homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi vine sa mor :(((((((((((((((

#1 2008-03-26 22:03:20

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

imi vine sa mor :(((((((((((((((

v-am spus zilele trecute ca o sa ma duc cu iuby sa ne facem analizele pt a renunta la prezervativ...azi am luat rezultatele si mi-a iesit pozitiv la Ag HBs...asta inseamna ca am hepatita B nu?...sunt distrusa...m-am certat si cu el...nu mai sunt in stare de nimic...numai asta imi lipsea acum...grater grater grater...imi vine sa mor!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2 2008-03-26 22:07:59

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: imi vine sa mor :(((((((((((((((

trebuie facute analize suplimentare pink pt ca exista si purtatori sanatosi de antigen hbs. fa tot ce trebuie facut si nu te agita puss
si poate ar trebui anuntat si ex-ul...

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-26 22:09:51

andrutza
Vizitator

dar daca ai vaccinul facut cum poti avea hepatita B? eu de ex l-am facut printr-a 11-a sau a 12-a, u nu-l aveai facut?

#4 2008-03-26 22:16:01

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pink puss nu stiu ce sa zic dar sper sa fie bine. nu mai fi trista si ai sa vezi ca se rezolva.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-03-26 22:21:11

ellennas
Membru
Inregistrat: 2008-03-26

Buna seara. Am o intrebare mai ciudata poate. Am fost diagnosticata cu vaginita cu Gardnerella, am primit tratament, e totul in regula din acest punct de vedere,insa am uitat sa intreb medicul un lucru important. Nu am avut contact sexual cu prietenul meu,insa organele noastre sexuale au avut contact la suprafata si as vrea sa stiu daca a luat si el, pentru ca, in acest caz am inteles din ce am citit pe site-ul acesta trebuie sa faca si el acelasi tratament. Exista deci posibilitatea sa fi luat sau nu? Va multumesc anticipat!

Publicitate

loading...

#6 2008-03-26 22:21:24

pink_butterfly
Insomniac member

ba eu stiu ca l-am facut...dar se pare ca degeaba...habar n-am ce analize trebuie sa fac...habar n-am daca am contactat virusul pe cale sexuala sau altfel pt ca citesc acum pe net despre asta si sunt multe alte cai de a-l contacta...asa ca nu stiu daca are rost sa vorbesc cu ex-ul desprea asta...mai ales ca nu e intr-o perioada foarte buna acum...ma gandeam sa ma duc maine sa repet analiza pt hepatita b la alta clinica sa fiu sigura...eu tot mai sper sa fie o greseala...cel mai mult ma doare felul in care a reactionat el...ma doare inima de atata plans...oare de ce nu dureaza fercirea si la mine??? grater

#7 2008-03-26 22:22:25

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

exista si varianta unui pozitiv... fals sau ceva in genul.
mama a avut un rezultat f la limita si dr. ei i-a spus ca poate fi un fals pozitiv si ca trebuie sa il repete peste 3-6 luni.

tu ai doar prezent trecut pe foaia de rezultate? sau ai si valori numerice?

#8 2008-03-26 22:22:47

ellennas
Membru
Inregistrat: 2008-03-26

Inca un lucru.Nu stiu de ce apare in dreptul mesajului meu "imi vine sa mor:((((((".Nu am selectat eu asa ceva:)

#9 2008-03-26 22:25:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pt ca aici ai scris ellenas. esti cam offtopic aici cu gardnerella. prietenul tau nu are de ce sa faca tratamentul

mami de minuni hjarta

#10 2008-03-26 22:25:18

Chocolate22
Insomniac member

e buna ideea sa faci din nou analiza tummenupp  si nu mai plange. o sa vezi ca o sa fii si tu fericita. mie mereu imi spune cineva ca "daca nu cunosti tristetea nu ai cum sa cunosti fericirea" oricum sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada ta. ma bucur pt tine ca mai ai speranta si totusi crezi ca e o greseala de laborator. hai nu mai fi suparata si nu mai plange ca o sa treaca toate. daca ai fi avut hepatita ma gandesc ca ar fi fost simptomatica si ti-ai fi dat seama. poate esti doar purtator cum spune eu_vreau. nu mai fi trista te rog puss

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#11 2008-03-26 22:29:04

pink_butterfly
Insomniac member

nu pot sa ma calmez...pur si simplu nu pot!...daca imi iese iar pozitiv ce trebuie sa fac?...ce analize?la ce medic sa ma duc?...a mai avut cineva de pe forum problema asta?...cine poate sa-mi dea sfaturi despre asta il rog mult s-o faca p[t ca sunt disperata grater

#12 2008-03-26 22:35:41

Chocolate22
Insomniac member

mergi la un spital de boli infectioase si o sa iti spuna ce analizze sa faci in continuare. prima data repeta analiza poate iese negativa si nu pozitiva. dar daca aveai hepatita iti dadeai seama. asa ca stai linistita. mai intreb eu zilele astea pe cineva sa vad ce imi spune in legatura cu antigenul asta

#13 2008-03-26 22:36:08

iulia_30
Full member
Inregistrat: 2008-03-02

In legatura cu hepatita.Nu stiu daca te pot ajuta cu raspunsul meu.Soacra mea are hepatita C.IN primul rand trebuie sa repeti analiza,poate la un alt laborator.Daca esti din Bucuresti ti-l recomand pe domnul doctor Pitigoi.Este la sahia si Fundeni.

Acum mamica obosita dar fericita de fetita bebic Maria

#14 2008-03-26 22:38:10

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Iar eu iti recomand sa mergi la institutul de boli infectioase matei bals. Chiar si pt analiza sa mergi acolo. Sunt medici specializati pe aceasta ramaura.

#15 2008-03-26 22:40:35

pink_butterfly
Insomniac member

o s-o repet maine la o alta clinica aici in orasul meu si daca iese tot pozitiv o sa ma interesez ce trebuie sa fac...asta imi mai lipsea acum grater

#16 2008-03-26 22:42:14

andrutza
Vizitator

#17 2008-03-26 22:55:15

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

antigenu hb eu stiu ca se poate si mosteni, stiu un prieten in situatia asta si e perfect sanatos, e numa purtator.  stai linistita ca daca ai facut vaccinu nu esti bolnava, in cel mai rau caz esti purtatoare de antigen si asta inseamna ca nu poti dona sange atat. pt ca nu poti transmite nimic sexual daca persoana cu care o faci a facut vaccinu, si banuiesc ca prietenu tau a facut si el vaccinu in a 12-a, dureaza 10 ani, deci e ok. va trebui sa ai grija ca peste 10 ani sa faci iar vaccinu. nush de ce a reactionat prietenul tau asa, probabil din lipsa de informare...oricum ar fi trebuit sa fie alaturi de tine si nu sa fuga pana cand nu stie ce inseamna exact. din cate stiu eu antigenu hcv e cel care se ia numa prin relatii sexuale neprotejate si intepare cu ace contaminate. asa ca stai linistita, esti ok, repeta testu si vezi ce iese poate e numa o greseala, daca nu, trebuie sa tii cont de cateva lucruri minore si atat. bafta

#18 2008-03-26 23:00:53

pink_butterfly
Insomniac member

prietenul meu a zis ca a facut vaccinul ala cand era mic pe la 10 -11 ani....deci clar nu mai e eficient acum...in plus era nervos pt ca rezulatatele lui nu au venit,a fost o greseala la laborator se pare...el nu mi-a reprosat nimic si nici nu a zis sa ne despartim doar ca felul in care m-a privit si in care s-a purtat in anumite momente m-au facut sa citesc dezgust parca in ochii lui...intr-un fel il inteleg..probabil ca si eu as fi reactionat la fel sau poate chiar mai rau in locul lui...dar ma doare foarte tare...pt ca m-am indragostit de el asa cum nu m-am mai indragostit pana acum de nimeni...simteam ca el e jumatatea mea...iar acum totul s-a terminat grater
iar daca am virusul asta pot sa iau anticonceptionale?

Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2008-03-26 23:08:50)

#19 2008-03-26 23:06:22

andrutza
Vizitator

pink mai fa-ti analizele intr-un loc sa vezi daca ies la fel si daca ies identic, mergeti impreuna la un moedic sa-ti explice cauzele, de la ce se poate face...ca sa inteleaga si el ca nu doar prin transmitere sexuala se ia. unii se nasc asa. depinde, numai medicul de poate lamuri.
M-ai pus pe ganduri o sa merg sa-mi fac si eu analiza asta. alte analize ce ti-ai mai facut, ca sa vezi daca potif ace sex neprotejat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.