homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati cu banii?-6

#96 2008-05-14 10:42:13

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: cum va descurcati cu banii?

oricum nu cred ca te poti intretine doar din bursa. trebuie sa te ajute si ai tai.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#97 2008-05-14 10:44:34

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Chocolate22 a scris:

oricum nu cred ca te poti intretine doar din bursa. trebuie sa te ajute si ai tai.

asta e clar !!!!!!!!! fara sprijin din aprtea familiei...e mai greu sa faci medicina...cand ii spuneam mamei ca o acrte costa 3 milionae....

#98 2008-05-14 10:48:10

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

cu sustinere si din partea lor... dar nu or sa poata sa imi ofere prea mult...pt ca nu pot... si eu nuj ce sa fac...ma apuc de invatat:-?...caut altceva...:-?...

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#99 2008-05-14 10:48:56

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la noi asta a si fost conventia...maritata, nemaritata plateste tata tot ce tine de facultate big_smile bine...mai putin absentele rotfl

mami de minuni hjarta

#100 2008-05-14 10:59:11

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Citind pe aici mi-am dat seama cat sunt de norocoasa!
Dar si eu, la primul meu job (acum 6 ani) castigam 3 mil (din care jumatate erau sub forma de bonuri)! Iar dl. meu de atunci nu lucra!! Asta a si dus la despartirea nostra. Nu am mai suportat eu sa plec la 7 dimi si sa ma intorc la 8 seara si sa il gasesc jucandu-se la calculator. :f?rbannad:
Acum lucrurile stau altfel: el are un sal de 3 ori mai mare ca al meu! Fiecare e cu banii lui, dar fiecare pune pt cheltuielile comune o suma (el mai mare, evident! angel ).
Si deocamdata, nu avem rate sau copii, dar in vara vom face si noi unul...un credit! Sa intram si noi in randul lumii, ca nu se mai poate asa!

Publicitate

loading...

#101 2008-05-14 11:07:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca faci credit o sa evzi ca o sa fie mai greu cu banii dar merita mai ales daca vreti sa faceti pt.casa smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#102 2008-05-14 12:38:51

Sea
Full member

Stiu. Eui am avut o garsoniera a mea luata cu credit (de fapt 3 credite cumulate!!!). Asa de bine a fost dupa ce am vandut-o si am achitat creditele!
Dar abia astept sa avem curte, catel, fara purcel! rotfl

#103 2008-05-14 14:48:31

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

ai mei acum se descurca bine...avem o casa la munte pe care o inchiriem,pana acum 1 luna aveam o discoteca in buftea FOX,dar care nu mai mergea demult si acum 1 luna am decis sa o inchidem,mai sunt doar jocurile mecanice,astea mai merg,mai avem si un pamant de vanzare...mama este contabil si castiga 30 mil pe luna iar tata lucreaza la o firma care fac piese pt avioane,aici pe un salariu de 20/25 mil si de 3 luni a plecat in Franta la aceeasi firma(a fost trimis acolo de catre firma de aici,pt ca patronul este francez) iar acum pt aceeasi treaba castiga 2000 euro pe luna..bine din astea isi plateste chiria,mancarea o are asigurata.noi avem de intretinut o casa,la care am platit iarna trecuta si 15 milionae gazele sad,2 masini,apartamentul surorii mele din bucuresti,mancare etc...tata va sta acolo 1 an,max 2,pt ca apoi vor sa isi deschida o alta afacere si altfel nu aveam cum sa strangem bani mai multi decat sa plece tata acolo,este in orasul Bourges pe langa Paris din cate am inteles...ma rog la 200km de Paris lol mai stau si cu bunicu,el ne-a mai ramas...vara trecuta am terminat de renovat casa in care stau acum,iar casa cea noua inca e la stagiul ridicata + acoperis,mai sunt multe de facut...si pt asta ne trebuie bani multi,e greu pt ca e tati plecat,dar na...asa a hotarat el,decat sa stea aici pe salariu de 25 mil acolo sta p 70 mil si face acelasi lucru...si mie imi este teama cand ma gandesc cum va fi cand ma voi muta la casa mea....am sa stau cu ai mei pana ma marit ,,apoi voi sta la el....
in concluzie nu avem lipsuri..dar oricum banii nu aduc fericirea...as fi dat orice sa o aduc pe bunica inapoi..si cu toti banii din lume tot nu am reusit sa o salvam..

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-14 15:08:03)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#104 2008-05-14 14:52:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

o bursa la medicina in iasi e sub 3 milioane... ff mici sad.

mama, sea... tu chiar speri sa-ti iei casa (=casa pe pamant, cu gradina pt catel lol ) din credit? da cat castiga al tau ???(retoric, nu-i nevoie sa raspunzi). si noi visam la casa pe pamant... o casuta micuta, cu gradina maaaare smile. cu multi copaci pt iubi (ca lui ii plac locurile ascunse de ochii lumii si multe flori pt mine. dar.... tu speri sa-ti iei casa cu credit, eu sper sa-mi iau casa cu... o minune sad. mi se par uriase sumele... la case, terenuri..... sad oriucm... succes smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#105 2008-05-14 14:54:19

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

eu inca sunt studenta si ma intretin ai mei...nu prea am bani de buzunar, dar daca m-ar tine mintea i-as cheltui pe toate prostiile la care visez smile ma descurc cu vreo 4 mil pe luna in afar de chirie si mancare la 2 saptamani...eww tongue

#106 2008-05-14 14:55:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

si eu as vrea o casuta...mai ales ca multa lume din anturajul meu (de la servici) au case sau vor sa-si ia curand...si povestesc cat e de bine ecolo....insa o asemenea investitie trece bine de o suta si ceva de mii de euro...asa ca...ramane deocamdata un vis indepartat big_smile sanatosi sa fim

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-05-14 14:55:29)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#107 2008-05-14 14:57:06

katami
Platinum member

nicolle_rox a scris:

si eu as vrea o casuta...mai ales ca multa lume din anturajul meu (de la servici) au case sau vor sa-si ia curand...si povestesc cat e de bine ecolo....insa o asemenea investitie trece bine de o suta si ceva de mii de euro...asa ca...ramane deocamdata un vis indepartat big_smile sanatosi sa fim

ce spui? sad o suta si ceva o iei la rosu, la mama huciului, in afara orasului sad. in oras sau cat de cat mai aproape e mult mai mult grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#108 2008-05-14 15:00:09

Soleil
Addicted member

katami a scris:

nicolle_rox a scris:

ce spui? sad o suta si ceva o iei la rosu, la mama huciului, in afara orasului sad. in oras sau cat de cat mai aproape e mult mai mult grater

offtopic acu vreun an si ceva era vreo 80.000 una la rosu in horpaz...bine, si nici nu prea avea teren mult....iar de la rosu iti mai tb cam inca pe atatsa o termini....
eu nu vreau o casa mare, ci una pe la 100 mp, parter si mansarda...important e sa aiba o gradina, un pic de verdeata, o chestie....nu sa fiu geam in geam cu vecinul....
Cum spuneam, vise rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#109 2008-05-14 15:04:54

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

noi ne descurcam destul de bine cu banii...parintii mei lucreaza amandoi la o intreprindere, tata este economist si mama analist programator, tata castiga cam 25 de milioane pe luna si mama vreo 15, stam intr-o casa eu fratele meu , parintii mei si cu bunica mea, avem spatiu suficient, adica fiecare are camera lui, mai am o bunica care sta la un apartament tot in oras cu noi dar ea se intretine singura....eu nu lucrez, nici fratele meu, desi ma cam bate gandul sa ma angajez tongue dar vreau ceva lejer...ma gandeam sa ma angajez la o gradinita pana termin facultatea tongue nu pentru ca as avea nevoie de bani dar as vrea mai mult sa am o ocupatie tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#110 2008-05-14 15:05:20

Sea
Full member

katami a scris:

o bursa la medicina in iasi e sub 3 milioane... ff mici sad.

mama, sea... tu chiar speri sa-ti iei casa (=casa pe pamant, cu gradina pt catel lol ) din credit? da cat castiga al tau ???(retoric, nu-i nevoie sa raspunzi). si noi visam la casa pe pamant... o casuta micuta, cu gradina maaaare smile. cu multi copaci pt iubi (ca lui ii plac locurile ascunse de ochii lumii si multe flori pt mine. dar.... tu speri sa-ti iei casa cu credit, eu sper sa-mi iau casa cu... o minune sad. mi se par uriase sumele... la case, terenuri..... sad oriucm... succes smile

El castiga destul de mult, peste 2000 E (e sef big_smile ). Vrem sa ne luam teren si sa ne construim casuta. e mai ieftin asa.

#111 2008-05-14 15:09:34

katami
Platinum member

succes atunci... sa va vedeti la casa voastra cu catel cat ami repede smile

pai da, nicolle_rox... exact asa si eu... dar sad de unde paralele? poate cand ne-om  casatori sa vina vreo ruda indepartata si necunoscuta cu vreun cadou baban (din capitolul: "apropo de vise") lol

Ultima oara a fost editat de katami (2008-05-14 15:11:56)

#112 2008-05-14 15:12:42

Sea
Full member

Merci! Sigur mai dureaza 1-2 ani, dar deja stiu ce catel vreau! big_smile

#113 2008-05-14 15:15:04

Soleil
Addicted member

katami a scris:

pai da, nicolle_rox... exact asa si eu... dar sad de unde paralele? poate cand ne-om  casatori sa vina vreo ruda indepartata si necunoscuta cu vreun cadou baban (din capitolul: "apropo de vise") lol

facem o petitie la gigi...el sigur are in buzunar pentru 10 case rotfl rotfl rotfl

Thé à la menthe hjarta

#114 2008-05-14 15:16:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nicolle_rox a scris:

katami a scris:

facem o petitie la gigi...el sigur are in buzunar pentru 10 case rotfl rotfl rotfl

dak are pentru 10 case,stau si eu la coada.sunt a3a,nu? lol lol lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.