|
Nu esti logat.
Nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!Pagini: 1 2
#1 2008-03-22 00:36:36
nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!buna, am 21 de ani si de un an jumate am descoperit ca an un nodul hormonal la sanul drept . in tot timpul asta a fost monitorizta si nu si-a schimbat pozitia sau marimea. urmeaza sa ma casatoresc si as vrea sa iau anticonceptionale insa ginecologol mi-a spus ca as putea sa iau desi el nu-mi recomanda , max 2 luni ( karissa ) dupa care sa fac o alta ecografie mamara si sa vedem daca continuu sau nu cu ele . intrebarea mea e legata de efectul care ar putea sa-l aiba anticonceptionalele asupra sanului . nu-mi dau seama cat de grav ar fi daca as lua ca s apot sa iau o decizie , daca iau 1- 2 luni sau nu iau deloc ! Offline #2 2008-03-22 00:46:42
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!cand spui nodul hormonal te referi la mastoza fibrochistica? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-22 00:53:14
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!nu stiu excat ce e mastoza fibrochistica , dar nodului meu nu e microchist asta pot sa spun ! pe explicatia de la ecografie e dat : san drept - ora 9 ( distanta de apoximativ 2,2 cm de mamelon) nodil mamar de 0,79 cm diametru maxim circumscris, contur regulat) Offline #4 2008-03-22 00:54:35
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!uite aici despre mastoza http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … ca_497.htm happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-22 00:56:40
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!da ! asa a spus si doctorita de la ecografie si ginecologul insa prima isi dorea control ( ecografie ) la maxim 6 luni pe cand ce-l de-al doilea la 2 luni Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-22 00:59:11
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!k...pai iti vor raspunde maine fetele care stiu...sau luni doctoressa...eu sincer de diagnosticul asta n am mai auzit pana acum :f?rv?nad: happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-03-22 09:36:51
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!hormonal, hormonal, da' la care hormon reactioneaza? mami de minuni Offline #8 2008-03-22 12:36:40
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!nu stiu, am facut doar ecografia si analiza de sange pt prolactina ( rezultata 521.6 uUI/mL- valori de referinta 127- 637 , comentarii : valoarea inainte de precipitare cu solutie apoasa de PEG 6000 = 715.1 uIU/ml . proba contine in principal monomeri de prolactina ) ! asta fost tot iar pe fisa de rezultat al consultului ginecologic scrie fibrodenom mamar ( daca am descifrat bine ) si ca nu -mi recomada anticonceptionale dar as putea sa iau 1-2 luni si peste 2 luni e obligatoriu sa mai fac iar ecografie mamara ! nu stiu daca sa iau Karissa sau sa nu iau deloc nici macar 1- 2 luni ! Offline #9 2008-03-22 15:20:07
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!pai asta trebuia sa spui...ca e fibroadenom mamar si nu nodul hormonal. mami de minuni Offline #10 2008-03-27 01:15:20
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!buna, as avea si eu o intrebare....iau yasmin si ma doare de ceva vreme unul din sani.......as dori sa merg la o consultatie la un medic....dar nu in spital...exista cabinete particulare de oncologie????sau ar trebui sa merg la unul de obstretica si ginecologie??Daca stie cineva vreun cabinet in iasi la care as putea merge,....rog frumos sa ma anunte si pe mine. Offline #11 2008-03-27 01:17:29
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!sanii te dor din cauza pilulelor...cel mai probabil cresc...deci stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-03-27 07:44:10
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!daca te ingrijoreaza mergi la ginecolog.depinde si de cat timp iei ac.daca esti in primele 3 luni este ok daca le iei de mai mult timp poate nu strica sa te consulte un medic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-03-27 13:57:57
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!
doctoressa zice ca poate lua contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-04-05 21:50:55
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!buna Offline #15 2008-04-05 21:54:09
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!zici foarte bine.... astfel de noduli trebuiesc supravegheati si da nu se transforma in noduli cancerigeni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-04-09 23:03:44
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!si eu am mai multe si unul e kiar mare.are 3 cm.il am de 3 ani akolo.o doctorita mi-a zis s il scot da am tot gassit pe nt k dak ii scoti oriqm cresc la loc,asa k mai bn il las akolo.si intr-adevar dr cotiga la cre am fost de curand mi-a spus k nu se recomanda anticonceptionale knd ai fibroadenom mamar. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #17 2008-04-10 07:42:41
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!si cu toatea astea poti sa iei.... mie doctora ginecolog care ma supravegheaza din punctul asta de vedere mi-a zis ca pot sa iau la fel si medicul meu de planning si nu am patit nimic din contra nodulul a scazut VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-04-12 11:30:17
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!hi Offline #19 2008-06-29 14:46:40
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!un fibroadenom poate sa isi schimbe pozitia?mie mi se parea ca s-a micsorat da iuby zice k si-a schimbat pozitia,inainte era pe orizontala akum e pe verticala...si are dreptate.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|