homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi vine sa mor :(((((((((((((((-7

#115 2008-03-30 18:09:56

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: imi vine sa mor :(((((((((((((((

ei dar pink, ai vesti bune. vezi, familia te sustine. acum nu esti cel putin singura. daca te duci calma la 8 vei putea sa faci fata oricarei hotarari. tu asa sa te gandesti: acum nu mai esti singura. ti-am spus eu ca familia va fi mereu alaturi de tine. nu e usor sa stai langa un om pe care nu te poti baza la greu.

iubesc+Camelia+Matei

#116 2008-03-30 18:16:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu m-am gandit nicio clipa ca familia nu imi va fi alaturi...eram sigura ca ma vor sprijini...dar mi-era teama sa nu fie un soc pt ei vestea asta...stiu ca ii am pe ei,deci nu sunt chiar singura...dar e normal sa imi doresc si sa am nevoie si altfel de iubire decat cea a familiei...la asta ma refeream

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#117 2008-03-30 18:19:47

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

da, ai dreptate. ai nevoie de cineva care sa iti fie alaturi, care sa te iubesca si sa te incurajeze. dar poate ca el nu poate face asta. macar bine ca va vedeti deseara si nu mai lungiti starea asta de nesiguranta.

iubesc+Camelia+Matei

#118 2008-03-30 18:30:07

pink_butterfly
Insomniac member

mda...tocmai m-a sunat si mi-a spus ca ne vedem maine mai bine...ca azi ajunge tarziu in oras...sad...ce usor e pt el...

#119 2008-03-31 14:08:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ar fi si pentru tine mai usor daca nu ai mai dramatiza atit
mergi si fa transaminazele alea si daca ies bine uita de virus!
si cum sa aiba toata familia ta virusul? v-ati facut frati de cruce cu totii? va spalati pe dintri cu aceeasi periuta????
se transmite doar prin singe si contact sexual
incearca sa revii la realitate....si da, si eu cred ca nu vei scapa de virusul asta....insa nu ai hepatita cred eu, esti pur si simplu purtator si nu l-ai luat de la nici un fost, faceai hepatita acuta atunci daca il luai!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#120 2008-03-31 18:19:42

pink_butterfly
Insomniac member

o sa ma duc saptamana viitoare la bucuresti sa-mi fac toate analizele...sper sa aveti dreptate wink
in privinta lui,chiar nu stiu ce sa mai cred...aseara m-a sunat din nou pe la 8.30 si mi-a zis ca a ajuns si putem sa ne vedem...a venit si m-a luat la 9...eu chiar nu stiam cum sa reactionez...m-am urcat in masina...m-am uitat la el,el la mine si apoi m-a luat in brate si m-a sarutat asa cu pofta... chiar nu-mi venea sa cred...ne-am dus la el acasa...era foarte infierbantat si ar fi vrut sa o facem...parea ca nu-i mai pasa de hepatita si de nimic...mi-a zis ca ma iubeste...i-am zis si eu...simteam ca nu mai avem nevoie de alte vorbe...in final,n-am facut nimic pt ca eram pe stop si el a fost cam dezamagit...era foarte obosit si ciudat...altfel decat il stiam,mai rece...i-am spus ca ar fi bine sa discutam si sa luam o hotarare...a zis ca nu stie ce sa-mi spuna...i-am zis ca nu trebuie sa se schimbe nimic intre noi...ca putem avea o viata normala...ca o sa ma tratez,iar el nu are cum sa o ia pt ca are anticorpi...a spus ca stie...si a inceput sa ma intrebe tot felul de chestii...cand am avut ultimul prieten...cu cati barbati am avut relatii sexuale...cum de am acceptat atat de repede sa ma culc cu el...adica are indoieli...cine stie ce-o fi in capul lui acum,ca sunt vreo "panarama"...noi deja discutasem despre relatiile mele din trecut...i-am spus ca am avut un singur partener sexual...si ca imi pare rau ca se indoieste de mine si ca si-a facut o parere proasta din cauza asta...apoi i-am zis ca ar fi mai bine sa punem punct daca are parerea asta despre mine...si dintr-o data s-a schimbat...m-a luat in brate,a zis ca ma crede si ca vrea sa raman la el...am ramas pana la urma...am dormit impreuna,dar l-am simtit totusi mai distant...altfel decat a fost pana acum...am incercat sa discut mai multe cu el...dar el mi-a tot dat de inteles ca e obosit,ca n-are nimic altceva...si pana la urma am inchis subiectul...de dimineata ne-am trezit...ca de obicei,si-a facut dus,si-a facut cafeaua...apoi m-a dus acasa...toata ziua n-a dat niciun semn...de obicei mai dadea cate un mesaj...acum e pe mess si nu zice nimic,nu imi raspunde...ce-ar trebui sa cred?...deja ma duce la disperare omul asta!!!

#121 2008-04-01 14:00:49

pink_butterfly
Insomniac member

as dori sa-mi raspunda si mie doctoressa la urmatoarea intrebare:pot sa mai iau anticonceptionale in cazul meu,cu acest virus in sange?...maine ar trebui sa incep urmatoarea folie si nu stiu ce sa fac...am nevoie de un raspuns pana maine,va rog frumos!
mentionez ca iau mercilon,la recomandarea unui medic...nu am avut probleme de la ele...mi s-au dat in primul rand ca tratament pt regalrea menstruatiei si in al doilea rand pt relatiile sexuale...ciclul mi s-a reglat de cand le-am reluat asa ca nu as vrea sa renunt la ele decat daca este obligatoriu...va rog mult sa-mi raspundeti!
stiu ca am mai postat intrebarea asta pe forum,dar nu mi s-a raspuns...de aceea am hotarat sa o postez iar...si la topicul meu...sper sa primesc raspuns cat mai repede...

#122 2008-04-01 14:09:45

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

pink_butterfly a scris:

as dori sa-mi raspunda si mie doctoressa la urmatoarea intrebare:pot sa mai iau anticonceptionale in cazul meu,cu acest virus in sange?...maine ar trebui sa incep urmatoarea folie si nu stiu ce sa fac...am nevoie de un raspuns pana maine,va rog frumos!
mentionez ca iau mercilon,la recomandarea unui medic...nu am avut probleme de la ele...mi s-au dat in primul rand ca tratament pt regalrea menstruatiei si in al doilea rand pt relatiile sexuale...ciclul mi s-a reglat de cand le-am reluat asa ca nu as vrea sa renunt la ele decat daca este obligatoriu...va rog mult sa-mi raspundeti!
stiu ca am mai postat intrebarea asta pe forum,dar nu mi s-a raspuns...de aceea am hotarat sa o postez iar...si la topicul meu...sper sa primesc raspuns cat mai repede...

pink_butterfly, am vazut ca doctoressa nu mai ii online. exista posibilitatea ca ea sa nu mai intre azi, banuiesc. asa ca mai bine ai suna-o s-o intrebi direct la telefon :k?ra:

#123 2008-04-01 14:51:28

Al Pacino
Administrator

pink, ia linistita pastilele, nu au nici o legatura cu virusul...
evident, despre TGO si TGP(singurele importante si care ne-ar spune daca ai sau nu hepatita) nu amintesti nici o vorba....presupun insa eu, in continuare, ca ele sunt perfect normale...ia-ti deci pastilele

#124 2008-04-01 14:52:19

pink_butterfly
Insomniac member

nu am nr dumneai si mi-e jena s-o deranjez...
da,alexia,ai dreptate,cred ca si la mine se va termina in curand...pt ca eu asa nu pot sa continui...e problema lui daca nu ma crede si daca nu ma mai vrea in viata lui...asta e...o sa merg mai departe...probabil ca undeva ma asteapta si pe mine fericirea...sau poate pur si simplu nu mi-e dat sa-mi gasesc jumatatea in lumea asta rea...
acum am vazut raspunsul dumneavoastra,doctoressa...o sa ma duc joi sa-mi fac transaminazele si probabil ca vineri voi avea raspunsul...deci maine o sa incep urmatoarea folie si daca imi ies transaminazele prost o s-o intrerup apoi...o sa poztez rezultatele aici cand le voi avea...iar luni o sa ma duc la bucuresti pt viremie...de-aia mi-e cel mai frica sad...dar daca transaminazele ies bune mai e necesara viremia?...si inca o intrebare...viremia se face pe stomacul gol?...pt ca numai la asta ma gandesc...ca o sa ma duc pana la bucuresti si apoi o sa mai umblu si pe-acolo prin spitale pana ajung unde trebuie...cine stie cat va trebui sa astept...si mi-e teama sa nu mi se faca rau...eu lesin destul de repede...

Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2008-04-01 14:56:30)

#125 2008-04-01 14:57:11

Al Pacino
Administrator

pink....da-o incolo de viremie!!!!
daca probele he[patice sunt normale de ce sa iti fie frica de ea????
doar pentru ca suna mai altfel?????

#126 2008-04-01 15:22:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si poti manca inainte

mami de minuni hjarta

#127 2008-04-01 15:44:10

pink_butterfly
Insomniac member

deci va trebui s-o fac...multumesc puss

#128 2008-04-02 13:35:05

Al Pacino
Administrator

pink_butterfly a scris:

deci va trebui s-o fac...multumesc puss

iarta-ma ca nu am fost suficient de clara....
daca ai probele hepatice normale eu nu ii prea vad rostul viremiei

#129 2008-04-02 13:43:10

pink_butterfly
Insomniac member

pana la urma o sa ma duc luni la bucuresti sa vad ce analize mi se recomanda acolo...pt ca mi s-a spus ca nu trebuie sa am prea mare incredere in doctorii de aici

#130 2008-04-02 17:10:01

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

care sunt simptomele hepatitei B ?

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#131 2008-04-02 17:15:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#132 2009-03-19 13:12:42

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

pink_butterfly,ai facut analizele alea?am citit toata postarea ta...si eu caut informatii despre hepatita C,o are tatal meu...si iti spun sincer ca de cand am aflat nu mai stiu de mine,mie frica si de noi sa nu avem,de ceilalti din familie....el are transaminazele 100,si tgo-67,nu stiu mai multe decat ca ia iesit virusul,ce ar mai trebui sa faca?

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#133 2009-10-23 10:12:25

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

adryana grygo a scris:

pink_butterfly,ai facut analizele alea?am citit toata postarea ta...si eu caut informatii despre hepatita C,o are tatal meu...si iti spun sincer ca de cand am aflat nu mai stiu de mine,mie frica si de noi sa nu avem,de ceilalti din familie....el are transaminazele 100,si tgo-67,nu stiu mai multe decat ca ia iesit virusul,ce ar mai trebui sa faca?

adryana hepatita C se transmite numai prim sange asa ca daca sti ca nu ai intrat in contact cu sangele tatalui tau nu ai de ce sa iti faci probleme ca poti fi infectata si tu. trebuie tratament serios pt tatal tau,sa merga la boli infectioase sa se trateze, pe langa medicamente mai mult ca sigur o sa trebuiasca si regim alimentat. sa merga cat mai repede sa inceapa tratamentul .

Pt pink_butterfly,( poate nici nu mai inti pe acest pot dar cine stie ) si eu am avut hepatita b dar am fost internata 1 luna in spital asa ca nu stiu ce hepatita ai putut avea tu fara alte simptome ( eu nu am mancat 1 saptamana, am avut febra in foecare zi, ochii imi erau ingalbeniti, urina era rosie la culorare, in peroada de 1 saptamana pana au descoperit ce am nu am facu altceva decat sa dorm pt ca nu puteam manca si bea minic ca vomitam). Si hepatita b este contagioasa, eu am luat-o prin aer de la un prieten de familie care avea si nu a stiut . Si fratele meu a luat de la mine.

hepatita b nu ii o bolala foarte grava daca se trateaza la timp, asa ca nu are nimeni de ce sa te marginalizeze

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.