homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce parasesc barbatii-2

#20 2008-03-29 22:26:28

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: De ce parasesc barbatii

baciu a scris:

pai da insa problema multora e ca barbatii se intorc acasa deci nu le parasesc iar ele sufera o viata. ma intreb de ce? Copilul, finantele, astea sunt numai pretexte. Altundeva zace buba.

subscriu...perfecta dreptate...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2008-03-30 00:38:05

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

cred ca si ce am postat la 19 si 20 e valabil

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#22 2008-03-31 09:35:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu iti dau dreptate in ce ai postat la primul mesaj, bela... din pacte pt ,noi, femeile sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2008-03-31 14:51:19

bela
Sr. member

vad ca sunt destul de putine reactii la acest subiect...ma asteptam la o avalansa de pareri

#24 2008-03-31 15:02:30

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

parasesc pentru ca si au gasit pe alta. mai frumoasa. mai buna la pat,cu mai multi bani
-ca vor sa si faca o cariera iara iubirea ii imiedica
-din plictiseala sau doar simt nevoia de a schimba persoana

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#25 2008-03-31 15:34:27

bela
Sr. member

luna_amara a scris:

parasesc pentru ca si au gasit pe alta. mai frumoasa. mai buna la pat,cu mai multi bani

NUUUUUUU cu asta categoric nu sunt de acordde mute ori "li se uraste cu binele" si cauta exact inversul la ceea ce ai spus tu...si bun
presupunand ca tu esti aia si frumoasa si laptoasa si devreme acasa...aunci de ce pleaca?...iti zic eu...f multi dintre ei simt nevoia de "diversitate"...le e ranit orgoliul propriu dc stau doar cu o fata ...ce zic prietenii ....ce zice lumea...unde e virilitatea mea dc stau doar cu una

#26 2008-03-31 16:03:08

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu sunt de parere ca barbatii parasesc pentru ca nu au acasa tot ceea ce isi doresc de la o femeie. Si femeile la fel. In momentul in care barbatul ajunge sa simta ca femeia de langa el nu ii mai poate oferi ceea ce el isi doreste, cauta in alta parte. Eu consider ca atata timp cat barbatul are acasa tot ce vrea, nu paraseste. Pana la urma si anumite curiozitati si le poate satisface cu nevasta/iubita. Intr-adevar si prea multe restricitii impuse de femeia de langa el barbatul are tendinta de a se razvrati si a face exact pe dos. Barbatii in multe privinte sunt precum copiii: cu cat le interzici mai mult, cu atat e tentatia mai mare. Sa va povestesc cum e in relatia mea. Noi inainte de toate suntem foarte apropiati, discutam orice, pe orice tema. Intre noi nu exista subiecte tabu. E adevarat ca nu suntem de acord in toate dar discutam si facem in asa fel incat sa gasim o cale de mijloc. Niciodata nu i-am interzis sa iasa cu baietii si nici el nu a facut asta. Niciodata nu i-am aratat ca sunt geloasa. Ba de multe ori i-am zis direct sa mearga la alta daca are impresia ca eu nu ii pot oferi un anumit lucru. Sexul oral de exemplu. Pana sa fim impreuna, eu nu mai facusem si nici nu mi se mai facuse sex oral. Am discutat pe tema asta si eu eram foarte reticenta. I-am spus chiar ca poate merge sa caute in alta parte placerea asta pentru ca eu nu i-o pot oferi. Nu a facut-o. A ramas langa mine, a asteptat pana am reusit sa depasesc eu anumite prejudecati. Si cand am crezut eu de cuviinta ... l-am facut foarte fericit.
      In concluzie cred ca barbatii parasesc daca nu au acasa ceea ce isi doresc si daca li se impun anumite lucruri.

Fericita mamica de Aida Maria!

#27 2008-03-31 16:17:45

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

barbatii inseala de cele mai multe ori din plictis, din obisnuinta, vor ceva nou.. de ex, se duc la un chef, beau un pic mai mult, gasesc pe una disponibila, i-o trage, si gata... a doua zi se intoarca acasa...
insa femeile, cand inseala, inseala...pun suflet, si construiesc o relatie serioasa cu amantul...
desigur ca exista si exceptii

#28 2008-03-31 16:42:12

bela
Sr. member

taisha a scris:

barbatii inseala de cele mai multe ori din plictis, din obisnuinta, vor ceva nou.. de ex, se duc la un chef, beau un pic mai mult, gasesc pe una disponibila, i-o trage, si gata... a doua zi se intoarca acasa...
insa femeile, cand inseala, inseala...pun suflet, si construiesc o relatie serioasa cu amantul...

good point tummenupp ...uneori nici nu trebuie sa bea...doar sa gaseasca disponibilitate

#29 2008-03-31 16:50:40

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

andreea_andy2 a scris:

Pana la urma si anumite curiozitati si le poate satisface cu nevasta/iubita.

cineva zicea asa: "mi se face foame in oras, vin si mananc acasa"

#30 2008-03-31 17:14:56

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

pacat ca multe relatii se strica din cauza ca nu exista comunicare...
oricare ar fi motivul pt care un barbat sau o femeie vrea sa rupa relatia cred ca mai intai de toate trebuie discutat..
sa se incerce toate variantele nu...te ai plictisit sau mancarea sau orice gata ai plecat....
nu vreau sa ma gandesc la inselat/parasit...
cred ca as innebuni....sad

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#31 2008-03-31 22:14:34

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

bela a scris:

taisha a scris:

good point tummenupp ...uneori nici nu trebuie sa bea...doar sa gaseasca disponibilitate

pai tocmai asta ziceam si eu mai sus cu alte cuvinte.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#32 2008-04-01 13:43:51

bela
Sr. member

ti-am dat si tie dreptate smile

#33 2008-04-01 13:56:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

raman la parerea mea demodata poate... dak iubesti nu inseli si gata. pt k vezi persoana iubita si numai aia vezi. totul intuneric si numai el/ea intr-o lumina mare lol dar asa e...
si chestia cu inshelatul nu tine numai d faptu k iubesti sau nu,ci si de respect din punctul meu de vedere. adik asa e corect,dak nu mai ai chef de pers cu care esti si vrei sa ti-o tragi cu altu/alta (sry de expresia asta vulgara) mai bine ii zici "bah,its over" si nu il/o inseli... e de kk.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-01 13:58:02)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#34 2008-04-01 14:00:47

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Eu cred ca vezi doar persoana iubita atunci cand esti indragostit...dupa ce trece indragosteala si ramane doar iubirea cred ca alte chestii te opresc din a insela cum ar fi respectul pt celalalt si dorinta de a nu-l ranii.
Desi suna bine cred ca e imposibil sa nu vezi pe nimeni altcineva timp de 10,20, 30 de ani...chiar 50 big_smile si sa nu te gandesti niciodata cum ar fi cu altcineva. Si in momentele alea cred ca ratiunea, si nu inima, te opreste sa inseli.

#35 2008-04-01 14:03:25

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

imi place ce spui bliss, e vorba de respect si incredere, temelia oricarei relatii.

iubesc+Camelia+Matei

#36 2008-04-01 14:57:06

GreenBubbles
Insomniac member

poate e greu sa nu vezi p cineva 20-30 d ani sau asa...dar atunci ai alte prioritati,familie,copii...poate chiar nepoti.  si mai tre sa te gandesti k nu merita sa iti abandonezi viata kre ai facut-o alaturi de un om kre te iubeste pt un altul kre poate e doar un capriciu sau asa... dak e iubire adevarata timpul nu o schimba,poate trece atractia fizica si intervine pasiune pt altcineva,dar NUMAI pasiune,nu si iubire...

#37 2008-04-01 21:24:12

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

bliss a scris:

Eu cred ca vezi doar persoana iubita atunci cand esti indragostit...dupa ce trece indragosteala si ramane doar iubirea cred ca alte chestii te opresc din a insela cum ar fi respectul pt celalalt si dorinta de a nu-l ranii.
Desi suna bine cred ca e imposibil sa nu vezi pe nimeni altcineva timp de 10,20, 30 de ani...chiar 50 big_smile si sa nu te gandesti niciodata cum ar fi cu altcineva. Si in momentele alea cred ca ratiunea, si nu inima, te opreste sa inseli.

bine ai grait bliss.. Dar din pacate,cred ca doar noi,fetele dispunem de ratiune.La baieti,se declanseaza neuronul singuratic,sau se mai umfla ceva pe ici pe colo,si se duce naibii tot intr'o clipa.Pt ce? Pt nimic box

#38 2008-04-01 23:08:07

GreenBubbles
Insomniac member

oare vede cineva ce scriu si eu?lol sau nu e nimeni d acord? is asa demodata?vai s`amaaaar rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.