homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-72

#1350 2008-01-10 16:22:38

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: Sa radem putin

lol ce tare

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1351 2008-01-10 16:28:23

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

trebuia  sa  scrie  mare  sub  poza "Sa  nu  faceti  asa  acasa!!" lol  la  cat  de  cretini  sunt  unii,  nu  mare  ti'ar  fi  mirarea  sa'i  vezi  la  stirile  de  la  ora 5  cu  asa  scenariu

#1352 2008-01-12 09:44:54

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Fiecarei litere a numelui ii este atribuit un sunet japonez. Dupa cum urmeaza:

A -ka; B-TU; C-MI; D -te; E -Ku; F -lu;
G -ji; H -RI; I -ki; J -zu; K-me; L-at;
M -rin; N -to; O -MO; P -no; Q -ke;
R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru;
W -mei; X-na; Y-fu; Z-zi

numele meu este Atkiatkikatoka = Liliana  rotfl deci asa sa`mi spuneti de acum da????? lol numele tau care e?lol

http://www.mono-1.com/monoface/main.html

mai am lol impart fericirile cu voi rotfl http://manelist.uni.cc/

si inca ceva cashto rotfl baba si silicoanelehttp://upload8.postimage.org/805806/2.jpghttp://upload8.postimage.org/805801/1.jpghttp://upload8.postimage.org/805811/3.jpg e toata numai fibra rotfl2))))

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-01-12 10:07:32)

#1353 2008-01-12 10:16:44

LadyInRed
Hero member

bancuriiiiiiiii rotfl am inceput bine ziua lol deci

-Se intalnesc X si Y, homosexuali, vechi cunostinte.
- Ce ma bucur ca te vad, dragalasule Y!
- Vai, ce bine arati, iepuras mic!
Dupa alte cateva amabilitati, X propune:
- Ce zici, bombonica dulce, facem "una mica" in cinstea revederii?
- Imi pare rau, raspunde Y, nu pot; sunt "pe verde", am mancat spanac...

-La ora 12 noaptea un om se plimba prin parc. Merge el ce merge si se ?nt?lneste cu un gay:
Gay-ul:
- Ce faci, pisicuto?
Omul fuge ?ngrozit si da de alt gay:
- Ce faci iubire, de ce fugi?
P?na la urma omul iese din parc si da de un politist:
- Domne', du-te p?na ?n parc sa arestezi 2 gay!
La care politistul ?i spune:
- P?r?cioasa mica ce esti!

Doi prieteni stateau de vorba. Unul se tot uita sub unghie si spune:
- Ba, nu stiu ce am sub unghie: o fi cacat, o fi noroi.
Zice celalalt:
- Da-mi mie sa gust si-ti spun.
Gusta asta si spune:
- Piuuu, e cacat.
Celalalt spune:
- Pai ma g?ndeam si eu, de unde sa am noroi ?n fund!

Un sef mafiot afla ca are un contabil surdo-mut care ii fura din bani. Se duce peste contabil, impreuna cu un avocat care cunoaste limbajul semnelor.
- Unde sunt milioanele pe care mi le-ai furat?, il intreaba mafiotul cu ajutorul avocatului care traduce.
- Nu stiu, spune contabilul, iar avocatul traduce semnele lui.
Mafiotul scoate pistolul si il lipeste de tampla contabilului.
- Mai intreaba-l o data, zice el.
Speriat, contabilul ii face semn avocatului:
- Banii sunt ingropati in gradina din spatele casei varului meu din Buzau.
- Zice ca nu ai curaj sa apesi pe tragaci, traduce avocatul.

Autobuzul pleaca din statie, dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul!
Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa: - Am reusit... Biletele la
control!

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Rom?nii au inceput si ei sa sape; pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless!!!

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-01-12 10:21:37)

#1354 2008-01-12 12:00:12

LadyInRed
Hero member

Publicitate

loading...

#1355 2008-01-12 12:04:43

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Child care tips!

I love my babyes! I love my babyes!

#1356 2008-01-12 15:06:44

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

hai ca-l pun si dincoace.. poate nu a vazut toata lumea noua minune de piesa a celor de la fara zahar:
   -  lav stori

Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-01-12 15:06:58)

#1357 2008-01-12 15:08:21

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

e super tare lol

#1358 2008-01-12 15:20:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1359 2008-01-12 19:16:14

nadye
Full member
Inregistrat: 2007-01-22

we doing buisness here...rotfl tare

hahahahahaaaa rotfl

Ultima oara a fost editat de nadye (2008-01-12 19:20:47)

#1360 2008-01-12 20:57:43

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ion si cu maria erau casatoriti de 25 de ani. intr-o zi ion gaseste sub pat o valiza in care erau 3 cartofi si 50.000 de euro. ion o intraba:
- fa marie ce e cu cartofii astia?
- pai ... ioane de cate ori te-am inselat am pus cate un cartof in valiza.
- nu e chiar asa de grav, dar cu cei 50.000 de euro ce-i?
- pai ... cand am facut cate un kg de cartofi l-am vandut!

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1361 2008-01-12 22:20:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

am primit pe hi5 de la varmiu...nu cred in ghinioane dinastea...dar mi'a placut ce zice si la mine...si la iubi:)) (si'n general adik la toate zice de bine:))
deci eu sunt capricorn..iubi e fecioara...si i'am aratat...si'a zis: e fix pe fix de adevarat la ambii:P
asta e mesajul primit:
Nu prea cred eu in zodiac dar pt cine crede...

...Once you have opened this e-mail, there's no turning back. Below are true deions of zodiac signs, with traits from a book written 35 years ago by an astrologic predictor. Read your sign, then forward it
on, with your zodiac sign and label on the subject line, This is real deal, try ignoring it, and the first thing you'll notice is having a horrible day starting tomorrow morning - and it only gets worse from there.

SCORPIO - The Addict
EXTREMELY adorable. Intelligent. Loves to joke. Very Good sense of humour. Energetic. Predict !!. GREAT kisser. Always get what they want. Attractive. Easy going. Loves being in long relationships. Talkative. Romantic. Caring. 4 years of bad luck if you do not forward.

VIRGO - The One that Waits
Dominant in relationships. Someone loves them right now. Always wants the last word. Caring. Smart. Loud. Loyal. Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. The one and only. 7 years of bad luck if you do not forward.

LIBRA - The Lame One
Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! however not the kind of person you wanna mess with ... u might end up crying... 9 years of bad luck if you do not forward.

ARIES - The Liar
Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, Addictive. Loud. 16 years of bad luck if you do not forward.

AQUARIUS - Does It In The Water
Trustworthy. Attractive. Great kisser. One of a kind. Loves being in long-term relationships. Extremely energetic. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter, But will Knock your lights out. 2 years of bad luck if you do not forward

GEMINI - Irresistible
Nice. Love is one of a kind. Great listeners Very Good in the you know where... Lover not a fighter, but will still knock you out. Trustworthy. Always happy. Loud. Talkative. Outgoing VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. THE MOST IRRESISTIBLE. 9 years of bad luck if you do not forward

LEO - The Lion
Great talker. Attractive and passionate. Laid back. Knows how to have fun. Is really good at almost anything. Great kisser. Unpredictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found. 7 years of bad luck if you do not forward.

CANCER - The Cutie
MOST AMAZING KISSER. Very high appeal. Love is one of a kind. Very romantic. Most caring person you will ever meet! Entirely creative. Extremely random and proud of it. Freak. Spontaneous. Great telling stories. Not a Fighter, But will Knock your lights out if it comes down to it. Someone you should hold on to. 12 years of bad luck if you do not forward.

PISCES - The Partner for Life
Caring and kind. Smart. Center of attention. High appeal. Has the last word. Good to find, hard to keep. Fun to be around. Extremely weird but in a good way. Good Sense of Humor!!! Thoughtful. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. 5 years of bad luck if you do not forward.

CAPRICORN - The Passionate Lover
Love to bust. Nice. Sassy. Intelligent. Sexy. Predict !!. Irresistible. Loves being in long relationships. Great talker. Always gets what he or she wants. Cool. Loves to own Gemini's in sports. Extremely fun. Loves to joke. Smart. 24 years of bad luck if you do not forward.

TAURUS - The Tramp
Aggressive. Loves being in long relationships. Likes to give a good fight for what they want. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good kisser. Good personality. Stubborn. A caring person. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth! 15 years of bad luck if you do not forward.

SAGITTARIUS - The Promiscuous One
Spontaneous. High appeal. Rare to find. Great when found. Loves being in long relationships. So much love to give.
Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone They meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! Amazing in the you know where..!!!
Not the kind of person you wanna mess with- you might end up crying. 4 years of bad luck if you do not forward!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 ani de dragoste  hjarta

#1362 2008-01-12 22:29:31

Chocolate22
Insomniac member

GEMINI - Irresistible
Nice. Love is one of a kind. Great listeners Very Good in the you know where... Lover not a fighter, but will still knock you out. Trustworthy. Always happy. Loud. Talkative. Outgoing VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. THE MOST IRRESISTIBLE. 9 years of bad luck if you do not forward

exact asa e. nu stiu de ce dar eu cred in horoscop. nu in ala zilnic. doar in cele de genul asta. cand imi spune cineva zodia in care e, imediat imi dau seama ce fel de persoana e. calitati, defecte, ce ii place si ce nu , cu cine s-ar potrivi, etc. acuma invat sa descopar zodia dupa felul cum arata persoana. stau si analizez mult la chestiile astea si am tras concluzia ca persoanele din aceeasi zodie se potrivesc aproape perfect.
daca sunte ti curioase de zodia voastra uitati-va aici : http://horoscop.ele.ro/Horoscop_Europea … cin=0.html

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1363 2008-01-13 00:12:58

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

2 blonde se indreptau seara spre casa. pe drum le trece treaba mare. se opresc intr`un cimitir sa isi faca nevoile. cum nu aveau hartie, s-au descurcat si ele cum au putut. a doua zi se intalnesc sotii lor si vorbesc indignati. Primul spune: nu stiu unde a fost sotia mea aseara, k a venit fara chiloti. La care al doilea: asta nu e nimic, a mea avea lipita de fund o panglica pe care scria: nu te vom uita niciodata, fratii popescu

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#1364 2008-01-13 00:17:12

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

cum arata tanti oleuuuuuuuuuu..nu i  de ras:|

Ultima oara a fost editat de luna_amara (2008-01-13 00:18:38)

take me as i am or watch me as i go!

#1365 2008-01-14 12:45:58

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris .
Culmea croitoriei: Sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii.
Sa intorci pe dos costumul lui Adam.
Culmea sovaielii: Sa ezit, sa nu ezit...
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul.
Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul.
Culmea inotului: Cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare.
Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor
Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo.
Culmea justitiei: Sa condamni o prostituata sa-si execute pedeapsa la locul de munca.
Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura!
Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins.
Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic.
Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat...

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1366 2008-01-14 18:51:35

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Un tip se gandeste sa plece in vizita la prietenul sau in Australia. Cum nu stia ce sa ii ia cadou, s-a gandit la un pui de gaina. Dar in avion nu ii da voie cu animale, asa ca s-a gandit sa il piteasca in buzunar.
In avion, langa el se aseaza o babuta. La un moment dat puiul iese din buzunar. Babutza il vede si zice:
Tinere, nu prea ma pricep eu la chestii d-astea dar cred k tocmai ti s-a spart un ou   smile)))

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#1367 2008-01-14 18:57:03

Chocolate22
Insomniac member

lol

#1368 2008-01-14 19:53:41

Chocolate22
Insomniac member

O pereche de 80 ani sau hotarat ca de nunta de aur sa mearga pe insula tropicala unde au facut luna de miere dar au plecat pe rand sicand sotul a ajuns la hotel ,a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria:" Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernal

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.