homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vopsea de par-3

#39 2008-08-27 21:50:16

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: Vopsea de par

miha_g a scris:

casting ...casting dar ce numar?ce culoare?adica sa ma iau dupa cutie?imi iese ca pe cutie?ca asa sunt tare frumoase tare culorile

ia-te dupa cutie. mie mi-a iesit exact!!!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#40 2008-08-27 21:52:05

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

ms mult fetelor,am sa ma iau dupa cutie acum  nu ma stept sa imi ias exact ca pe cutie dar macar sa fie mai inchis la culoare,stiti cumva cat costa?sarut mana pt raspunsuri

#41 2008-08-27 21:52:50

pitzipoank
Insomniac member

miha_g a scris:

ms mult fetelor,am sa ma iau dupa cutie acum  nu ma stept sa imi ias exact ca pe cutie dar macar sa fie mai inchis la culoare,stiti cumva cat costa?sarut mana pt raspunsuri

eu in iasi am platit la carrefour 21,7 lei....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#42 2008-08-27 21:54:59

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

aaa da nu e scumpa avand in vedere ca e l'oreal si eu folosesc l'oreal deci am incredere in ei...ms mult...am sa incerc

#43 2008-08-27 22:31:08

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Acu ma bag si eu ca musca in lapte. Ce ai cu el... cu parul? De ce vrei sa te vopsesti?

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Publicitate

loading...

#44 2008-08-27 23:20:18

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

Chocolate22 a scris:

aia de la garnier mi se pare cea mai buna.

subscriu tummenupp de ani de zile ma fac cu garnier si sunt super multumita wink

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#45 2008-08-27 23:20:59

pitzipoank
Insomniac member

pinkshine a scris:

Chocolate22 a scris:

subscriu tummenupp de ani de zile ma fac cu garnier si sunt super multumita wink

care contine o tona de amoniac....... hmm

#46 2008-08-27 23:47:29

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pinkshine a scris:

Chocolate22 a scris:

eu nu ... mi`a distrus parul neutral

#47 2008-08-27 23:49:31

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

al1na a scris:

pinkshine a scris:

Chocolate22 a scris:

eu nu ... mi`a distrus parul neutral

depinde ce par aveti tongue al meu e deeees, are firul foarte gros si creste repede retas

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#48 2008-08-28 15:37:11

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Buna fetelor. Am si eu o intrebare la voi..care stiu. Sunt blonda(vopsita) si as  vrea sa ma fac un argintiu asa..de ala mumosu' da nu-mi iese. Adik nu vreau cu vopsea..ca si asa sunt vopsita..si vopseaua peste vopsea...nu vreau sa-mi iamginez cu va arata parul meu....ma refer asa la niste metode mai altfel....am luat si nuantatoare da..nik...nu vrea sa se prinda deloc..si parul e oricum destul de deschis ar trebui sa mearga..ce-mi recomandati??

#49 2008-08-28 15:45:49

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

MIRUTZA a scris:

Buna fetelor. Am si eu o intrebare la voi..care stiu. Sunt blonda(vopsita) si as  vrea sa ma fac un argintiu asa..de ala mumosu' da nu-mi iese. Adik nu vreau cu vopsea..ca si asa sunt vopsita..si vopseaua peste vopsea...nu vreau sa-mi iamginez cu va arata parul meu....ma refer asa la niste metode mai altfel....am luat si nuantatoare da..nik...nu vrea sa se prinda deloc..si parul e oricum destul de deschis ar trebui sa mearga..ce-mi recomandati??

rodnarrodnar Si eu ma tot chinuiesc :f?rbannad: si nimik ..eu sunt un blond auriu rollroll
dupa parerea mea doar cu vopsea se poate ... si oricum si cu vopsea se duce repede ...
dak sunt pe forum fete platinate sau blond cenusiu decshis ...spuneti-ne si noua cu ce vopsea va facetzi ..pls ... eu sambata vreau sa-mi cumpar si mor daca nici acum nu iese madmad:f?rbannad: grater

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#50 2008-08-28 15:57:59

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

SmackDown a scris:

MIRUTZA a scris:

rodnarrodnar Si eu ma tot chinuiesc :f?rbannad: si nimik ..eu sunt un blond auriu rollroll
dupa parerea mea doar cu vopsea se poate ... si oricum si cu vopsea se duce repede ...
dak sunt pe forum fete platinate sau blond cenusiu decshis ...spuneti-ne si noua cu ce vopsea va facetzi ..pls ... eu sambata vreau sa-mi cumpar si mor daca nici acum nu iese madmad:f?rbannad: grater

smack, vezi ca e la l'oreal preferance o noanta, ii zice California-nu stiu nr. mama se face cu ea si e super faina, blond-argintiu...
nuanta am vrut sa zic smile

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-08-28 15:58:30)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#51 2008-08-28 16:08:13

SmackDown
Sr. member

alinda a scris:

SmackDown a scris:

MIRUTZA a scris:

smack, vezi ca e la l'oreal preferance o noanta, ii zice California-nu stiu nr. mama se face cu ea si e super faina, blond-argintiu...
nuanta am vrut sa zic smile

bugabugabuga eu o sa incerc asta pt lungime big_smile dar ..pt radacini care sunt cam de 2 cm si saten inchis grater sa fac tot cu vopsea sau sa incerc decolorant  ???
la coafor cand ma dusesem ma facea cu vopsea .. dar nah ..acum nu pot sa ma duc neutral
in fine nici acolo radacinile nu ieseau deschise, tot aurii :f?rv?nad:
PS: mama ta ce culoare are naturala ?

ALHAMDULILLAH !!!!

#52 2008-08-28 16:15:36

SmackDown
Sr. member

asta sa fie big_smile ?
http://i54.servimg.com/u/f54/12/14/76/52/untitl10.jpg

ALHAMDULILLAH !!!!

#53 2008-08-28 16:17:41

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

MIRUTZA a scris:

dupa parerea mea n-o sa-ti iasa din prima si nush cat de bune sunt vopselele din comert pt ceea ce vrei tu.. adica argintiul ala nu ieise din prima nici pe decolorat total si mai ales iese culori diferite daca ai lungimea de o culoare si radacinile de alta culoare. eu te sfatuiesc sa o iei usor, vopseste-te o data la o luna-o luna jumate, de fiecare data cu un ton mai deschis. asa o sa-ti iasa... daca esti grabita sa ai argintiu de azi pe maine o sa-ti strici parul. sora lui iubi asa a facut, s-a decolorat si vopsit de vreo 3 ori intr-o sapt.. saptamana urmatoare s-a tuns scurt, baieteste, la 4-5 cm.. avea o matura in cap si o culoare oribila..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#54 2008-08-28 16:19:49

alinda
Diamond member

nu-i asta, e CALIFORNIA (vezi dreapta sus), si e ceva mai inchisa. eu zic ca asa nu o sa-ti iasa... apoi chestia cu radacinile... stiu ca nici la coafor nu decoloreaza, dar nu e ok ptr ca se vede diferenta ..
mama e un blond mediu cu par carunt

#55 2008-08-28 16:22:14

SmackDown
Sr. member

alinda a scris:

nu-i asta, e CALIFORNIA (vezi dreapta sus), si e ceva mai inchisa. eu zic ca asa nu o sa-ti iasa... apoi chestia cu radacinile... stiu ca nici la coafor nu decoloreaza, dar nu e ok ptr ca se vede diferenta ..
mama e un blond mediu cu par carunt

AHA ..merci frumos ..sper sa-mi iasa .. dak platinat nu , macar un blond ff deschis rodnar
puss:k?ra:kram

ALHAMDULILLAH !!!!

#56 2008-08-28 16:26:53

alinda
Diamond member

smack, eu fiind blonda naturala am visat ani de zile la nuanta aia pe care ai pus-o tu, dar nu iese... aia e utopie, nu culoare de par lol
uita-te dupa California aia

#57 2008-08-28 17:03:57

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mi-a zis mama ca astepta la coafor cand se facea o tipa argintiu la coafeza ei. si i-a explicat coafeza ca nu face la nici o clienta argintiu, doar tipei respective i-a facut pt ca o cunostea si s-a rugat mult mult de ea. cica trebuie decolorat parul super tare, pana ajunge alb alb (deci nu blond, cu vreo nunata de galben ceva) si abia apoi aplicata vopseaua (ca altfel nu prinde)...si asta strica parul foarte tare si din cauza asta ea nu face la cliente (sa nu vina apoi sa o injure ca i-a ars parul). nu stiu exact ce fel de argintiu i-a iesit tipei, ca eu nu eram acolo...dar mama mi-a zis ca era o culoare superba.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.