deaia mi-a zis bubu k a vazut o poza asa (putea sa fie si trucata, bineinteles), dar din cate stiu mai sunt si anomalii de genu asta
- Soricica
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-05
Trei caini vor sa dea la facultate: - unu se duce la drept ca acolo e de latrat mult - altu la medicina ca sunt multe oase de ros - cel mai smecher se duce la poli ca acolo e adevarata viata de caine
In dragoste si in razboi totul e permis!
- Soricica
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-05
STATUSURI MESSENGER
GADIL O MUSCA
chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate. optimistul nu e decat un prost fericit. pesimistul e doar prost. cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data. Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa. Cand toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron
There are two kind of persons:who like me and who can go to hell
If I don`t go crazy...I lose my mind
Am o locatie De senzatie Toata lumea stie N-am nici o datorie Sunt atenta, Insistenta Nu oricine Se pune cu mine Toata ziua Buna ziua Ma descurc, Nu ma incurc Vreau doar sa uit/Cu tine Nu da bine, Nu-mi convine As vrea sa uit de tine..........................
"Nu va deranjati sa ma deranjati." "Pledoaria mea s-a prostituat." "Sunt oriunde, numai aici nu."
piua !
Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud...am termopan
Stiu ca sunt prost..dar cand ma uit in jur imi revin
Prea dulce ca sa fiu light
Life sucks... no, wait... MY life sucks...
Sunt cu spume maxime/Inspumata
Vacutele fericite dau cel mai bun lapte
S-a constatat ca in aces moment un handicapat ciiteste statusul meu....vai si cati am in lista
Daca nu sunt la coada la paine cautati-ma la oua
Iubirea e un sentiment inventat de jidani ca sa se f#&a fara bani
nu ma deranjati ca sunt doar un mess mic si zbarcit
Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine ..isi aprindea tigara..Doamne sa scap berea din mana nu alta"
Cine vrea gripa? E moca
Nobody is perfect...I'm Nobody Instant IDIOT...just add alcohol Fuck your opinion I recycle women Kiss me i'm DRUNK
Cand stapanul nu-i acasa, sar pe geam si intru-n casa
DND imi calculez moartea...asa k nu ma deranjati k v'o calculez si p'a voastra
like kids, but i can't eat a whole one. I don't need therapy, i need money. Help the economy.. buy me stuff Today is the tomorrow you worried about yesterday.
caut fata mare
Le stiu pe toate ....da-s maritate
Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat .
x35 D33U I`TOH 05 W,I 35V37d 3W d73H
Observati bulina ROSIE! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange!"
Ai ajutat un drogat aruncandu-i bilele, e k shi cum i-ai taia unui labar mainile
O piesa de teatru in care nu lungimea rolului conteaza ci felul in care-la interpretezi
Constipat?…Activia… activ in interior…se vede la exterior”
Oficial ma chis pe mine
Foaie verde, solzi de peste, uite prostu cum citeste
iadul e gol pentru ca toti dracii sunt aici
cu grija si cu migala…bagi pumnu`-n c.r la vrabie
le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fatza casei: Salvarea, Politia si Pompierii!!! )))))))))))
Cand ma gandesc, Ca te gandesti, Ca ma gandesc la tine, Gandeste-te ca ma gandesc, Ca te gandesti la mine.
” Tu in fata mea sa taci … sa nu scoti nici o vorba ca te izbesc de` un perete de canti ca` Sandu Ciorba! Scoti Femeia la o prajitura tu cu gandu la ecler ea cu gandu`n`fipta`n pwla ! Don`t love and cry … fuck and smile:D Eu copac si tu lamaie eu fac fructe tu iei muie Eu vampir si tu dracula eu sug sange tu sugi pwla Asta`i tzara lu`Dracula unde fetele sug pwla ! “domne iti cer cunotiinte pentru a`mi intelege seful , iubire pentru a`l ierta…rabdare pentru faptele lui pentru ca doamne daca iti cer putere …si imi dai putere ii fwt una de nu`si mai revine )”
“URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!! ” Locul de munca nu este bar sa stai toata ziua si nici biserica sa te duci duminica I was born intelligent! Education ruined me… El nefiind,ea nedorind,s-au întâlnit într-un cuvânt … A fost odata si-un cuvânt cu el fiind cu ea dorind … când nu s-au întâlnit ! Jocul de carti e ca o relatie intre 2 persoane:daca nu ai un partener bun,trebuie sa ai o mana a naibii de buna
pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista cel unul deja plictisit de ea -eu imi ! viata ,viata ma * pe mine,suntem un cuplu fericit si ne simtim bine -formol in loc de alcool, matol la morga stau linistit ca mi-am gasit pe lume un rol -incep sa gandesc sinistru despre prea multi bani,cu un zambet fals int-un sicriu iar pe cruce sa-mi scrie la multi ani -urasc sa vad ca se descopera si mi se arata atatea bogatii pe o harta cand tot ce-i bun afara pleaca iar in atlas ingalbenita in rahat o tara sta sa zaca -pirdut calm…ofer ignore…
Gherghina, iubire a vietii mele, dorinta a scremelii mele sentimentale, Saprosan al diareei pe care o numesc iubire"...
i love you cu dedicatia:bre,io te iubesc, da n-am sange in coaie sa-ti spun in fata
If in one day life turns her back on you, just grab her by the ass"
Masor chizdoaice udomectate
Einstein is dead, Newton is dead .... and I'm not feeling good either
Suicide is Man's way of telling God "You can't fire me! I quit!"
Te-am VazuT peINtre MorMinTe EraI TzaPaN Si CuMinTe!!!!
La coltult unei case rotunde se auzi o impuscatura de cutit, mortul cazu spanzurat.
Ma gandesc la iubirea mea,ma gandesc la fundu de la iubirea mea,ma gandesc la tatele de la iubirea mea,ma dar ce P*#@ mea,la p*#@ mea nu ma gandesc deloc
este frig, oare va inghetza?"
In dragoste si in razboi totul e permis!
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
sa-mi pun si eu aici toate statusurile traznite?
Nobody home
- ZZZZ123
- Addicted member
-Se trezeste unul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate: "se crapa de ziua". -O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste: "o furase somnul". -Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari: "aruncase o privire". -Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care scadeau in inaltime (pe aia "ii rodeau pantofii") si altii care dispareau pur si simplu (pe aia "ii fura peisajul"). -Ajunge la serviciu si isi vede toti colegii lipiti de tavan: "purtau discutii la nivel inalt". La un moment dat se dezlipesc si cad toti de-odata: "cazusera de comun acord". -Se enerveaza si pleaca de la serviciu. Pe drum, il vede pe unul lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era "sarac lipit pamantului".
Nobody home
- caressa
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-19
ce tare nashira...
nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe
- ZZZZ123
- Addicted member
Leul se plimba prin padure. Se intalneste cu sarpele: - Ia spune, mai nenorocituel, cine este regele animalelor ? - Tu esti maria ta. Regele cel mai mare si cel mai tare. Pleaca leul la fel de ofticat si intilneste vulpea care minca o gaina si o intreaba si pe aceasta pe acelasi ton rastit: - Ia zii, fa nemernica sireata, cine este regele animalelor ? - Fara nici un dubiu, tu esti regele tuturor animalelor. Pleaca si il intilneste pe elefant care rodea la niste fin si il intreaba rastit: - Spune-mi, bai nasosule, cine este regele animalelor ? Elefantul il apuca in trompa, il strinse puternic, dupa care il arunca cit colo lovindu-l de o stinca. Leul se ridica cu greu, se scutura de durere si pleaca bombanind: - Ei, daca nu stii ... nu stii ...
Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou ...
Experiment cu limbrici... Un grup de cercetatori americani a facut un experiment stiintific: patru limbrici au fost pusi in patru borcane separate. Primul limbric intr-un borcan cu alcool, al doilea limbric intr-un borcan cu fum de tigara, al treilea limbric intr-un borcan cu sperma, iar al patrulea limbric intr-un borcan cu pamint. Dupa ce limbricii au petrecut o zi in borcane, s-au deschis borcanele si s-a constatat ca: primul limbric, cel aflat in alcool , era MORT; al doilea limbric , cel din fumul de tigara era MORT; al treilea limbric aflat in borcanul cu sperma era si el MORT. In schimb, al patrulea limbric, care statuse in pamant, era VIU. Lectia invatata din acest experiment: atita timp cat bei, fumezi si faci sex... nu ai limbrici.
Nobody home
- ela_is_sweet
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-08-10
mi-a placut ultimul banc nashira ))))
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
expect the worst , hope for the best!
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic.
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate
Respect inseamna sa te scoli si sa stea babele pe scaun
Randunicile cand pleaca in tarile calde, pe drum se aseaza pe aripa berzei si se odihnesc
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spune numai "miau"
Pamantul se invarte ca sa aiba toate tarile Pamant. El cand se invarte da pamant la toate tarile
Secunda este formata din linii mici cat microbii
Somnambulii au o boala, care nu-i lasa sa cada de pe acoperis.Microbii astia le da echilibru. Cand somnambulii vin intr-o parte, microbii fug in cealalta parte si asa mereu.
NEMURITOR E CAND SUNT DOI BANDITI SI TRAGE CU PISTOLUL, UNUL MOARE SI CELALALT RAMANE IN PICIOARE NEMURITOR.
LACRIMILE SUNT, CAND CREIERUL DA UN MOMENT DE GANDIRE, EL TRANSPIRA SI TRANSPIRATIA IESE PRIN OCHI.
COPILARIA TINE 5 ANI SI DUPA AIA VINE SCOALA
INIMA E O CARNE CARE STA PE SUFLETUL OAMENILOR, CA SA TRAIASCA OAMENII CU SUFLET.
IGIENA ESTE CAND VIN NEAMURILE SI VEDE CE CURAT E IN CASA.
MICROBII SUNT NISTE GANDACEI MICI DE TOT, EI SUNT ASCUNSI PE LA APROZAR. EI VEDE CA AI CUMPARAT CARTOFI, SARE PE CARTOFI SI DACA NU-L SPELI PE CARTOF, TU MORI.
La tãrani castravetii si rosiile sunt mai bune. La stat sunt mai rele, ca statu mai sta, mai se culca, mai vine câteodatã, si dupã aia iar sta
Un neam strâns la un loc si care zice unul la altul neamule si care stau în aceeasi curte, se numeste familie
Noi ne spãlam, ca sa dam sãpun în ochi la microbi.
Injectia foloseste ca sa moara microbii. Serul ala are în el otrava de microbi. Serul se duce la tot roiul de microbi, ei zic ca aia e carne si mãnâncã si moare.
Licuricii au un pic de par si gaz si piticii le dau foc si se aprind. Licuricii nu mor, ei lumineazã pana când se termina focul si le creste par si piticii iar dau foc.
Licuricii sunt mici, au o lampa si vin la oamenii care viseazã si se uita la ei, cu lampa, ca sa vadã ce viseazã
Unii pãianjeni au cruce, ca ei sunt popa la pãianjeni
Gãina nu zboarã pe sus ca celelalte pãsãri, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, când ii vine sa-l facã
Vaca face laptele alb, ca iarna, când nu are iarba, mãnâncã hârtie
Sprâncenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi (traznai de copii)
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
de-a dreptul bestiale mai vreau...
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|