homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati cu banii?-4

#58 2008-03-31 19:36:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: cum va descurcati cu banii?

eu momentan nu pot sa spun ca lucrez...pt colaborarea aia iau foarte putin,adica vreo 2 milioane pe luna...bine,e rezonabil pt cate de putin lucrez...si oricum,mai mult pt experienta am acceptat sa fac asta,decat pt bani,pt ca sunt sigura ca ma va ajuta pe viitor...
deci momentan sunt intretinuta de ai mei...care castiga impreuna vreo 20 si ceva de milioane...dar au foarte multe rate si datorii...plus ca mai trebuie sa ma intretina si pe mine...de curand s-a operat mami si au cheltuit destul de mult...iar acum a aparut si problema asta cu hepatita si iarasi vom cheltui o gramada sad...asta e...n-avem incotro...totusi,ne descurcam,noroc cu tata ca el e cel mai descurcaret la capitolul asta...fara el nu stiu ce ne-am face...acum stau si ma gandesc cate sacrificii au facut si fac in continuare ai mei pt mine si pt sora mea...sper sa nu-i dezamagesc niciodata si sa ajung intr-o zi sa ii recompensez si eu pt tot ce fac ei pt noi...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#59 2008-03-31 19:47:36

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa nu aud de bani k mor.mie nu imi ajung pur si simplu.am noroc,k stau cu ai mei si ei platesc saracii tot.nu stiu sigur cati bani au,ce platesc pentru k mi-e teama sa aflu.stiu doar k abia se ajung.eu am noroc k mai mult stau cu prietenul si cumpara el de toate,mancare,suc,plateste telefon,imi mai da si de haine.tare greu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#60 2008-04-02 00:27:33

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

tati castiga km 800 de euro mami km 6 mil...suntem 3 persoane si tot nu ne ajung banii... totul se duce pe intretinere,cele 2 rate,telefoane si mancare. inainte am trait cu multi mai putini bani..aveau datorii la fiecare luna dar le dadeau la salariu...acum nu mai imprumuta bani dar se cheltuie mult mai mult. asa e,cu cat ai mai multi bani cu atat cheltui mai mult...

#61 2008-04-02 02:26:20

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu sunt "parazit" inca, ma intretin mama si bunica, dar sper ca in curand sa ma descurc singura...chiar vreau sa fac bani ..m-am cam saturat de atata scoala si ma fac "business woman" lol

#62 2008-04-02 07:13:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

offtopic ce cool e bitza

Publicitate

loading...

#63 2008-04-07 11:58:37

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fetele, care are descoperire de card ? (sau cum s-o spune corect....). conditia ca solicitantul sa fie angajat pe perioada nedeterminata este valabila pt toate bancile ?? eu sunt angajata pe un an. as fi vrut sa imprumut niste bani prin sistemul asta... am incercat numai la brd si nu mi-au acceptat. mi-a spus cineva de curand ca nu ar fi asa la toate. pana ajung eu la toate bancile sa intreb smile va intreb pe voi,  aveti idee ? stiti vreo banca mai "prietenoasa" ? smile

#64 2008-04-07 13:02:40

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

adina84 a scris:

fetele, care are descoperire de card ? (sau cum s-o spune corect....). conditia ca solicitantul sa fie angajat pe perioada nedeterminata este valabila pt toate bancile ?? eu sunt angajata pe un an. as fi vrut sa imprumut niste bani prin sistemul asta... am incercat numai la brd si nu mi-au acceptat. mi-a spus cineva de curand ca nu ar fi asa la toate. pana ajung eu la toate bancile sa intreb smile va intreb pe voi,  aveti idee ? stiti vreo banca mai "prietenoasa" ? smile

din cate stiu eu trebuie ca angajatorul sa stbileasca asta atunci cand face contract cu banca respectiva pt a livra salariul pe card

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#65 2008-04-07 13:04:08

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

asa stiu si eu lee smile

#66 2008-04-07 13:25:36

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nu, neaparat. stiu ca poti sa primesti salariul la o banca (deci angajatorul sa aiba contract cu o banca anume) si sa faci descoperire la alta banca. dar kestia asta cu contractul determinat/nedeterminat nu imi e destul de clara.

#67 2008-04-07 16:13:27

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

adina84 a scris:

ii vorba de overdraft, nu? eu nu te-as sfatui sa faci. dobanzile pt overdraft-uri sunt imense, cel putin acum vreo 2 ani jumate cand imi facusem eu erau...cand trebuia sa platesc dobanda lunar, imi venea sa plang. bineinteles, dobanda la suma cheltuita din overdraft. pe atunci era parca de 20 sau 30 si ceva la suta! poate reusesti sa te imprumuti altfel, de la cineva.

#68 2008-04-07 16:16:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

adina84 a scris:

incearca la transilvania...eu acolo i-au salariul si am descoperire de 50 de milioane si nu mi-a cerut pe adeverinta sa am perioada nedeterminata...si nici la bancpost  cand luam la ei salariul nu imi cereau asa ceva...acum eu am de 2 ani descoperirea nu stiu daca s-a schimbat ceva dar poti incerca

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#69 2008-04-07 16:19:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rh a scris:

adina84 a scris:

ii vorba de overdraft, nu? eu nu te-as sfatui sa faci. dobanzile pt overdraft-uri sunt imense, cel putin acum vreo 2 ani jumate cand imi facusem eu erau...cand trebuia sa platesc dobanda lunar, imi venea sa plang. bineinteles, dobanda la suma cheltuita din overdraft. pe atunci era parca de 20 sau 30 si ceva la suta! poate reusesti sa te imprumuti altfel, de la cineva.

si acum sunt mari dobanzile la descoperirile de card... si eu card din-asta dar nu scot niciodata de pe el mai mult decat e salariul... mai bine ti-ai scoate un credit de la banca.

#70 2008-04-07 16:33:56

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pe mine ma ajuta foarte mult descoperirea cand nu am bani pana la urmatorul salariu...nu mai merg cu mana intinsa pe la altcineva sa ma imprumut ca mi-e urat de mor asa ceva...mai ai o posibilitate sa ceri un card de credit care are perioada de gratie de 50 de zile..adica poti folosi banii si 50 de zile nu platesti dobanda ...tre sa ii pui inapoi la timp...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#71 2008-04-07 16:58:21

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

noi avem la raifaissen,in jur de 70 de mil,iar dobanda e undeva 1 mil lunar pe 50 mil scosi.nu mi se pare mult...si sunt perfect de acord cu ceea ce a zis mica,nu mai umbli pe la altii cu mana intinsa....

#72 2008-04-11 18:53:32

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

eu ma descurc groazanic.banii pe care-i iau,cam 500 ron abia imi ajung o saptamana si sa fiu a naibii daca-mi iau ceva de imbracat sau daca ii cheltui pe prostii.nu stiu unde dispar.noroc ca ma tine sorela..cine stie pentru cat timp

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#73 2008-04-11 19:00:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cand citesc aici ma ia plansul.de asta nu ma mut eu cu iuby(de fapt el cu mine ca eu vreau no mather what).mi-a zis:
"pai tu esti studenta(pana in vara nu mai muncesc ca nu-mi mai trebuie restante),eu din salriu platesc rata la masina si mai raman cu 100 lei.pai cine iti da tie bani sa faci mancare si sa iti cumperi haine?"

#74 2008-04-11 19:31:11

norishorulalb
Banat

micanarcisa a scris:

pe mine ma ajuta foarte mult descoperirea cand nu am bani pana la urmatorul salariu...nu mai merg cu mana intinsa pe la altcineva sa ma imprumut ca mi-e urat de mor asa ceva...mai ai o posibilitate sa ceri un card de credit care are perioada de gratie de 50 de zile..adica poti folosi banii si 50 de zile nu platesti dobanda ...tre sa ii pui inapoi la timp...

si pe minee
am 100 de euro descoperire

saracii sunt tot descoperiti rotfl

#75 2008-04-11 22:02:32

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu am cam 1500 euro lunar iar iubi al meu 1800. Ne descurcam destul de bine ca avem o locuinta nu prea mare insa trebuie sa ne ocupam si de casa din Sighisoara. Nu ma plang, mai ales ca pot face si concediu de vreo trei, patru ori pe an.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#76 2008-04-11 23:29:44

norishorulalb
Banat

vai baciuuu..cum sa te mai plangi in asemenea conditii??? ufff
in romania locuiesti? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.