Sa radem putin-27
- ela_is_sweet
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-08-10
- Princess
- New member
- De la: Timis
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Sa radem putin
eu am fost filosof sau ganditor!
Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.
- Penellope
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-12
Eu am fost pastor, crescator de vite sau fermier. Si cica am trait in Polonia.
Carpe diem!
- caressa
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-19
banc: cik se duce tziganu' la doctor k nevasta-sa nu vroia sa ii faca sex oral, si ii zice doctorul sa se dea cu ciocolata pe pwla. se duce tziganu' aks face ce i-a zis docorul.. a 2a zi vine la doctor sa ii povesteasca cum a fost...: doctorul: si cum a fost?.. a vrut? tziganul: o fi vrut ea, da' ce mai avea loc de puradei?
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator in retea pentru un coleg. Când a ajuns la setarea parolei ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care s-a prabusit pe scaun de râs. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED... NOT LONG ENOUGH
Un tip destul de in varsta dar mai timid era virgin, doi prieteni se gandesc ca ar fi bine sa-l duca la curve sa devina barbat, dar mai intai sa intre ei la fata sa o incalzeasca, sa fie pregatita pt el. Zis si facut. Aduc o tarfa acasa si intra primul, din camera se aud gemete, tipete, dupa un timp iese fericit si se lauda "i-am rupt pi..da!!", intra si al doilea, la fel, tipete, gemete, dupa o vreme iese si mai fericit si incepe "ba,ce i-am rupt cur..l, fantastic!", "hai intra si tu,e randul tau, acum e pregatita, te asteapta.." il incurajau pe virgin. Intra si el, se aud rapid cateva tipete disperate si tipul iese fericit afara,"asa repede???" cum a fost??"il intreaba ceilalti,"Pai cum sa fie?! Simplu, i-am rupt si eu un picior!!"
Intr-o dup-amiaza mohorata,o tipa ....bine facea autostopul pe magistrala in directia bucuresti.Sta ea ce stasi la in moment dat opreste un tip cu un Mertzan ultimul racnet: -Hai cucoana , urca, dar pana la Bucuresti sa stii ca te f*t! -Hai sictir , porcul dracului, crezi ca eu sunt curva? In fine,mai sta ea ce mai sta...intre timp se lasa seara, incepe o ploaie mocaneasca, amarata, zgribulita,si opreste langa ea o dacie ingrijita: -Hai cucoana, urca, dar sa stii ca pana la Bucuresti imi sugi p*la. -Hai sictir porcul dracului, ce crezi ca eu sunt curva? Vine seara , se face tot mai frig,nu oprea nici o masina. La un moment dat , apare sontac, sontac un tractor.Opreste omul milos, tipa disperata zice: -Domnule,ma f*t in c*r ,ma f*t in pi*da , numai du-ma la Bucuresti ca am inghetat! Tractoristul manios, ii inchide portiera si-i striga: -Hai sictir ,tuta dracului,ca eu nu iau toate curvele in tractorul meu!!!!!!
nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
eu am fost chimist..alchimist sau farmacist..femeie..in rusia.....shtiam de mult..faza e ca macar site'urile astea s'au informat:)) si pe acvaria acum 3 ani la fel dadea..si pe dsclex acum la fel da...e bine.... jocul ala freaky postat de blu_elf:(( nu mai trece de loading la a doua camera:(( ce ma enerveaza...vreau sa joc! editare ulterioara: acum a mers...in fine..da' la ultima camera....adica coridorul....ce fac?mai astept? am inteles ca apare o fantoma ceva....da' pielea mea..nu se mai intampla nimic de mult..si am atata de invatzat si nici nu'mi vine sa'l las.......
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-02-05 16:29:11)
6 ani de dragoste
- Princess
- New member
- De la: Timis
Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
ceva nu prea de ras.......8-| 2 intrebari:
1. Prima intrebare: Sa zicem ca , cunosti o femeie insarcinata care are deja 8 copii. Trei dintre copii sunt surzi, doi sunt orbi si unul este retardat mintal. Pe deasupra femeia este bolnava de sifilis. Ati sfatui-o sa faca avort?
2. A doua intrebare:
Este timpul alegerilor pentru functia de presedinte al lumii, iar tu ai drept de veto, adica votul tau ar decide cine sa fie ales. Iata si detaliile despre cei trei candidati:
* Candidatul A are legaturi cu niste politicieni corupti si se bazeaza pe conjunctia astrelor. A avut doua relatii extraconjugale. Fumeaza foarte mult si bea intre 8 si 10 pahare de martini pe zi.
*Candidatul B a fost dat afara din functie de doua ori, doarme pana la amiaza , a fumat opiu in tinerete si bea un sfert de litru de whisky in fiecare seara.
*Candidatul C este sportiv medaliat si erou de razboi. Este vegetarian, bea bere ocazional si nu a avut niciodata relatii extraconjugale.
Dintre acesti trei candidati tu pentru cine ai opta?
Alege si apoi citeste raspunsurile mai jos.
Candidatul A este Franklin D. Roosevelt. Candidatul B este Winston Churchill. Candidatul C este Adolf Hitler. ...
Asa ca ai grija cu oamenii care traiesc o viata prea sanatoasa!!!!! Si apropo, daca ai raspuns cu "da" la intrebarea referitoare la avort, sa stii ca tocmai l-ai ucis pe Beethoven.
6 ani de dragoste
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
- armine
- New member
- Inregistrat: 2007-01-29
FEMEILE - isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se depileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si cand le propui un sex anal spun ca le doare.
A man suspected his wife was seeing another man, so he hired the famous Chinese detective, Chen Lee, to watch and report any activities while he was gone. A few days later he received this report: MOST HONORABLE SIR: YOU LEAVE HOUSE, I WATCH HOUSE. HE COME TO HOUSE. I WATCH. HE AND SHE LEAVE HOUSE. I FOLLOW. HE AND SHE GO IN HOTEL. I CLIMB TREE. I LOOK IN WINDOW. HE KISS SHE. SHE KISS HE. HE STRIP SHE. SHE STRIP HE. HE PLAY WITH SHE. SHE PLAY WITH HE. I PLAY WITH ME.... I FALL OFF TREE. I NO SEE. NO FEE, CHEN LEE.
Ce nationalitate a avut Adam si Eva Un englez, un francez, un chinez si un roman au o disputa in legatura cu nationalitatea lui Adam si Eva. Englezul: - Ei au fost englezi. Numai un gentlemen adevarat poate oferi jumatate din singurul mar doamnei sale! Francezul : - Nu, ei au fost cu siguranta francezi - numai o frantuzoaica poate sa se ofere pentru numai jumatate de mar! Chinezul : - Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranta chinezi deoarece numai unei perechi de chinezi le sta in putere sa populeze in asa timp scurt tot pamantul! Romanul : - Nu, domnilor, gresiti cu totii, ei erau romani : stateau in fundul gol pe pietre, nu aveau decat un mar pe care trebuiau sa-l imparta intre ei, dar credeau ca sunt in rai!
Ce e verde, are 500 de oua si cinta? Corul Armatei !
Ultima oara a fost editat de armine (2007-02-13 14:55:17)
Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.
- laurara82
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-09
Ce spun zodiile dupa ce au facut dragoste Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?
- armine
- New member
- Inregistrat: 2007-01-29
Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
De o vreme de cite ori il prindea ursul pe iepuras prin padure zicea "iepurasule,iar n-ai basca" si il lua la bataie. Bataie azi, bataie miine, se enerveaza iepurasul, hai la leu sa se plinga. - Maria-ta, uite ce mi se intimpla, ursul ma bate zilnic ca n-am basca. E inadmisibil, eu nu port basca, nu pot, fac urticarie la urechi, faceti ceva ! - Bine iepurasule, aranjez eu. Se face iepurasul ca pleaca si se ascunde sa vada ce face leul. Leul era prieten cu ursul. Trimite sa-l cheme si-l ia la prelucrat. - Ba prostule, n-am nimic impotriva sa-l bati pe nenorocitul ala de iepuras da' gaseste si tu un pretext mai inteligent ce dracu'. Fii atent cum faci. Te duci la el zici "da o tigara", asta nu fumeaza, pac l-ai prins. Sau sa zicem ca are la el din intimplare, daca-ti da cu filtru zici ca vroiai fara si asa mai departe, il prinzi cu ceva. Daca are sa zicem de toate, ceri un foc, daca-ti da de la chibrit zici ca vroiai bricheta etc. Ai priceput ? Bun. A doua zi il intilneste ursul pe iepuras. - Ia vino ba aici. - Da nene ursule, ce e ? - Da o tigara. - Imediat nene ursule. De care vrei, cu filtru, fara filtru, cu porttigaret, fara ? Se gindeste ursul... - Da una cu filtru. - Poftim. Acum pot sa plec ? - Nu inca, mai stai. Da un foc. - De care nene ursule ? Am chibrituri, amnar, bricheta, bete de frecat... - Da de la bricheta. Sta ursul, fumeaza tigara, o termina, se uita la iepuras. - Bah iepurasule,stii ceva,iar n-ai basca!
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Nobody home
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
stiam si eu de mai demult,si am ramas si eu fara cuvinte
expect the worst , hope for the best!
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
http://www.trilulilu.ro/Want3d/058ae7912fd093 vaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! deci ce tare e! mi-e asa greu sa cred ca e adevarat!!!!! )))))
There ain't no sunshine now that he's gone
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
eu zic ca e modelata vocea cu vreun program ceva.nu prea as crede ca o mata poate vorbi
expect the worst , hope for the best!
- dark_ky
- Full member
- De la: Bucuresti...
- Inregistrat: 2007-01-08
din proprie experienta spun ca matzu meu imi zice mama dar de restul pisicilor :-? I have no idea
Pain is inevitable, suffering is optional.
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|