|
Nu esti logat.
Examen auto-17#305 2008-06-13 22:53:08
Re: Examen autoAsa e, cum zice LoveChocolate. Cred ca secretul sofatului fara incidente este sa va asigurati mereu in oglinzi, sa semnalizati din timp, si FARA manevre bruste. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #306 2008-06-15 17:39:41
Re: Examen autothoam,ne maine am examen am niste emoti sa ma p*s pe ele ..... e greu la sala ?......am facut cartea aia cu 826 de intrebari si am gresit 90....am niste emoti de nu v aimaginati Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-06-15 17:39:57) Offline #307 2008-06-15 19:33:31
Re: Examen autobafta multa Bogdane ! tinem pumnii ! Offline #308 2008-06-15 21:58:57
Re: Examen autofetelor ce pot sa spun decat ca e greu,f greu,multa responsabilitate in sofat...de luni decand mi-am ridicat permisul am condus in fiecare zi 2 ore...aseara am fost in club in buc si am plecat cu masina mea,dar eu am condus doar la intoarcere pt ca a baut iubitul meu si na..nu avea cum sa conduca.si pot sa spun ca m-am descurcat...dar am remarcat problemele mele vis-a-vis de sofat...nu am rabdare sa tin la ambreaj de la treapta a2a si face nasol masina pt ca il ridic cam rpd...si inca nu sunt obisnuita cu masina asta a lu' mama si nu stiu sa ma incadrez bn,la parcari,pe stradute unde chiar daca sunt 2 benzi de circulatie nu poti trece din cauza masinilor de pe margine..apoi nu am ffff mare incredere in mine in trafic,pt ca pur si simplu nu am reflexele alea care ar trebuii sa pot evita un pericol...mai am multe de invatat,dar per total zic eu si cei care au fost langa mine cand am condus ca e bn....si intradevar conteaza mult masina pe care o conduci,de la corsa lu mama la audi a4 al prietenului meu e diferenta mareeeee..mult mai usor si mai bn am condus audi,ce imi place este ca la schimbatorul cu un deget il schimb de la o treapta la alta...atat ca ma simt mica mica in ditamai masina aia,fatza de cum ma simt in masina mamei...e greu,greu sa conduci,pt ca nu e de joaca cu sofatul asta,o fractiune de secunda iti trb ca sa omori pe cineva sau sa mori tu...oricum eu sper ca in 1 luna sa ma descurc mult mai bine decat acum,pt ca vine masinuta si pana atunci trebuie sa stapanesc bine bine toate comenzile...ce e nasol in sofat e ca dupa ce ca esti incepator si trebuie sa te concentrezi pe comenzile masinii p care o conduci,semne rutiere,pietoni etc...mai e si aglomerat de amortesti cu piciorul p ambreaj si mai vezi un tampit in depasire care vine din fatza ca aproape intra in tine,si trebuie sa t feresti...sunt tot felul de handicapati mai ales in bucuresti care nu stiu frate cum au luat permisul,pt ca ei conduc ca tampitii Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #309 2008-06-15 22:01:49
Re: Examen auto
no offence..au dat bani! Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#310 2008-06-15 22:17:54
nu draga,ma refer ca nu respecta regulile de circulatie pe care le-au invatat in legislatie ;)calc linia continuia,pleaca pe rosu la semafor..etc...nu are nici o legatura cu traseul p care ti-l poti plati...uite de exp claudia78 care spune nu conduce bn si asta pt ca asa ii spune sotul,ea a zis ca nu a dat bani la traseu si uite ca nu conduce bn,asa ca,iti spun eu traseul nu conteaza pt pe parcurs vei invata si iti vei forma un stil al tau in ale sofatului,sala conteaza cel mai mult.si crede-ma toata lumea ia sala pana la urma si din prima,dar dupa a2a sc de soferi iar astia sunt cei care nu respecta regulile... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-15 22:21:52) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #311 2008-06-15 22:32:48
Re: Examen autola legislatie nu cred ca ai invatat sa conduci cu 60 la ora in oras... nu ti-o zic cu rautate, dar spre ex se mai intampla sa depasesti linia continua, adica eu am depasit-o de multe ori, pt ca erau multi parcati pe dreapta sau alte cazuri. Bunul simt, constiinta si responsabilitatea sunt lucruri care tin de educatie, nu de legislatia rutiera. Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-06-15 22:38:21) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #312 2008-06-15 22:39:13
exact...barbara..tare sunt curioasa "cata" legislatie o sa mai stii u dupa cateva luni..iar politistul ala care te trece sau nu la traseu o face pt k iti vede instinctele de sofer...pe care le ai sau nu..iar luatul salii..poti sa ai noroc si sa iti pice intb pe care le stii..iar pt siguranta ta si a celor pe care ii ai in masina eu zic sa mergi cu mai piutin de 60 mai ales k nu stapanesti masina..eu am condus bmw pe drum european cu 60 pt k nu vroiam sa ma dau mare si nu m-au deranjat aia care m-au depasit.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #313 2008-06-15 22:49:51
Re: Examen autofara sa vreau sa jignesc pe nimeni... mie mi se pare o dovada de lipsa de incredere in sine si chiar de incompetenta sa pleci la drum cu ideea clara ca vrei sa-ti platesti examenul! asta nu arata decat ca nu esti sigur pe capacitatea ta de a sofa! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #314 2008-06-15 22:52:16
Re: Examen autoeu initial am zis k dau bani...nu am mai avut si nu am mai dat..si l-am luat pe bune..dak ii dadeam nu cred k as fi avut tupeu sa conduc kiar dak merg bine..pt k nu stiam dak totusi as fi meritat sa il iau..nu era nici o nenorocire dak nu il luai din prima..crede-ma.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #315 2008-06-15 23:02:27
Re: Examen autoeu am zis incercarea moarte n'are. nu am avut nimic de pierdut prin faptul k nu am dat bani la traseu. am zis k dak o fi sa nu'l iau din prima o sa dau pana il iau pe bune fara bani. cand a urcat politistul la mine in masina am zis gata nu o sa'l iau k asta vrea bani si la sf dupa ce am parcat , am oprit motorul "mi'a zis domnisoara sunteti admisa". in momentul ala mi'am schimbat total parerea, adica daca nu dai bani la traseu nu iei permisul Avem 1 an si 5 lunite Offline #316 2008-06-15 23:10:32
of of fiecare cu parerea lui...dar pe mine nu ma deranjeaza deloc deloc ca mi-am platit traseul,nu simt ca sunt mai prejos decat cele care nu si-au platit traseul....mai pana la urma cel mai mult conteaza cum conduci dupa ce iei permisul,conteaza sa iei examenul si atat,dar dupa aia se vde ce sti si cat sti.pt inceput toata lumea mi-a spus ca sunt bine,conduc bine,insa sunt sigura ca la sfarsitul sap viitoare se vor vedea progrese,iar cu timpul voi fi si mai buna,asta imi doresc cel mai mult,sa fiu f sigura pe mine si p absolut toate comenzile....serios puteti voi sa ziceti cat vreti ca vai ti-ai platit traseul esti nuj cum,nu sti sa conduci etc....mi-am platit traseul pt ca la mogosoaia sunt cei 3 politisti cu care da-ti traseul sunt spagari,si poate da te trece dar din prima sigur nu te trece,ce va spun eu aici am auzit-o de 100 ori...mi-am platit traseul pt ca chiar ca stiam de la intructor ca ma voi descurca si ca ar fi bine sa nu mi-l platesc mi l-am platit,poate din cauza emotiilor si a politaiului pt c nu ii dai banii te pune sa faci 1000 de manevre si la un moment dat te pierzi,trebuie sa fie un polistist care chiar nu il intereseaza spaga si da pe bune toate permisele ca sa poti lua din prima si sa nu tipe si sa te faca de tot rahatul...am fost martora la 2 elevi la traseul si aia dadusera bani si tipa politistul ala la ei si ii lua la misto...deci chiar nesimtit..dar ma rog...serios pt mn nu conteaza ca mi-am platit traseul,conteaza ca mi-am luat permisul din prima,ca nu mi-am pierdut timpul prin examene la sc de soferi si gata...acum exersez si incerc sa conduc cat mai bine,merg si prin bucuresti,am condus si pe drumul spre munte,la drum lung...iar apoi astept masina Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-15 23:13:59) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #317 2008-06-15 23:12:43
Re: Examen autoeu nu stiu daca conduc sau nu bine,barbara ! atat stiu ca sunt o persoana cababila,care a luat din prima,fara spaga....iar afptul ca acum stu meu ma face s ama simt o proasta... nu stiu daca are legatura cu condusul...Instructorul a zis ca as afac barbatii care nu vor sa-si piarda masina...dar cred ca in acest fel isi va pierde nevasta ...in fine,poate ca nu conduc bine...mai vb ca acum sunt f nervoasa ,tocmai a avut loc o ceata imensa intre mine si sotul meu pe chestia atsa....si ma sint f prost Offline #318 2008-06-15 23:13:27
Re: Examen autoai dreptate fiecare cu parerea lui...nu am zus k ai dat bani si ca nu stii sa conduci da poate era bine sa oncerci si fara..crede-ma k si eu am auzit mii care ziceau k nu iei fara spaga.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #319 2008-06-15 23:21:58
Re: Examen autoclaudia draga te rog sa te calmezi!stiu si de la ai mei parinti ca tata o tot certa pe mama si ii zicea ca nu stie sa conduca si altele dar crede-ma ca i-a cumpaat masinuta si i-a zis:"De acum descurca-te".acum fffff rar ii zice ceva(cand conduce ea si este si el in masina)pt ca stie cum sta treaba:cand ai pe unu in dreapta d-alde sotu/iubitu/buricul soferilor din toate timpurilor, poti sa fii super AS ca degeaba..tot te inhibi si altele-asta mi se intampla si mie dar toate necazurile trec. Offline #320 2008-06-15 23:26:09
da sunt sigura ca i-a dat....stelica polistitul la care am picat eu e cel mai spagar din lume...deci pe cuvant de onoare pe absolut toata lumea care am auzit ca a picat la asta au dat bani pt ca stia ca nu ii trece..si asta in ultmii 2 ani,pt ca stiti voi d-nul politai a inceput sa isi construiasca casa si are nevoie de bani ..iar claudia nu te supara asa tare pe sotul tau,iti spun eu ca am condus cu mama langa mine sa vezi tipete pe ea,pune frana,ia-o la stanga,vezi sa nu intri pe bordura,vezi ca e rosu,vezi ca e draci laci...parca eu eram chioara,nu vedeam semne si nu stiam prioriatatile,dar vezi tu ei nu au prea au incredere in noi,astia care au experienta de ani buni in sofat,si dasta le e frica ca nu pui frana la timp sau cand iei o curba sa nu o iei cu viteza sa sti sa te incadrezi bn ca sa nu intri pe contrasens sau pe bordura...ei ne tot explica alti tipa explicandu-ne alti sunt mai calmi..si zic las' ca asa e la inceput,chiar daca iti mai moare motorul...eu am condus cu iubitu langa mine,cu unchimiu care are o exp de 25 ani in sofat si cu mama,mama tipa mereu...vezi vezi pune frana,vezi ca nuj ce vezi ca nuj ce...disperase toata,iubitul meu mai ridica si el tonul,dar doar daca greseam eu cva...adica ma enerv cand nu am rabdare sa tin la ambreaj si se misca masina un pic inapoi cand schimb vitezele si mereu sta cu gura pe mine ca dc nu ma invat si de ce nu am rabadare cu ambreajul...iar unchimiu mi-a vb asa frumos..si mereu cand era vreo curba mai periculoasa nu imi zicea ce sa fac sau intersectii si vedea ca fac bine totul si imi zicea bravo..iar eu imediat ma umflam in pene sau cand mi-a murit motorul,imi zice "nu te speria ,stai lin ca e cva normal"si logic ca zici lasa ma ca eu conduc bn pt inceput...dar mama nu nene ea tipa si cand mi-a murit motorul intr-o intersectie si eram si cu plecare din rampa a inceput sa urle ca gata nu imi mai da masina si nuj ce aseara cand i-am zis ca iau masina si plec in bucuresti a zis ca nici sa nu ma gandesc ca ma grabesc ca nuj ce...si i-am zis ca nu am cum sa invat dca nu exersez..si oricum i-am zis ca voi conduce la intoarcere,desi mi-a sunat prietenul si a zis sa nu ma lase sa conduc,iar el i-a promis ca asa va face,si cand colo a zis ca mai bine ii zicem ca va conduce el ca sa nu stea cu griji cand de fapt eu voi conduce pt ca el a baut...claudia parerea mea este sa mai conduci si cu altcineva langa tine,sa vezi cum e..poate sotului tau ii e frica sa te lase sa conduci la fel cum ii e si mamei mele si dasta tipa si te descurajeaza... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #321 2008-06-15 23:29:10
Re: Examen autoclaudia, sa stii ca si eu ma inhibam cand imi mai spunea tatal meu sa fac ba aia, ba cealalta, pana cand i-am zis ca atata timp cat sunt eu la volan, sa taca... am permis, deci cineva a considerat ca sunt capabila sa conduc... fiecare cu stilul lui de a conduce, faci greseli, vezi si tu ca ai gresit [si daca nu vezi tu, sa fii sigura ca o sa te claxoneze cineva ] si te indrepti cu timpul. Si eu am zis ca nu mai conduc acum cateva luni, cand am facut o pana si in drum spre o vulcanizare, care era la 200 de m !!!, am ramas cu masina in mijlocul intersectiei, mi s-a oprit motorul si n-a mai vrut sa plece. Si cand a venit tati sa ma scoata de acolo... vai, ca nu stii sa conduci, ia uite, ai ridicat piciorul de pe ambreiaj, a murit masina... eh da, oricui se poate intampla, nu numai mie. Eu sanatoasa sa fiu si cu grija sa conduc. Asa ca impune-ti punctul de vedere Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-06-15 23:30:01) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #322 2008-06-15 23:32:24
Barbara, claudia daca zice ea ca nu conduce bine, crede-ma, nu inseamna ca nu conduce bine. Inseamna pur si simplu ca a speriat-o sotul ei. Daca ar merge singura, si-ar da drumul.. Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-15 23:33:26) #323 2008-06-15 23:33:58
Re: Examen autoPersi are dreptate. Ia masina si iesi la o mica plimbare asa... nu cu viteza, banda din dreapta, oglinzile fixate si mare atentie. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|