|
Nu esti logat.
Cauzele CELULITEI. si remedii, desigur-2#20 2008-03-26 15:19:59Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigur
cat de ieftin e? si e ok si ca ml? Offline #22 2008-03-26 15:24:51
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurfata de alte produse e foarte ok ca pret si cantitate tinand cont k majoritatea contin aceleasi substante, acuma depinde doar in ce cantitate, cred. o s incerc si eu, k deocamdata nu ma dau banii afara din casa Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #23 2008-03-26 15:27:47
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurdaca vrei iti scriu toata compozitia aici www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #24 2008-03-26 15:32:00
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu ma lupt cu ea de ani buni, acum m-am bagat la aparat din ala cu benzi de te maseaza astept sa vad rezultate, ca de creme m-am saturat. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-26 15:32:03
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurms am intrat p site si am vazut acolo, o gramada d extracte d plante Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #26 2008-03-26 15:36:54Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigursi eu am intrat pe un site unde am vazut componente si indicatii etc...acum intreb ceva "previne si amelioreaza fenomenele de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite." depuneri adipoase..adica grasime? mie mi-ar trebui pt arioparele urate Offline #27 2008-03-26 15:38:11
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurei, da, ei ce sa spuna, ma indoiesc ca e vreo crema care sa faca aripioarele sa se usuce si sa cada cum as vrea eu Offline #28 2008-03-26 15:39:12
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurcred ca pt aripioare ti-ar trebui masaj, nu stiu daca ajunge numa crema , si eu am aripioare si mi le masez de zor Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #29 2008-03-26 15:40:56
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurma tem ca trebuie sport... si mult Offline #30 2008-03-26 15:44:39Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurfetelor suntem de groaza si eu ma masez cu creme de tot felul de genu..pt abdomen & aripioare si nimik..dar cred ca am sa incerc si supliformu..in afara de abdomene pt aripiare ce alte exercitii stiti? Offline #31 2008-03-26 15:47:34
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurkimy, si garfield din avatar se maseaza o data cu tn Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #32 2008-03-26 15:51:40Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurmi-a luat-o inainte pe ziua de azi Offline #33 2008-03-26 15:59:51
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desiguratunci fa bn si urmeaza-i exemplul Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #34 2008-03-26 22:41:11
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurcand faceam super mult sport,adik alergam 20 de minute in fiekre seara [timp de vreo 6 luni] nu am avut celulita.pe atunci nici nu prea cunosteam termenul , dar acum e mai"prezent" ca oricand.solutia cea mai buna este miscarea [ joggingul in special] Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #35 2008-03-27 12:55:44
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigursportul e esential, treaba asta vine de la sine... how about food? adica, ciocolata strica fatza si spatele, sunt convinsa. paine idem... what else? Offline #36 2008-03-27 13:42:24
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desiguraripioarele alea nu dispar cu masaj, celulita da, dar aripiarele trebuie lucrate la sala. am avut febra musculara o data la ele, cred ca e una din cele mai urate febre in zona asta, zici ca esti robotel asa te misti, dar te simti bine ca inseamna ca le lucrezi , as munci si acu la ele da m-a prins o raceala la amigdale, leguma sunt... Offline #37 2008-03-29 08:36:00
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigureu m-am mobilizat cam de o luna si merg la sala. in primul rand, ma simt mult mai bine. efectele asupra corpului nush daca se vad deja, dar am inceput sa ma mai destind, sa ma misc. si imi place cand termin, cand simt ca toti muschii sunt incalziti, atunci simt ca sala isi face treaba . am de gand sa continui cu ea. Offline #38 2008-04-09 23:12:12
Re: cauzele CELULITEI. si remedii, desigurfetele...eu merg la sala...spuneti`mi si mie knd ma dau cu crema?? seara? dupa sala? inainte de sala? la culcare? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|