|
Nu esti logat.
De ce parasesc barbatii-2#20 2008-03-29 22:26:28
Re: De ce parasesc barbatii
subscriu...perfecta dreptate... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #21 2008-03-30 00:38:05
Re: De ce parasesc barbatiicred ca si ce am postat la 19 si 20 e valabil Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #22 2008-03-31 09:35:22
Re: De ce parasesc barbatiieu iti dau dreptate in ce ai postat la primul mesaj, bela... din pacte pt ,noi, femeile Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2008-03-31 14:51:19
Re: De ce parasesc barbatiivad ca sunt destul de putine reactii la acest subiect...ma asteptam la o avalansa de pareri Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #24 2008-03-31 15:02:30
Re: De ce parasesc barbatiiparasesc pentru ca si au gasit pe alta. mai frumoasa. mai buna la pat,cu mai multi bani take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-31 15:34:27
NUUUUUUU cu asta categoric nu sunt de acordde mute ori "li se uraste cu binele" si cauta exact inversul la ceea ce ai spus tu...si bun Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #26 2008-03-31 16:03:08
Re: De ce parasesc barbatiiEu sunt de parere ca barbatii parasesc pentru ca nu au acasa tot ceea ce isi doresc de la o femeie. Si femeile la fel. In momentul in care barbatul ajunge sa simta ca femeia de langa el nu ii mai poate oferi ceea ce el isi doreste, cauta in alta parte. Eu consider ca atata timp cat barbatul are acasa tot ce vrea, nu paraseste. Pana la urma si anumite curiozitati si le poate satisface cu nevasta/iubita. Intr-adevar si prea multe restricitii impuse de femeia de langa el barbatul are tendinta de a se razvrati si a face exact pe dos. Barbatii in multe privinte sunt precum copiii: cu cat le interzici mai mult, cu atat e tentatia mai mare. Sa va povestesc cum e in relatia mea. Noi inainte de toate suntem foarte apropiati, discutam orice, pe orice tema. Intre noi nu exista subiecte tabu. E adevarat ca nu suntem de acord in toate dar discutam si facem in asa fel incat sa gasim o cale de mijloc. Niciodata nu i-am interzis sa iasa cu baietii si nici el nu a facut asta. Niciodata nu i-am aratat ca sunt geloasa. Ba de multe ori i-am zis direct sa mearga la alta daca are impresia ca eu nu ii pot oferi un anumit lucru. Sexul oral de exemplu. Pana sa fim impreuna, eu nu mai facusem si nici nu mi se mai facuse sex oral. Am discutat pe tema asta si eu eram foarte reticenta. I-am spus chiar ca poate merge sa caute in alta parte placerea asta pentru ca eu nu i-o pot oferi. Nu a facut-o. A ramas langa mine, a asteptat pana am reusit sa depasesc eu anumite prejudecati. Si cand am crezut eu de cuviinta ... l-am facut foarte fericit. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #27 2008-03-31 16:17:45
Re: De ce parasesc barbatiibarbatii inseala de cele mai multe ori din plictis, din obisnuinta, vor ceva nou.. de ex, se duc la un chef, beau un pic mai mult, gasesc pe una disponibila, i-o trage, si gata... a doua zi se intoarca acasa... Offline #28 2008-03-31 16:42:12
good point ...uneori nici nu trebuie sa bea...doar sa gaseasca disponibilitate Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #29 2008-03-31 16:50:40
cineva zicea asa: "mi se face foame in oras, vin si mananc acasa" Offline #30 2008-03-31 17:14:56
Re: De ce parasesc barbatiipacat ca multe relatii se strica din cauza ca nu exista comunicare... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #31 2008-03-31 22:14:34
pai tocmai asta ziceam si eu mai sus cu alte cuvinte. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #32 2008-04-01 13:43:51
Re: De ce parasesc barbatiiti-am dat si tie dreptate Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #33 2008-04-01 13:56:22
Re: De ce parasesc barbatiiraman la parerea mea demodata poate... dak iubesti nu inseli si gata. pt k vezi persoana iubita si numai aia vezi. totul intuneric si numai el/ea intr-o lumina mare dar asa e... Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-01 13:58:02) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #34 2008-04-01 14:00:47Re: De ce parasesc barbatiiEu cred ca vezi doar persoana iubita atunci cand esti indragostit...dupa ce trece indragosteala si ramane doar iubirea cred ca alte chestii te opresc din a insela cum ar fi respectul pt celalalt si dorinta de a nu-l ranii. Offline #35 2008-04-01 14:03:25
Re: De ce parasesc barbatiiimi place ce spui bliss, e vorba de respect si incredere, temelia oricarei relatii. iubesc+Camelia+Matei Offline #36 2008-04-01 14:57:06
Re: De ce parasesc barbatiipoate e greu sa nu vezi p cineva 20-30 d ani sau asa...dar atunci ai alte prioritati,familie,copii...poate chiar nepoti. si mai tre sa te gandesti k nu merita sa iti abandonezi viata kre ai facut-o alaturi de un om kre te iubeste pt un altul kre poate e doar un capriciu sau asa... dak e iubire adevarata timpul nu o schimba,poate trece atractia fizica si intervine pasiune pt altcineva,dar NUMAI pasiune,nu si iubire... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #37 2008-04-01 21:24:12
bine ai grait bliss.. Dar din pacate,cred ca doar noi,fetele dispunem de ratiune.La baieti,se declanseaza neuronul singuratic,sau se mai umfla ceva pe ici pe colo,si se duce naibii tot intr'o clipa.Pt ce? Pt nimic Offline #38 2008-04-01 23:08:07
Re: De ce parasesc barbatiioare vede cineva ce scriu si eu? sau nu e nimeni d acord? is asa demodata?vai s`amaaaar i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|