|
Nu esti logat.
Vopsea de par-3#39 2008-08-27 21:50:16
Re: Vopsea de par
ia-te dupa cutie. mie mi-a iesit exact!!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #40 2008-08-27 21:52:05
Re: Vopsea de parms mult fetelor,am sa ma iau dupa cutie acum nu ma stept sa imi ias exact ca pe cutie dar macar sa fie mai inchis la culoare,stiti cumva cat costa?sarut mana pt raspunsuri Offline #41 2008-08-27 21:52:50
eu in iasi am platit la carrefour 21,7 lei.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #42 2008-08-27 21:54:59
Re: Vopsea de paraaa da nu e scumpa avand in vedere ca e l'oreal si eu folosesc l'oreal deci am incredere in ei...ms mult...am sa incerc Offline #43 2008-08-27 22:31:08
Re: Vopsea de parAcu ma bag si eu ca musca in lapte. Ce ai cu el... cu parul? De ce vrei sa te vopsesti? mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline Publicitateloading...
#44 2008-08-27 23:20:18
subscriu de ani de zile ma fac cu garnier si sunt super multumita te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #45 2008-08-27 23:20:59
care contine o tona de amoniac....... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #46 2008-08-27 23:47:29
eu nu ... mi`a distrus parul Offline #47 2008-08-27 23:49:31
depinde ce par aveti al meu e deeees, are firul foarte gros si creste repede te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #48 2008-08-28 15:37:11
Re: Vopsea de parBuna fetelor. Am si eu o intrebare la voi..care stiu. Sunt blonda(vopsita) si as vrea sa ma fac un argintiu asa..de ala mumosu' da nu-mi iese. Adik nu vreau cu vopsea..ca si asa sunt vopsita..si vopseaua peste vopsea...nu vreau sa-mi iamginez cu va arata parul meu....ma refer asa la niste metode mai altfel....am luat si nuantatoare da..nik...nu vrea sa se prinda deloc..si parul e oricum destul de deschis ar trebui sa mearga..ce-mi recomandati?? Offline #49 2008-08-28 15:45:49
Si eu ma tot chinuiesc :f?rbannad: si nimik ..eu sunt un blond auriu الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #50 2008-08-28 15:57:59
smack, vezi ca e la l'oreal preferance o noanta, ii zice California-nu stiu nr. mama se face cu ea si e super faina, blond-argintiu... Ultima oara a fost editat de alinda (2008-08-28 15:58:30) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #51 2008-08-28 16:08:13
eu o sa incerc asta pt lungime dar ..pt radacini care sunt cam de 2 cm si saten inchis sa fac tot cu vopsea sau sa incerc decolorant ??? الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #52 2008-08-28 16:15:36#53 2008-08-28 16:17:41
dupa parerea mea n-o sa-ti iasa din prima si nush cat de bune sunt vopselele din comert pt ceea ce vrei tu.. adica argintiul ala nu ieise din prima nici pe decolorat total si mai ales iese culori diferite daca ai lungimea de o culoare si radacinile de alta culoare. eu te sfatuiesc sa o iei usor, vopseste-te o data la o luna-o luna jumate, de fiecare data cu un ton mai deschis. asa o sa-ti iasa... daca esti grabita sa ai argintiu de azi pe maine o sa-ti strici parul. sora lui iubi asa a facut, s-a decolorat si vopsit de vreo 3 ori intr-o sapt.. saptamana urmatoare s-a tuns scurt, baieteste, la 4-5 cm.. avea o matura in cap si o culoare oribila.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #54 2008-08-28 16:19:49
Re: Vopsea de parnu-i asta, e CALIFORNIA (vezi dreapta sus), si e ceva mai inchisa. eu zic ca asa nu o sa-ti iasa... apoi chestia cu radacinile... stiu ca nici la coafor nu decoloreaza, dar nu e ok ptr ca se vede diferenta .. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #55 2008-08-28 16:22:14
AHA ..merci frumos ..sper sa-mi iasa .. dak platinat nu , macar un blond ff deschis الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #56 2008-08-28 16:26:53
Re: Vopsea de parsmack, eu fiind blonda naturala am visat ani de zile la nuanta aia pe care ai pus-o tu, dar nu iese... aia e utopie, nu culoare de par "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #57 2008-08-28 17:03:57
Re: Vopsea de parmi-a zis mama ca astepta la coafor cand se facea o tipa argintiu la coafeza ei. si i-a explicat coafeza ca nu face la nici o clienta argintiu, doar tipei respective i-a facut pt ca o cunostea si s-a rugat mult mult de ea. cica trebuie decolorat parul super tare, pana ajunge alb alb (deci nu blond, cu vreo nunata de galben ceva) si abia apoi aplicata vopseaua (ca altfel nu prinde)...si asta strica parul foarte tare si din cauza asta ea nu face la cliente (sa nu vina apoi sa o injure ca i-a ars parul). nu stiu exact ce fel de argintiu i-a iesit tipei, ca eu nu eram acolo...dar mama mi-a zis ca era o culoare superba. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|