Sa radem putin-28
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Re: Sa radem putin
si al meu zice "mama"
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Un reporter intreaba o actrita celebra: - Acum, dupa o viata de glorie cinemaografica, ce credeti, cine sunt mai destepti: barbatii sau femeile? - Domnule reporter, ai vazut dumneata vreodata vreo femeie alergand dupa un barbat prost numai pentru ca are picioare frumoase??...
Nobody home
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
-Cum se numeste un barbat inteligent, sensibil si frumos? -ZVON! )))))))))))))
There ain't no sunshine now that he's gone
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
Cel mai necinstit lucru, in viatã, este modul in care aceasta se terminã. Adicã viata e grea si-ti ocupã tot timpul. Ce capeti la sfârsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred cã ciclul vietii e de-a-ndãrãtelea. Ar trebui întâi sã mori, apoi sã mergi într-un azil de bãtrâni. Esti dat afarã de acolo pe motiv cã esti prea sãnãtos, te duci, îti iei pensia, apoi, când începi sã lucrezi, primesti un ceas de aur în prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pânã când devii suficient de tânãr. Te-apuci de bãut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu, apoi scoala Primarã, devii un copil, te joci, n-ai responsabilitati, devi bebelus, apoi îti petreci ultimele nouã luni plutind cu toate facilitatile dupa care termini totul intr-un orgasm! (Seinfeld)
mami de minuni
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
There ain't no sunshine now that he's gone
- ZZZZ123
- Addicted member
Nobody home
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
-Care este diferenta dintre sex si masturbare? -??? -In principiu nici una...Dar facand sex mai cunosti si tu lume
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate.
Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: Punem si o botnita?
Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-03-04 16:27:48)
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- o'hara
- Platinum member
in sala de operatii: chirurgul: anestezie! anestezistul: de care? de import sau autohtona? c.: de import a.: nu mai avem c.: atunci autohtona a.: naniii-naniii, puiu' mamiii!
mami de minuni
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
eu_vreau a scris:Cel mai necinstit lucru, in viatã, este modul in care aceasta se terminã. Adicã viata e grea si-ti ocupã tot timpul. Ce capeti la sfârsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred cã ciclul vietii e de-a-ndãrãtelea. Ar trebui întâi sã mori, apoi sã mergi într-un azil de bãtrâni. Esti dat afarã de acolo pe motiv cã esti prea sãnãtos, te duci, îti iei pensia, apoi, când începi sã lucrezi, primesti un ceas de aur în prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pânã când devii suficient de tânãr. Te-apuci de bãut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu, apoi scoala Primarã, devii un copil, te joci, n-ai responsabilitati, devi bebelus, apoi îti petreci ultimele nouã luni plutind cu toate facilitatile dupa care termini totul intr-un orgasm! (Seinfeld)
superrrrrrrrr
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
lectie de soferie http://www.trilulilu.ro/andoo18/1a546667bfe638
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2007-03-06 08:51:01)
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- rh
- Hero member
- Inregistrat: 2007-01-11
Stiti de ce nu are Mos Craciun copii?
Ca-si da drumu pe horn )
- ZZZZ123
- Addicted member
These three guys die in a car wreck, and they all go to Hell. When they arrive, the Devil asks each of the men what their sin was. The first guy says "It's gotta be the booze. I'm always drunk."
The Devil decides to lock him in this room for 100 years with nothing but shelves of every kind of alcohol you could dream of.
The guy's thinking, "Fuck yeah! Look at all this alcohol!" and runs into the room.
The second guy says, "It's the women. I could never stay faithful to my wife."
The devil opens the second door and nothing but the finest-looking naked women that you have ever seen. And he would be the only guy in there for 100 years. He couldn't believe it. His dick was instantly hard and he went hauling ass into the room and the Devil shut the door.
The third man said "It's gotta be the bud. I'm always tokin' up."
The Devil opens the third door to reveal nothing but fields of 10-foot tall, icky, sticky, take-a-toke, make-ya-choke, chronic, green, death bud. The stoner can't believe it. He goes in and takes a seat Indian style with his back to the door and the Devil shuts the door behind him.
One hundred years go by and the Devil comes back to check on the three men.
He opens the first door and the man comes crawling out. He's got an empty bottle in one hand, he's completely naked, hasn't shaved or showered in years, and is covered in his own puke, shit and piss. "I'll never drink again!" he says.
The devil tells him that at least he learned something and decides to give him a second shot at life.
The devil then opens the second door and the man comes running out even faster than when he went in. "I'm fucking gay!" he screams.
The devil decides that at least he learned not to cheat on his wife and gives him another chance as well.
The devil then comes to the third door. He opens it and nothing has changed. The stoner is still sitting in the same position that he was 100 years ago.
The devil asks him if he learned anything.
The stoner turns around as a tear rolls down his cheek.
"You gotta a light man?"
din pacate nu am timp sa-l traduc. dar tot funny e.
Nobody home
- dark_ky
- Full member
- De la: Bucuresti...
- Inregistrat: 2007-01-08
Intrebare: Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? Raspuns: RES-TAN-TA
Pain is inevitable, suffering is optional.
- o'hara
- Platinum member
Poezioalã desple sex (constatale)
Fãcui fãlã sã vleau o constatale La glãdinitã ieli, când am picat, (Cu toate cã-s de-un an în glupa male) Sã mol dacã glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale Amãnuntit, chial ne-a si desenat, Cum am ajuns sã ezigstãm sub soale, Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios Sã aflu cum pe lume am venit, Si chipes si istet, da' si flumos, Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balzã, cale-n noptiþicã, Ne-adute-n pliscu' ei, împachetati, Când scapã si mãmica de bulticã Fãcutã de la ouã si câlnati,
Cum zboalã balza asta-ntet, agale, Vleo nouã luni, sã iasã luclu bun Si cum agiungem în pãtut si-n toale Pe cosul casei, ca si Mos Clãciun....
Sã vezi mãi flate, tze educatoale (!) Fãlã misto, chial m-a lãsat pelplex, La vâlsta ei, (tze pept si tze pitzioale !) Sã nu stie nimica desple sex !?
mami de minuni
- eu si tu
- Full member
- De la: de prin zona...
- Inregistrat: 2007-03-08
care e jokul cel cu casa?sau..................astept raspuns mie imi plac filmele de groaza:)))
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
Printre animalele din pădure se da anuntul ca s-au ivit câteva cazuri de SIDA. Toate se apucară sa cumpere prezervative în afara de iepuras care n-a mai apucat. - Coana vulpe, nu-mi vinzi si mie din rezerva ta câteva prezervative? - Nu pot! Du-te la cumatrul lup! - Cumetre lup, nu-mi dai si mie vreo doua prezervative, ca ti le plătesc bine! - Nici eu' n-am câte mi-ar trebui. Du-te la urs! Pe urs, iepurasul îl găsi în timp ce îsi proba un prezervativ lung, negru, cu model pe verde si galben. - Vai, cumetre urs ce prezervativ misto ai! Nu ai vreo câteva si pentru mine? - Ce prezervativ, mă tâmpitule? Nu vezi ca sarpele si cu mine avem o partida de sex oral?
Aflandu-se intr-o excursie in afara orasului, sotul si sotia ajung intr-un loc mai izolat, care le trezeste amintiri... -Ia te uita, draga, spune sotia, gardul langa care am facut noi doi dragoste prima data... -Au trecut atatia ani, dar ce-ar fi s-o facem din nou aici? propune sotul. A urmat o partida de sex salbatic, in care sotia l-a suprins foarte placut pe sot cu miscarile ei pasionale, cu tipetele si muscaturile...iar in final, sotia a lesinat. Dupa circa 30 de minute, cand si-a revenit, sotul i-a spus: -Ai fost perfecta astazi, nici cand eram noi tineri nu am facut dragoste atat de bine... -Da, draga... dar nici gardul nu era electrificat cand eram noi tineri!!!
Ultima oara a fost editat de milana (2007-03-13 11:04:27)
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Eva il intreaba pe Adam: "Ma iubesti?" Adam: "Sigur ca da! Pe cine altcineva?!"
Plictiseala mare in Rai, asa ca toti oamenii de stiinta se apuca sa se joace de-a v-ati ascunselea. Fiind randul lui Einstein, incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza la vedere, in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles, il vede pe Newton: Eistein: Te-am vazut, Newton! Newton: Imi pare rau, dar nu sunt eu! Eistein: Cum adica nu esti tu? Te cunosc foarte bine. Esti Newton! Newton: Ia priveste mai atent... Ce vezi? Eistein: Pe tine, stai in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Eistein: Pascal. Newton: Pai vezi, ai gresit, el e!
Un rabin, un preot catolic si un preot ortodox se inteleg asupra chetei care se strange in biserica. PREOTUL CATOLIC: Eu arunc banii in sus. Trasez un cerc, iar banii care cad in cercul trasat ii las lui Dumnezeu; ceilalti ii iau eu. PREOTUL ORTODOX: Eu arunc banii in sus si trasez o linie. Banii care cad pe linie ii las lui Dumnezeu, iar ceilalti ii iau eu. RABINUL: Mai, eu arunc banii in sus, Dumnezeu ia cat ii trebuie, iar cei care cad inapoi ii pastrez eu.
Unui preot i-a fost organizata o petrecere cu ocazia aniversarii a 25 de ani de cand slujea ca preot intr-o parohie. Un politician din parohie si alti cativa credinciosi importanti s-au anuntat cu discursuri. Cum politicianul a intarziat la aniversare, preotul s-a gandit sa isi exprime el primul cateva ganduri. - Imi amintesc de impresia pe care mi-am creat-o despre aceasta parohie atunci cand am venit in prima zi si am ascultat prima spovada. Credeam ca am fost trimis in cel mai rau loc posibil. Prima persoana care mi s-a spovedit mi-a spus ca a furat un televizor, ca atunci cand a fost oprit de politie a calcat pe acceleratie aproape ucigand un politist, ca a furat bani de la parintii sai si de la locul de munca, ca abuzeaza de sotia sa, ca i-a fost infidel, ca a luat droguri... Am ramas uimit. Dar cu trecerea zilelor mi-am dat seama ca nu toti erau ca acel prim venit, si ca de fapt am nimerit intr-o parohie plina de oameni minunati si iubitori. Abia termina preotul de spus aceste cuvinte, ca politicianul aparu, isi ceru scuze pentru intarziere si se duse la tribuna pentru a-si tine discursul. - Nu am sa uit niciodata prima zi cand parintele a venit in parohia noastra. De fapt am avut onoarea sa fiu eu primul pe care l-a spovedit. Morala: Nu intarzia niciodata!
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|