homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin-74

#1388 2008-01-18 10:34:40

skumpi
Vizitator

Re: Sa radem putin

Casual a scris:

An Arab at the airport:
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no? I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn?t that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh, dear!
- No, no! Deer run too fast.

lol belea`

#1389 2008-01-18 10:36:10

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

ce taaaree lol lol

#1390 2008-01-18 10:54:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Jigniri pentru orice ocazie

- Sunteti la fel de binevenit ca si cand suna telefonul in timpul sexului.
- Peste 10 minute vine tramvaiul. Poti sa te arunci in fata lui.
- O zi fara Dvs. e ca o luna de concediu.
- Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca.
- Daca v-am jignit, am savurat-o.
- De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unu? singur?
- Stiu, nu sunteti asa de tampit cum aratati, asta nu reuseste nimeni?
- Am avut o seara ft. placuta . N-a fost asta, dar nu ma vait.
- Am timp 10 minute. Spuneti-mi tot ce stiti?
- S-a descoperit un medicament impotriva crizelor Dvs.?
- S-a sinucis candva cineva din familia Dvs.? Nu? Cum ar fi?
- Dvs. impodobiti fiecare camera dupa ce-ati plecat.
- Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.?
- Parfumul Dvs. e mai sigur ca pastila anti-baby.
- Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tz?tzele?oh, vad ca il cunoasteti deja?
- Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?
- Eu cred ca sunteti numai un cretin pasnic, dar sa stiti ca nu toti gandesc asa de bine despre Dvs.
- Cand ma uit la Dvs. ma tot intreb: Ce idei a avut Dumnezeu?
- Cu cravata Dvs. nici macar nu mi-as lega piciorul dupa un accident?
- Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul Dvs. fac o exceptie?
- Dvs. reusiti ca cineva sa aprecieze linistea.
- Se ivesc atatea ocazii de a face o impresie buna. Dvs. de ce nu reusiti?
- Nu, eu nu aud rau?va ignor numai.
- Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit??
- Habar n-am de ce sunteti atat de prost, dar respectul meu, functioneaza ft. bine.
- Mutra Dvs. arata ca si cum ati fi dormit in ea.
- Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti?
- Daca vreodata aveti nevoie de un prieten: cumparati-va un caine.
- Sunteti intr-adevar un argument convingator pt. paturi separate.
- Pot sa-i dau ulcerului meu numele Dvs.?
- Tu ai arata ft. bine in ceva lung, curgator?Amazon, Nil, Dunare?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1391 2008-01-18 16:18:37

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

http://fun.jahos.net/image/crazy_text/

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1392 2008-01-18 16:26:15

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-19

@nicolle_rox  lol  f. tare

Publicitate

loading...

#1393 2008-01-18 17:59:28

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

http://hi5.com/friend/photos/displayPho … ekl4621839    uuuffffiiii commentul ala de la nutzu sa`l ascultati sad doooamneeee ce scumpa`i hjartahjarta hjarta

#1394 2008-01-18 18:10:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

happy with him...inlove with him...puss

#1395 2008-01-19 00:14:16

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

LadyInRed a scris:

http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=9871142&artistType=&photoFuid=00126218390300bOekl4621839    uuuffffiiii commentul ala de la nutzu sa`l ascultati sad doooamneeee ce scumpa`i hjartahjarta hjarta

superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hjarta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1396 2008-01-19 08:42:20

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

sau aici big_smile offf duaomeeee dak `nam ascultat`o de 20 de roi hjarta

#1397 2008-01-19 11:39:08

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

tare interviu tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1398 2008-01-19 23:05:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Un grup de psihologi au pus unor copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani urmatoarea intrebare: "Ce inseamna dragostea?"
Raspunsurile primite au fost mai adanci decat ne-am putea imagina.

Iata-le:

"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu,desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea."Rebecca- in varsta de 8 ani

"Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui."Billy 4 ani

"Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit."Terri 4 ani

"Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave,ies impreuna in oras si se miros reciproc."Karl 5 ani

"Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui."Chrissy -6 ani

"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK."Danny 7 ani

"Dragoste este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi, cand obosesti de atata sarutat tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba. Asa sunt mami si tati. Sunt caraghiosi cand se saruta."Emily - age 8

"Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."Bobby 7 ani

"Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti"Nikka 6 ani (ne-ar trebui cateva milioane de Nikka pe aceasta planeta)

"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi."Noelle 7 ani

"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine."Tommy 6 ani

"In timpul recitalului meu la pian eram pe scena si imi era frica. M-am uitat la oamenii care ma priveau si l-am vazut pe tatal meu care imi facea cu mana si imi zambea. Era singurul care facea asta. Si nu mi-a mai fost frica."Cindy -8 ani

"Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare."Clare 6 ani

"Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui."Elaine -5 ani

"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford."Chris 7 ani

"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa,desi l-ai lasat singur toata ziua."Mary Ann 4 ani

"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine." (ce imaginatie)Karen 7 ani

"Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat , trebuie s-o spui cat mai des. Oamenii uita."Jessica - age 8

DOAMNE DULCI IS COPIII tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#1399 2008-01-19 23:08:08

dida
Insomniac member

hjarta hjarta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1400 2008-01-20 00:34:10

dida
Insomniac member

#1401 2008-01-20 01:06:18

dida
Insomniac member

"Im such a good lover because I practice a lot on my own." - Woody Allen smile  rad sg da nush dc ...cred cai oboseala tongue

#1402 2008-01-20 22:56:05

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?

Dragostea nu se stă, se face.

#1403 2008-01-21 00:02:10

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

cel mai nou hit

#1404 2008-01-21 00:06:38

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

#1405 2008-01-21 12:53:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

tare de tot

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1406 2008-01-21 14:27:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.