In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic
obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de
creier.Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru
totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro
cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care, barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca, sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud...
nu-i prea elegant, dar mi-a sunat bine...asa ca-l postez aci!
Un tip se ?mbat? la petrecerea lu' sefu' si a doua dimineat? vorbea cu nevast?-sa: > Ea: Ca de obicei, te-ai ?mb?tat ca un porc si te-ai f?cut de c?cat ?n fata sefului. > El: S? m? pis pe el. > Ea: Asta ai f?cut asear? si te-a dat afar?. > El: Atunci sa-l !.. > Ea: L-am !! eu si m?ine dimineat? te poti duce la serviciu, boule.
nu-i prea elegant, dar mi-a sunat bine...asa ca-l postez aci!
Un tip se ?mbat? la petrecerea lu' sefu' si a doua dimineat? vorbea cu nevast?-sa: > Ea: Ca de obicei, te-ai ?mb?tat ca un porc si te-ai f?cut de c?cat ?n fata sefului. > El: S? m? pis pe el. > Ea: Asta ai f?cut asear? si te-a dat afar?. > El: Atunci sa-l !.. > Ea: L-am !! eu si m?ine dimineat? te poti duce la serviciu, boule.
)
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
Concurs de ?ndem?nare pe naţiuni . Se extrag participanţii şi ?n grupa rom?nului mai pică un neamţ şi un rus . Proba era ca ?n 6 minute să calci o cămaşă , să măn?nci o p?ine şi să rezolvi o femeie ! Intră neamţul se apucă meticulos de călcat cămaşa , termină după 5 minute , vede că nu mai are timp , se apucă de m?ncat p?inea dar nu apucă dec?t c?teva ?nghiţituri şi STOP , time's up ... Intră rusul , se apucă de Nataşa bine?nţeles, o rezolvă ?n 5 minute după care vede că nu mai are timp se apucă de m?ncat p?inea dar nu măn?ncă bine jumate şi timpul expiră ... Intră rom?nul ?i dă femeii să calce cămaşa timp ?n care o face pe la spate iar cu o m?nă măn?ncă p?inea şi termină toată treaba ?n 3 minute jumate ...Bine?nţeles e declarat c?ştigător al nostru şi urmează conferinţa de presă : Germanul zice : Noi aşa am făcut dintotdeauna , ?nt?i munca cu toată atenţia apoi dacă ne mai răm?ne timp mai şi m?ncăm dacă mai avem timp ne distrăm , dacă nu back to work ... sau arbeit macht frei ! Rusul : Noi aşa am făcut din tată ?n fiu : ?nt?i distracţia , apoi m?ncăm şi bem iar dacă mai răm?ne timp ne mai facem şi că lucrăm ... ?n fine rum?nul nostru zice : La noi aşa e de c?nd ne ştim : DACĂ NU ?L F*ŢI PE ĂLA CARE MUNCEŞTE , NU POŢI M?NCA O P?INE !
2. Un grup de turisti viziteaza o pestera din m-tii Apuseni. Totul este frumos stalactite stalacnite numai ca mirosea ingrozitor. Cand au iesit afara era un cioban acolo si l-au inttrebat: - Bade Ioane de ce miroase asa se urat in pestera? - Pai este o intreaga legenda in legatura cu pestera asta. Se spune ca aici traia odinioara un capcaun care atunci cand ii veneau poftele se ducea in sat, lua o fata frumoasa si isi facea poftele cu ea. Pana cand a ramas satul fara fete frumoase doar cu urate pe care nu le !! nimeni, ce sa faca ei? S-au gandit i-au dat un fax lui Fat-Frumos sa vina sa omoare pe capcaun. A venit Fat l-a omorat pe capcaun, satenii i-au dat-o pe cea mai frumoasa dintre urate si au trait pana la adinci batraneti. - Bine, bine dar ce legatura are asta cu mirosul din pestera? - Nici una s-o fi cacat unu pe acolo...
3. Cica Fat-Frumos se duce si el la o mica gargara pe la Ileana Cosanzeana, care devenise nevasta zmeului... Calul il intreaba ce o sa faca daca apare zmeu Fat-Frumos ii raspunde ca imediat ce aude batai in usa, o sa sara cu parasuta pe geam... Zis si facut...Se duce Fat-Frumos la Ileana Cosanzeana, incep ei treaba... iar la un moment dat se aud batai in usa... Fat-Frumos sare pe geam iar Ileana Cosanzeana deschide usa... Era calul lui Fat-Frumos: -Spune-i prostului aluia ca a incurcat parasuta lui cu sacu meu de ovaz!...
4. Un iepuras la cofetarie Aveti tort? Da Si are ursulet? Nu A doua zi Aveti tort? Da si are ursulet? Da Are o floare in mana Nu A treia zi Aveti tort? Da Are ursulet? Da Are o floare in mana? Da Si are o omida pe petala? Nu A 4 zi aveti tort? Da Si are ursulet? Da Si el are o floare in mana? Da Si pe petala este o omida? Da Iac, ce scarbos!
http://www.youtube.com/watch?v=YMeUvSJuivQ&feature=related din ciclu: "toate miresele sunt frumoase"
oare e intradevar femeie?
Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... as fi vrut numai sa ma tii in brate. Am intrebat: - CUM ?!?! Ce ai acum ? Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda: - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat. La privirea mea nelamurita, ea a raspuns: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat? Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata... - Da, sigur, iubita. Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis: - Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa. Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispus. Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis: - Cum ?!?! - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi. Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... as fi vrut numai sa ma tii in brate. Am intrebat: - CUM ?!?! Ce ai acum ? Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda: - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat. La privirea mea nelamurita, ea a raspuns: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat? Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata... - Da, sigur, iubita. Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis: - Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa. Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispus. Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis: - Cum ?!?! - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi. Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: - Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am. - Sint baieti?...fetite?... - Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?... - Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc la firma....
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...