homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi vine sa mor :(((((((((((((((-8

#134 2009-10-23 15:27:40

panseluta
Full member
Inregistrat: 2008-03-28

Re: imi vine sa mor :(((((((((((((((

Camelia, eu cred ca ai avut hepatita A...

#135 2009-10-23 17:30:39

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pink abia acum am citit subiectul tau , imi pare rau ca nu am stiut mai devreme , dar eu iti zic un singur lucru
stiu ca e greu , dar asa e viata , fiecare avem cate un hop , unii au un hop mai greu de invins , cum a fost armand , dumnezeu sa il ierte, altii un hop mai usor
tu trebuie sa stii ca cel mai important e sa te faci bine , sa ai grija de tine de acum inainte , sa tii regim , sa nu mai lasi loc gandurilor negre si regretelor,  pentru  ca esti o fata tanara si frumoasa si ai toata viata inainte
este o boala pe care vei reusi sa o domini , si ai sa vezi ca peste cativa ani vei fi fericita si cand vei reciti posturile in care plangeai , singura te vei dojeni .
ce conteaza in fond pe lumea asta ? sa traiesti clipa , sa stii ca azi ai fost fericit caci maine nu stii ce va veni
asa ca lasa-l in pace pe acest baiat care s-a speriat , probabil nu te iubeste asa cat pretinde
vreau de la tine ca atunci cand iesi din casa sa fii vesela , caci frumoasa sunt convinsa ca esti , sa tii capul sussi tot ce vei face de acum incolo sa faci numai pentru binele tau  puss  puss

#136 2009-10-27 07:41:12

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

panseluta a scris:

Camelia, eu cred ca ai avut hepatita A...

panseluta am avut hepatita B, in fiecare an ma duc sa imi fac analizele pt asta. si acum dupa atatia ani inca mai imi ies analizele pt ficat putin mari, la limita

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.