homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati cu banii?-3

#39 2008-03-31 01:02:07

skumpi
Vizitator

Re: cum va descurcati cu banii?

la noi ne intra in casa vreo 15 milioane + ce mai face tati in tp liber ....vreo 3-4 milioane se duc pe intretzinere ...4-5 pe mancare...cine`sti ce mai apare in luna respectiva, un impozit, o asigurare, ceva d cumparat la mashina k mai nou o apuca si mai lasa cativa deoparte si in 2-3 luni mai imi cumpara o mobila lol mai strang acuma ca sa renoveze camera mare sis a schimbe toate usile...da nush...chiar dak sunt putzin bani noi ne descurcam...rate nu avem k a mei doamne fereste sa auda d asa ceva...eu bani nu le cer..decat de 2-3 ori pe an si le mai ramane sa mai dea si imprumut...cand cum big_smile noi nu ne plangem, sunt altii care n`au ce manca asa ca...eu zic k e ok

#40 2008-03-31 06:42:00

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

noi suntem ok cu banii......iubi castiga bine eu la fel asa ca putem sa acoperim si cheltuielile casei si sa ne punem si banuti deoparte tongue....vorba lui skumpi sunt altii care nu au ce manca asa ca....

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#41 2008-03-31 07:55:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

noi avem o rata destul de maricica ( dar nu ne plangem la cat de mult ne-am dorit sa avem casuta noastra big_smile).el e pe salariu rotfl eu primesc in fiecare saptamana ceva de la ai mei cateodata mai mult cateodata mai putin cum pot si ei.... nu stam nici rau dar se poate si mai bine tongue.ne descurcam noi.cum bine zice logodnicul meu: viata e si asa destul de grea ca sa iti mai faci si griji cand stai mai putin bine cu banii.... la noi a aparut o cheltuiala imprevizibila de multe milioane..... noroc cu cardu rotfl pacat ca avem si pe ala datori .abia scapasem de ele dar acum le facem la loc rotfl.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#42 2008-03-31 08:03:05

evilpink
Banat

claudia78 a scris:

asa mai avem si noi noroc,ca mai face sotul meu cate ceva pe langa...dar asta asa cateodata,nu ne prea putem baza pe ei...Si inca ceva,pt fetele casatorite...v-ati simtit vreodata prost din cauza ca voi castigati mai putin ca sotii vostri...ca mie cateodata asa mi-e jena sa imi iau ceva cand stiu ca el lucreaza de 5 ori mai mult decta mine pt banii aia...uneori sta si toata noaptea sa faca un program sau ceva....

al meu o sa castige mereu mai bine decat mine nu ma supar big_smile am bani mai multi de pantofi rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#43 2008-03-31 08:08:08

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

evilpink a scris:

al meu o sa castige mereu mai bine decat mine nu ma supar big_smile am bani mai multi de pantofi rotfl

bv. evil rodnar E buna gandirea tummenupp lol
Referitor la ce a zis clau,si eu ma simt cam aiurea cand stiu ca el castiga mai mult ca mine(ma rog,castiga) se mereu a fost un mic orgoliu acolo,mai ales ca aveam acceasi meserie.Si de'aia ma apucase pe mine o data sa imi caut in alta parte,ca am zis ca am prea putini bani lol dumbom

Publicitate

loading...

#44 2008-03-31 08:14:19

evilpink
Banat

pai nu inteleg de ce sa ma simt prost ca el castiga mai bine si asa la noi banii sunt ai nostrii platim ce avem de paltit si daca mai raman ceva ii cheltuim cum vrem el isi cumpara carti in general eu cosmetice rotfl.banii aia tot in casa noastra intra smile

puss puss puss

#45 2008-03-31 08:23:35

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

hmmmm...foarte interesant. se pare ca sunt singura zapacita de pe aici...care la 30 de ani e inca rasfatata lui tata rotfl rotfl vedem noi ce parere are iubi despre chestia asta. adica stiu deja...ca si el ma rasfata, dar vedem mai incolo big_smile hjarta

#46 2008-03-31 08:42:32

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

sa nu mai aud de rate ca m-am saturat, noi avem 3 in total la 2 banci, la fel si eu mika am 26 de ani si cum tata are slabiciuni pt mine ma rasfata. Nu ca ar avea si el f multi bani, dar intodeauna cand e vb de mine are, la fel si mama. Si noi castigam binisor, dar ne mai ajuta si parintii uneori, si noi ii ajutam pe ei cand au nevoie, plus ca eu am 3 telefoane, de unu vreau sa scap si nu pot, iuby are si el 2, apart mi la lasat bunica mostenire, deci rata pt locuinta nu am slava Domnului, ca nu stiu ce m-as fi facut, gaz, curent, chelt comune, mofturi da nu prea multe si uite asa la sfarsitul lunii nu mai avem ninik sad

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#47 2008-03-31 08:49:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

evilpink a scris:

claudia78 a scris:

asa mai avem si noi noroc,ca mai face sotul meu cate ceva pe langa...dar asta asa cateodata,nu ne prea putem baza pe ei...Si inca ceva,pt fetele casatorite...v-ati simtit vreodata prost din cauza ca voi castigati mai putin ca sotii vostri...ca mie cateodata asa mi-e jena sa imi iau ceva cand stiu ca el lucreaza de 5 ori mai mult decta mine pt banii aia...uneori sta si toata noaptea sa faca un program sau ceva....

la cum stam noi acum, el are toate sansele sa castige mai putin k mine lol sau sunt io prea increzuta si ma cred buna la toate lol asa k io m-as bucura sa castige el mai mult k mine tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#48 2008-03-31 08:59:07

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu chiar imi doresc sa castige el mai mult ca mine tongue

Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-31 08:59:20)

#49 2008-03-31 09:01:40

evilpink
Banat

al meu e criminal.... mereu imi zice sa imi cumpar haine.bine ca nu il ascult mereu ca nu am mai avea bani de mancare rotfl .cred ca sunt putin offtopic

puss puss puss

#50 2008-03-31 09:03:14

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

nici io nu ma simt prost daca el castiga mai bine.....bine in mom asta io castig mai bine....si el se chinuie saracul se duce in fiecare week la cluburi ca bodyguard sa mai ia un banut si e greu ca pierde noptile.....dar nu avem probleme de genul asta ca pana la urma sunte amandoi nu se pune ca eu castig 15 mil si el 10 mil..nu ...toti la gramada smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#51 2008-03-31 09:06:58

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Noi suntem 5 persoane, in casa vin destui de multi bani, dar cand ii imparti la 5 scad surprinzator... Cei mai multi bani se duc pe mancare, datorii.. Nu prea mai raman de pe o luna pe alta, dar ne descurcam smile Sanatosi sa fim

#52 2008-03-31 09:14:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sefutzu lu iubi i-a promis dublare de salar big_smile adica 25mil... inca nu ne vine sa credem smile.
iar eu... 2,4 mil bursa (sem trecut aveam 3... uff, viata asta de "familie", am uitat de scoala), plus vreo 4-5 mil pe luna de la ai mei, plus pregatirile.... mai iese ceva. si iubi mai lucreaza cu cate vreo pleasca, ba o filmare, ba un tratament/diagnostic naturist.... ne descurcam.

bine, am avut si faze in care banii casei erau 10 ron cu totul... sau mai putin big_smile. dar trece. ce-i drept ca nici noi nu ne-am intins, n-avem rate, n-avem datorii... dar nici casa noastra si masina noastra n-avem! lol (stam intr-un apartament al parintilor mei si avem masina de servici a lui iubi).

mie imi convine ca el castiga mai mult... stiu ca asta le gadila orgoliul masculin... si-mi palce sa i-l gadil si eu, pana ala urma, munceste pt banii aia, de ce sa nu am bucur si sa nu-l laud?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#53 2008-03-31 10:16:09

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

ar fi ok daca ar castiga mai mult cu ceva...dar al meu castiga aproape de 3 ori cat mine....el lucreaza 12 ore pe zi...eu 4...bine,eu cresc copilul....hmmmm,greu cu piticii astia de pe creier,dar daca ati stii ce bine ma simt cand imi cumpar ceva din salariul meu si nu din al lui....

#54 2008-03-31 10:16:27

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

Chocolate22 a scris:

mie 800-1000 de euro pe luna nu-mi ajung. si stau singura. pe ce dau banii nu ma intrebati ca nu stiu nici pt mine raspunsul la intrebare. cred ca imi fac si eu un caiet din ala big_smile sa vad doar asa de curiozitate

eu am facut caiet anul trecut am sris in el vreo 3 luni ,dar cand am vazut ca m ai iesit banut cu banut am renuntat ,eu ma uit la un produs de 10 ori pana sa cumpar si sunt zarcita dar sotu in laoc de o bucata ia 10 .

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#55 2008-03-31 12:12:12

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu inca traiesc pe banii parintilor...imi platesc chiria,cheltuilile,imi trimit pachetel in fiecare sapt si imi mai dau si vrei 6-7mil pe luna de cheltuiala...,numai pt mofturile mele,si care oricum nu imi ajung. noroc de bogdan,el castiga bine si asa ne ajung banutii

#56 2008-03-31 14:02:52

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Noi cheltuim foarte mult...extrem de mult....intretinere si chirie nu platim ( ca plateste firma) dar pe mancare, restaurant o data pe saptamana si shopping in mall se duc ma 1500 Euro intr-o luna (cel putin).
Dracu stie pe ce cheltuim atatea bani...ca am incercat sa tinem si o evidenta, dar degeaba....

Acu in week-end, am fost in mall si am cheltuit cam 300 Euro pe o gecuta si o bluza pentru mine, un sacou pentru el , o camasa si o geacutza pentru el...si haine de pat  de 80 Euro.

Cu cat ai mai multi bani, cu atat cheltui mai mult. De asta m-am lamurit.

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#57 2008-03-31 14:18:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

micanarcisa a scris:

la mine e oleaca mai sus rata dar noi nu avem copii...salariul meu de 14 mil si al lui e 25 cam asa
insa avem rata la casa si masina 12 mil amandoua, casco 3 mil pe luna, restul hangaralelor ajung in jur de 5 mil, benzina cam 2 -3 mil pe luna astea ca si cheltuieli obligatorii fara sa ai cum sa le sari...apoi de tichete papam la cantina si restul luam haleala pt acasa si cheltuim pe ici pe colo pe mofturi...cum a fost mingea mea de gimnastica de azi sparta de pisica inainte sa o folosesc...bine ca acum mai avem 1 mil pe luna la teveul asta imens si mai am si de acoperit un overdraft de 40 de mil
in rest asa ca ultima gaura in buget a fost monitorul si asta imens luat luna trecuta cu 9 mil juma bani jos...aaaa si un epilator de 2 mil juma si un feohn lissima de 1 mil luate sapt trecuta

This is my life also

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.