|
Nu esti logat.
Examen auto-18#324 2008-06-15 23:36:16
Re: Examen automersi fetelor ! chiar aveam nevoie de incurajari ! noroc cu instructorul cu care mai vb din cand in cand la telefon...si-mi zice sa nu ma las !!! Offline #325 2008-06-15 23:36:35
Re: Examen auto
1. ar fi fost culmea culmilor sa nu iei daca ai dat bani.. nush ce satisfactie poti sa ai ca ai luat din prima daca ai dat bani #326 2008-06-15 23:39:39
Re: Examen autoPai cum sa te lasi, mai? Gandeste-te cati neica-nimeni conduc, deci trebuie sa poti si tu. Am carnetul de 8 luni, si eu mai fac o parcare stramba, sau stau mai mult la un stop pana se elibereaza un culoar mai mare sau ocolesc pe 3 stradute decat sa fac o manevra mai aiurea... Unde e graba? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #327 2008-06-15 23:42:10
Re: Examen autoeram la un sens giratoriu mare la iesire din oras,si venea o coloana de tiruri ,normal ca mi-a fost frica s aintru in sesn printre ele...si m-au claxonat aia din spate si boul de sotumeu a inceput sa trige ca ce faci du-te du-te...in fine eram si in panta ,mi-a murti apoi motorul ca asta striga langa mine...dezastrru ! si acum imi reproseaza ca sunt dezastru ,ca nu-s eu pt sogat ca cine mi-a dat acrnetul si din astea Offline #328 2008-06-15 23:45:36
buei nu ma refer draq la 35 min cum zici tu ca dureaza..ci la 1 luna dupa ce te reprog pt examen daca pici,apoi iar ddupa 1 luna te reprog..si scuza=ma ca iti zic nu dureaza 30 min sala ci 5 traseul.eu atunci am stat juma de zi acolo,am ajuns la 7:30 dim si am plecat la 2 dupa amiza,pt ca am fost comisia 9 si am intratat in al 2 lea tur,in total au fost 3..apoi pana au bgat in calc raspunsurile fiecaruia,apoi pana au luat si eu o pauza de masa,la 10 erau gata taote 3 dar a durat mult pana au venit cu raspunsurile,iar apoi eu am avut noroc ca am scapat asa usor cu traseul adica asa rpd,ca se intampla sa dai traseul si la 18:00...iar timp pierzi lunile alea in care te tot reprogramezi incercandu-ti norocul sa iei traseul fara plata,sau nu reusesti sa iei sala,cand poti frumos sa il iei din prima si apoi sa tot exersezi ,de ce sa stai cu emotii mereu si sa stai toata ziua pe acolo nemancata,ca eu pana nu mi-a dat rasp la sala nu am putut sa mananc,cand treci prin astfel de examene... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
#329 2008-06-15 23:46:32
Re: Examen autoAsa e la inceput CLau, ia o prietena cu tine si mergi. Eu am stat dupa fundu lu tata 2 ani si de cand m-a lasat sa merg singura e incomparabil. Nu zic ca merg excelent,dar ma descurc si mai ales, nu mi-e frica in trafic. #330 2008-06-15 23:46:55
aaa si satisfactie am pt ca stiu sa conduc bn pt inceput si sunt un om capabil asta conteaza cel mai mult.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #331 2008-06-15 23:47:45
Re: Examen autoClaudia, nu vreau sa fiu rea, dar dupa cum spune sotul tau, eu cred ca s-a nascut cu un kit de sofat atunci cand s-a nascut. El nu gresea cand era la inceput? Adica mai bine mai dai prioritate la inca 3, decat sa [Doamne fereste!] faci un accident, sau sa intri intr-un stalp... Sau cel putin asa gandesc eu la cei 18 ani ai mei A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #332 2008-06-15 23:47:49
Re: Examen autobarbara dar tie nu ti'a corectat chestionarul in fata?ca la mine asa a fost Avem 1 an si 5 lunite Offline #333 2008-06-15 23:49:58
Re: Examen autoSi mie si imi era frica la alea cu punctele de penalizare pe care le pusesem la misto, ca habar n-aveam ce puncte si cate se dau pt mai stiu eu ce chestie dar am luat din prima. # A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #334 2008-06-15 23:50:26
Barbara.. lunile alea nu le pierzi, ca nu te tine nimeni in loc din programul tau normal.. si chiar si stand pana la 2 cum ai stat, tot nu mi se pare mult, de cate ori dai in viata de permis? Si ce "astfel de examene"? E examen pt permis, nu-l iei nu-i nicio tragedie, mai dai. Nu-i bac sau admitere sau mai stiu eu ce. Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-15 23:52:24) #335 2008-06-15 23:51:42
nu:( acum iar s-a schimbat...a venit politistul si a strigat cei admisi,si cand mi-am auzit numele am fost f fericita am inceput sa tip erau fete care veneau a17a oara si nici de data aia nu luase...hai barbati ca barbati ca nu prea invata,dar o femeie mah cum din a17a oara.. era aia in spatele meu si zice fata eu daca nu iau de data asta gata nu mai dau,m-am saturat sa vin aici a 17a oara deci am ramas muta. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #336 2008-06-15 23:53:52
Re: Examen autoSi la mine erau niste tarani care luasera abia din a 14a data Si ziceau ca au invatat nu stiu cat, ce greu a fost... si eu care invatasem o zi si o noapte stateam si ma gandeam :-? deci... peste o luna, cand or mai fi programari? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #337 2008-06-15 23:55:56
Re: Examen autoDoamne fereste, sa dai examen de 17 ori?????? Pai asta e culmea prostiei. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #338 2008-06-15 23:56:53
Re: Examen autoEste sau nu este, se poate in romania Si unora le expirasera si scoala de soferi, si mai facusera inca o data orele alea de sofat... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #339 2008-06-15 23:57:12
stai putin ca am un vecin care a luat din prima dar dupa a2a sc se soferi..adica picat tot anul ala in care ai voie sa dai iar apoi a facut iar sc se soferi si a luat dupa cea de-a 2a sc asta da fenomen.. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #340 2008-06-16 00:02:11
asa repede? k eu am dat de permis pe 2 iunie cu cateva zile inaintea ta Avem 1 an si 5 lunite Offline #341 2008-06-16 00:04:45
ce asa repede?si tu ai luat permisul din prima? :)aa te referi la schimbare?de acum 1 luna la mogosoaia nu se mai da raspunsul pe loc.varul meu a dat acum 1 luna si i-a corectat pe loc...mie insa nu,dupa cum am spus a venit cu o lista cu cei admisi... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-16 00:06:27) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #342 2008-06-16 00:09:39
Re: Examen autodap l'am luat din prima . ma ref la schimbare adik, asa repede s'a schimbat chestia cu corectatul chestionarelor Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|