|
Nu esti logat.
Cum va descurcati cu banii?-8#134 2008-05-14 16:33:31
Re: cum va descurcati cu banii?
Sunteti pe sufletzelul meu: si eu vreau zacushti de toate felurile in borcane frumos aliniate in rafturi. Offline #135 2008-05-14 16:49:31
Re: cum va descurcati cu banii?bueyyyyyyy sunteti cu borcane, borcanele ... case si casute ... treceti la tipicul de "vise" Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #136 2008-05-14 17:04:53
Re: cum va descurcati cu banii?
Ai dreptate! Ne-am lasat duse de zacusca si dulceata! Offline #137 2008-05-14 17:51:40
Re: cum va descurcati cu banii?e mai multa munca la casa dar e mai frumos...sau cel putin mie asa mi se pare pentru ca eu am stat numai la casa „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #138 2008-05-14 19:32:38
Re: cum va descurcati cu banii?si eu stau de cand ma stiu la bloc...dar cand merg la soacra mea si stau pe banca in curte parca traiesc o alta viatza... Offline Publicitateloading...
#139 2008-05-14 19:57:59
Re: cum va descurcati cu banii?azi am produs ceva bani(sa nu va ganditi la prostioare) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #140 2008-05-14 20:17:52
Re: cum va descurcati cu banii?sa stai la casa presupune ata avantaje cat si dezavantaje.eu m-am mutat la casa acum 6 ani si mi-a parut rau,inca imi pare.cu toate ca stau tot in oras si am toate facilitatile.ai mei nu s-ar muta in apartament pe nimic in lume in scimb eu da.la apartament ai mai multa lumea aproape,vecini,amici,iesi la o barfa mica seara,sau dimineata la cafea.pe cand la casa esti mai departe,e mai greu.pe mine lucrurile astea mici m-au afectat si ma afecteaza,in rest e foarte bine pot dormi oricat fara sa ma streseaza vecinii. expect the worst , hope for the best! Offline #141 2008-05-15 10:24:22
Re: cum va descurcati cu banii?eun-as da linistea de la casa mea, si, mai ales, gradina mea , pt toate barfele si vecinele din lume... poate si pt ca n-am avut experiente prea placute cu vecinii. visam la casa pe pamant de mult... cine stie cand o vom avea...d ar o vom avea sigur, simt eu asta. cu gradina, caini, matze, copii si... borcanele cu zacusca si dulceata (la mine astea oricum sunt, chiar si la bloc). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #142 2008-05-15 10:36:46
Re: cum va descurcati cu banii?eu stau la casa si imi place mult de tot nu m-as mai muta la bloc pt nimic in lume... am o casuta simpla cu gradina primavara e absolut superb.. vara in fiecare seara mancam afara, mai facem cate un gratarel, sunt multe avantaje.. in gradina a crescut si un cais, de la samburii aruncati de noi e super la casa Offline #143 2008-05-15 14:58:11
Re: cum va descurcati cu banii?eu propun sa facem un topic nou "viata la bloc/viata la casa" Offline #144 2008-05-15 15:04:58
Re: cum va descurcati cu banii?buna ideea Sea.deschide tu la discutii diverse un astfel de topic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #145 2008-05-15 15:42:54
Re: cum va descurcati cu banii?in fiecare luna imi propun sa strang macar 1 milion din banii mei de acasa...crede-ti ca pot...nuuuuuuuuuu. aseara am fost la supermarket sa iau niste faina de porumb...atat,si mi-am luat 12 lei in buzunar,nu stiu de ce. am venit cu 5 mii de lei(vechi)inapoi. tot am topit,nu ma pot abtine de la nimic. Offline #146 2008-05-15 17:48:30
Re: cum va descurcati cu banii?roxana din cate stiu voi aveti apartament. e pe credit? daca nu...il poti vinde si iti iei casuta. ca sa o faci te costa mai mult...o iei deja facuta, una mica, mai batraneasca si o aranjezi in timp oricum...la horpaz?! mai bine dorobant ca ai si acolo apa...da' la horpaz? neee... mami de minuni Offline #147 2008-06-10 13:52:08
Re: cum va descurcati cu banii?noua niciodata nu ne ajung banii,nu putem sa strangem si ni ca oamenii...am adunat cate putin din salarii intr-o luna si am strans 20 mil si intr-o ora i-am dat gata,nu suntem capabil de nimic,si problema e ca amandoi suntem leit facem la fel,ne certam unul pe altul dar degeaba...numai ne auzi "iubi luna asta punem bani deoparte nu" Offline #148 2008-06-10 17:55:02
Re: cum va descurcati cu banii?nu ar trebui sa imi fie rusine ca imi cheltui banii asa cum vreau,sunt bani munciti si meritam sa ne facem poftele Offline #149 2008-06-10 17:55:32
Re: cum va descurcati cu banii?cu banii asta e problema..cati ai atatia cheltui... viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #150 2008-06-10 18:18:33
Re: cum va descurcati cu banii?In Romania unde creditele-s la putere, ajungi sa cheltuiesti si mai mult decat castigi #151 2008-06-10 21:52:58
Re: cum va descurcati cu banii?da,asa e persi ! acum am intrat intr-o panica totala cu overdraftul ce il avem...aveam 70 de mil si aucm mai am 20 in cont...ce naiba am facut cu ei ,habar nu am....si cum ii vom pune inapoi nici asta nu stiu si cand ma gandesc ca pe mine ma paste somajul peste vreo juamte de an...m-apuca toata groaza !!!!!!!!!!!!!!! Offline #152 2008-06-11 00:23:11
Re: cum va descurcati cu banii?...si la mine e greu....tata 3 mil si mama 4 mil shi ceva eu la liceu cu o sora in cls a 6-a....stam la casa dar nu avem gaze,apa calda...deci ne ajung banii pentru a plati facturile ...mancare cam odata la o luna se duc la cumparaturi si e destul de greu,de haine sau cosmetice si restul nu poate fi vorba...eu mi-am mai scos banuti fiind reprezentant avon....putin dar macar pt niste hainute ceva ...am strans 3 luni bani pt o pereche de blugi 2 perechi de tenesi shi 4 bluzite pt ca de la parinti nu cer bani de cel putin un an si acum e aiurea pentru ca trebuie sa platesc uniforma de la scoala care e 1 mil 500....si mi-e aiurea sa le cer alor mey...cam asta e...greu cu banii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|