|
Nu esti logat.
Nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!-2Pagini: 1 2
#20 2008-07-02 16:43:07
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!no one knows? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #21 2008-07-02 16:43:36
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!eu una nu stiu ii las insa link doctoressei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2008-07-02 16:57:51
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!eu stiu ca un fibroadenom poate sa-si schimbe dimensiunile, adica sa creasca... de pozitie n-am auzit Offline #23 2008-07-02 18:02:00
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!
same here :f?rv?nad: happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-07-03 20:50:15
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!
nu si-a schimbat pozitia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-17 18:31:13
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!o sa ma duc sa fac un echo..faza e k inainte era pe orizontala si akum pare a fi pe verticala..nu pot sa il analizez f bine pt k ma doare.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #26 2008-07-17 20:54:10
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!nu stiu daca e adevarat sau nu, am gasit articolul acesta pe internet azi, Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-17 20:54:38) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #27 2008-07-17 20:55:43
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!si eu am numai cu sarma..da eu nu as mai purta dar de cand am nodulii nu pot sa stau fara sutien k ma dor sanii rau...as purta si noaptea Sa nu te astepti sa te salut! Offline #28 2008-07-20 21:09:37
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!buna...am 18 ani si de aproximativ 2 luni am descoperit in timp ce faceam dus un nodul la sanul stang.Am fost la ginnecolog si mi s-a spus ca am mastoza chistica.Nu mi s-a recomandat nici un tratament,pentru ca doctorul mi-a spus ca e ceva aproape normal si ca mai mult ca sigur o sa dispara dupa prima sarcina.Ceea ce ma ingrijoreaza e ca mi s-a pus un diagnostic fara ca macar sa mi se faca o mamografie...mi s-a spus ca am sanul prea mic si ca nu o sa se vada bine pe radiografie....se poate depista ca e mastoza chistica si fara radiografie sau ar trebui sa consult si al medic?astept un raspuns va rog....nu stiu prea multe despre mastoza chistica si nu as vrea sa fac ceva cand va fi prea tarziu.... Offline #29 2008-07-20 21:16:56
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!fa-ti si o echografie..mie mi s-a dat tratament cu extract din samburi de struguri pe care am dat 600 mii si nu au avut nici un efect.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #30 2010-05-16 14:43:38
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!buna!am 18 ani si am si eu o proplema...acum un an am descoperit ca am un nodul la san...am fost la doctor,la ginecolog,am facut o mamografie...si mi s-a spus ca am mastoza fibrochistica...a spus ca e normal ca majoritatea femeilor o au...mi s-a dat sa iau mastodynon 3 luni shi dupa sa revin...ca sa imi prezica niste anticonceptionale shi poate sa imi prelungeasca tratamentul cu mastodynon shi vitamina e...gresala mea a fost ca nu mai m-am dus...nodulul nu ma mai doare shi s-a micsorat...insa as vrea sa imi spuneti va rog ce anticonceptionale sa iau,,,,doctoressa,,,esti de specialitate shi te rog mult sa ma ajuti...as vrea sa ma shi ingras ca am doar 44 de kg shi1.64 insa nuj cum sa fac...help me plss...multumesc! Offline #31 2010-05-16 14:45:49
Re: nodul mamar hormonal - pro sau contra anticonceptionale ?!!!cornelia nu se prescriu ac.pe forum.mergi la medic pt.o discutie.daca esti din buc.poti sa mergi chiar la doctoressa...consultatia este gratuita pt.elevi si studenti...
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|