|
Nu esti logat.
Examenul papanicolau-100#1882 2010-08-07 11:18:19
Re: examenul papanicolau
pe rezultatul de la hpv scrie exact ce am scris si eu - "nedetectat" si mai scrie ca daca era un tip de hpv nedectabil cu metoda folosita, se nota "netipabil". uite pun poza aici, sper sa se vada Offline #1883 2010-08-08 22:17:23
Re: examenul papanicolaunimic nu ma indeamna sa cred ca experienta mea e mai buna decit a doctoritiei sotiei....insa: testul papanicolau e doar un test screening, foarte util spre a trage un semnal de alarma insa nu pune diagnostice decit cind sunt foarte evidente. Biopsia e cea care pune diagnosticul...sa asteptam deci rezultatul ei insa te rog din sufelt sa gindesti pozitiv, crede-ma gindul bun are o putere mai mare decit ne dam noi seama uneori. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1884 2010-08-09 07:23:33
Re: examenul papanicolaudoctoressa, ma ajuti si pe mine cu o interpretare te rog? mi se pare ca nu se leaga ascus cu restul. crezi si tu ca ar trebui sa repet? pot sa am ascus fara sa am hpv sau am hpv si nu pricep eu? multumesc Offline #1885 2010-08-09 07:53:27
Re: examenul papanicolauzzk din analiza reoese ca nu ai hpv si da poti sa ai ACUS fara sa ai hpv. #1886 2010-08-09 09:35:45
Re: examenul papanicolauMultumesc doctoressa pentru incurajari si celorlalte forumiste pentru gandurile bune. Sa va dea Dumnezeu tuturor multa sanatate. Offline Publicitateloading...
#1887 2010-08-09 16:38:55
o fi rana aia atunci? pe care o intretin eu frumos cu OB-urile de care nu ma pot desparti? ce parere aveti de cauterizare? doare? e lunga recuperarea? se reface dupa o vreme rana? multumesc dae ca imi raspunzi. Offline #1888 2010-08-09 17:07:00
Re: examenul papanicolausalut,zzk.si eu incerc din rasputeri sa renunt de luna asta la ob-uri.am citit ca duc la diferite infectii vaginale,si cum incerc sa scap de una,fac un efort.despre cauterizare am citit ca nu se mai face in statele europene de ani de zile,dar ca medicii nostri o recomanda si o fac.acum trebuie sa mergi la un medic bun care sa te indrume.asta e primul pas.ca nu e de joaca.multa sanatate! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1889 2010-08-09 17:11:32
Re: examenul papanicolauam avut noroc pana acum, n-am avut infectii de nici un fel. d-asta probabil mi-e si greu sa ma despart, ca nu mi-au facut rau pana acum. dar acum nu mai stiu, inca incerc sa inteleg un rezultat neasteptat la pap. Offline #1890 2010-08-09 17:16:00
Re: examenul papanicolaunu e bine sa lasi rana asa.schimba dr.si nu l-ai pus pe dr sa-ti explice rezultatul?ca trebiue sa fii informata.eu am mici rani pe col si mi-a dat cervugid.o sa repet tratamentul,mai ales ca vreau si un bebe.nu te mai stresa.fugi si cere alta parere. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1891 2010-08-09 17:36:03
Re: examenul papanicolaun-am vorbit cu doctorul dupa ce am primit rezultatele (a plecat in concediu), d-aia sunt in ceata si incerc sa aflu pareri aici. Offline #1892 2010-08-09 21:18:59
se poate s afie o rana si d aob-irile o intretin.cauterizarea este mai mult decat eficienta,iti recomand vaporizare cu laser nu ERAD. Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-08-09 21:19:51) #1893 2010-08-09 22:14:07
Re: examenul papanicolauDraga Doctoressa,iata ca a incetat calvarul meu.Sangerarea care a durat vreo 3 saptamani,acum dupa 4 zile dupa scoaterea steriletului s-a stopat de la sine,asa cum a crezut si doctorita mea.Acum trebuie sa vad ce e de facut cu rana de care stiam si a fost lasata pe planul 2 pana la stoparea sangerarii.M-ai sfatuit sa imi scot de urgenta steriletul si iata,bine am facut ca l-am scos.Acum te rog,in continuare,indruma-ma sau sfatuieste-ma care e urmatorul pas pe care trebuie sa il fac.Mi-e frica de recidiva,mi-e frica de ce e mai rau,desi Papanicolau e normal.In cateva zile ar trebui sa vina menstruatia"pe bune",sa vad cat dureaza si abia dupa ce se stopeaza,cred ca ma voi mai linisti.Multumesc pt sfaturi si astept in continuare sa ma indrumi pe drumul cel drept. Offline #1894 2010-08-10 09:20:31
Re: examenul papanicolaudae, multumesc. doare vaporizarea laser? dureaza mult recuperarea? se face la orice cabinet sau tot micomi imi recomanzi? cred ca voi ajunge la micomi totusi (e departe rau de locuinta/serviciul meu) Offline #1895 2010-08-10 09:25:35
Re: examenul papanicolauzzk,vaporizarea cu laser e tot cauterizare doar ca mai moderna si recuperarea se face mai usor.din cate stiu eu la micomi nu se fac,cel putin acum 2 ani nu se faceau.eu o recomand pe doamna doc.dinca gabriela pt.interventie lucreaza in sanador ca si clinica particulara dar si in polizu.asta daca medicul considera ca ai nevoie de interventie....pt.colposcopie tot pe dansa o recomand #1896 2010-08-10 09:43:21
Re: examenul papanicolauok, multzu. poate ar trebui sa ma programez la doamna doctor dinca pt interpretarea rezultatelor pana vine doctorita mea din concediu. voi avea si o a doua parere cu ocazia asta, caci mie tot nu mi-e clar cum am PMN frecvente fara nici o alta infectie. banuiesc ca unul dintre rezultate ar putea fi gresit Ultima oara a fost editat de zzk (2010-08-10 10:24:52) Offline #1897 2010-08-10 09:45:36
Re: examenul papanicolauzzk,dinca o s aintre si ea in concediu si in plus la sansa la sanador ase fac programari cu 2-3 luni inainte .daca vrei neaparat o alta parere poti sa mergi la dansa in polizu.joia o gasesti pana la ora 6 iar vinerea pana la ora 2. #1898 2010-08-10 10:07:29
Re: examenul papanicolaudae ,nu mai stiu in ce articol am citit de cauterizare,dar in orice caz nu am auzit ca s-ar face vaporizare cu laser.de-asta ziceam ca e invechita metoda cauterizarii propriuzise si dureaza recuperarea cam 6-8 saptamani,dar au fost femei care au spus ca au sangerat dupa si nu s-au simtit bine.asta depinde si de dr.asta i-am spus si lui zzk,sa ceara a 2 a opinie,ba chiar pe a3a. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1899 2010-08-10 10:09:31
Re: examenul papanicolaupaote se refereau la ERAD,ala chiar nu prea s emai prcatica in alte state #1900 2010-08-10 10:23:51
Re: examenul papanicolauda, stiu, da' ce sa fac daca acu m-a gasit si pe mine sa am nedumeriri :-) m-oi descurca intr-un fel si oricum m-au lasat nervii de stres. cred ca nu mor pana in septembrie cand probabil revin toti medicii din concedii. am vorbit intre timp cu medicul de familie (la telefon - e si el in concediu) si mi-a zis ca trebuie sa investighez mai departe, dar ca nu e o urgenta care sa nu poata astepta 2-3 saptamani. asa o fi. tot sper sa ma vada si pe mine doctoressa si sa-mi raspunda ceva, poate ma mai lamureste un pic, ca nu mai pot sa dorm noaptea de griji. sa rog fetele sa-i lase un link? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|