|
Nu esti logat.
Examenul papanicolau-142#2680 2013-08-12 10:56:01
Re: examenul papanicolaubuna fetelor, as vrea sa stiu knd e bn sa recoltez papanicolau, inainte sau dupa menstruatie, eu mai am 6 zile pana la menstruatie, sa merg acum la doctor sau sa astept pana dupa menstruatie? Offline #2681 2013-08-12 11:20:50
Re: examenul papanicolaumai bine dupa menstruatie, pe la mijlocul ciclului ar fi ideal (dupa ziua 9-10) Offline #2682 2013-08-12 11:24:29
Re: examenul papanicolauok,mersi frumos, de vreo 1 sapt ma simt cam rau in sensul k ametesc, am dureri de ovare , imi ingheata picioarele si uneori tremur, am facut analize de sange si urina si totul e bn, singurul lucru e ca am anexita la ambele ovare pt care am facut tratament cu cervugid si nolicin dar nu au avut niciun efect. acum knd o sa merg iar la doctor dupa menstruatie o sa ii cer sa imi faca si papanicolau k poate e ceva in neregula, am si anemie dar niciodata nu mi-a fost asa rau , gravida nu sunt, sper sa se rezolve Ultima oara a fost editat de kyttyux (2013-08-12 11:56:09) Offline #2683 2013-08-12 12:18:17
Re: examenul papanicolaunu stiu ce sa zic despre anemie, cat poate fi influentata de niste ovule, dar pentru anexita va trebui sa faci si o echografie in orice caz Offline #2684 2013-08-13 12:19:28
Re: examenul papanicolaurevin aici cu o nelamurire. Datorita faptului k m-am simtit cam rau, am luat totusi un test de sarcina azi si l-am facut la prima urina de dimineata, am asteptat lng el cat scria aprox 10 minute si era doar o liniuta apoi cam dupa vreo 2 ore knd am facut curat si am vrut sa il arunc m-am uitat ink o data si erau 2 liniute dar cea de-a doua ff stearsa, doar dk ma uitam atenta se vedea. L-am trimis pe iubit dupa alt test la farmacie si a iesit doar o liniuta. Intrebarea mea: chiar sa fiu gravida sau sa fi fost gresit primul test, luna trecuta am avut ciclul regulat, asa il am lunar pe data de 16, vineri treb sa imi vina ciclul , astept pana atunci sa vad dk apare si dk nu fac iar un test. Sunt un pic speriata deoarece dk e vb de sarcina ar trebui sa fac avort, in ultimele 6 luni am intrerupt ac pt k am avut atacuri de panica si depresie si am urmat un tratament kre sigur ar face rau si la bebe, in plus am avut mare grija, am evitat perioada fertila, iubitul totdeauna se termina afara si am folosit si pelicule contraceptive, eu consider k nu sunt gravida dar totusi mi-e teama. Mama mea e bolnava de epilepsie si chiar dk eu si sora mea suntem sanatoase exista ff mare risc k bebelusii nostri sa fie bolnavi, mi-e teama, sper sa apara vineri menstruatia. Ce credeti? sa fac maine dimineata alt test sau sa astept pana vineri ? Offline Publicitateloading...
#2685 2013-08-13 12:21:16
Re: examenul papanicolautestul trebuie citit in intervalul mentionat pe ambalaj, degeaba il citesti peste x ore cand apare liniuta de uscare (care e normal sa apara, nu inseamna ca esti gravida). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2686 2013-08-13 14:36:55
Re: examenul papanicolaumultumesc, oricum mai am un test deja cumparat si o sa il fac dk nu apare menstruatia Offline #2687 2013-08-13 14:44:28
Re: examenul papanicolauok, dar dupa ce-l citesti, arunca-l nu-l tine de amintire prin baie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2689 2013-08-18 15:47:31
Re: examenul papanicolaurevin cu intrebare, menstruatia mi-a aparut exact pe 16 knd trebuia (asa e lunar) , oare sa mai fac test dupa ce trece sau nu? adevarul este k mananc bine, mai am uneori senzatii de voma si ameteli, dureri de sani (dar poate si de la nodulii kre ii am ) si dureri de cap, de cand cu atacurile de panica ma gandesc doar la boli grave: daca am cancer la san? daca am cancer pt k ma dor ovarele? dk am ceva la cap sau la plamani? nush ce sa fac iar atunci knd am citit testul dupa ce a trecut timpul in care trebuia citit si am vazut liniuta a doua m-am speriat. Ce sa fac sa imi iasa din cap bolile? cum sa scap? am urmat si tratament la psihiatru insa park ma simteam mai rau, eram ametita si nu puteam sa ies din casa, as fi stat doar in pat, acum am terminat cu pastilele de la psihiatru dar mie tot mi-e teama knd simt durerile astea, prietenul si parintii s-au saturat saracii de vaietatul meu, analize am facut din februarie pana in aprilie, tomograf , control la inima, tiroida pt k am si dureri in gat si ma gandeam la cancer in gat, si vroiam sa merg mai departe la bucuresti pt k eu sunt din tg jiu si aveam impresia k doctorii si aparaturile lor nu sunt bune, am vazut k miscarea si ocupatia imi iau gandul de la orice boala si atunci uit sa ma mai vaiet Offline #2690 2013-08-20 23:54:30
Re: examenul papanicolausambata am facut recoltarea pentru babes-papanicolau iar in aceeasi dupa amiaza m-am trezit cu o secretie usor maronie, de genul spooting-ului. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa mai am spooting, cu exceptia perioadei de acomodare cu anticonceptionalele. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #2691 2013-08-21 00:41:54
Re: examenul papanicolaucrid, iti iese la analize daca ceva e in neregula Offline #2692 2013-08-21 10:46:51
Re: examenul papanicolauda, si eu am patit sa sangerez putin dupa recoltarea pentru Pap si sa resimt o jena, ca durere nu pot sa-i zic Offline #2693 2013-08-21 23:48:05
Re: examenul papanicolausi senzatia de prurit de la ce sa fie? tot simpla iritatie? Ultima oara a fost editat de crid (2013-08-22 00:10:51) That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #2694 2013-08-31 21:46:15
Re: examenul papanicolaubuna. la papanicolau a iesit gr 3 iar la testul pt hpv a iesit 52 cu risc crescut,55 si 83 cu risc scazut? ce semnifica asta? nu stiu in ce doctori sa mai am incredere . dau tratamente peste tratamente si rezultatul este acelasi dupa tratament. ce parere aveti? Offline #2695 2013-08-31 21:48:54
Re: examenul papanicolaudin ce oras esti? #2696 2013-08-31 21:52:39
Re: examenul papanicolaunu e vb de mine. este vb de mama. sunt din cta . colposcopie nu i-a recomandat nimeni ! mama are 49 de ani , iar acum 2 ani papanicolau i-a iesit gr2 Offline #2697 2013-08-31 21:55:00
Re: examenul papanicolaudupa un papanicolau gradul 3 urmatorul pas este sa faca o colposcope ca sa se vada mai bine modificarile de la nivelul colului. #2698 2013-08-31 22:02:28
Re: examenul papanicolaupai v-am zis ca s-au descoperit virusurile 52 cu risc crescut,55 si 83 cu risc scazut. la colposcopie ce se vede? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|