homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma...va rog~-2

#20 2006-09-04 01:07:57

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Ajutati-ma...va rog~

scumpa nu prea te-as sfatui s ti-l faci permanent,ti-l vei arde ..si asa va sta parul,vei vrea s fie drept si el nu va vrea  s fie drept.asa a patit sormea d s-a mai tuns putin si apoi si l-a fct permanent iar acm il vrea drept cum il avea normal.
nushu care e my buan dintre placi, eu zik k sunt toate la fel..nu folosesc placa..nu am folosit-o pana acm,am o perie d indreptat parul de la avon.ma multumesc cu aia.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-04 01:09:10)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#21 2006-09-04 01:10:24

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

mersi...

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#22 2006-09-04 01:19:09

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI

cu placere si oricand smile.take care.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#23 2006-09-04 09:44:03

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

o prietena de-a mea are peria aia de la tv velform rotair....e zooopppppperrrrrrrrrrrrr...m-am facut si eu zilele trecute....si ce par aveam in cap.....prietenul meu a ramas yikesyikesyikesyikes

#24 2006-09-04 13:07:15

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

laura si eu folosesc produse tot de la hemel (mai putin balsam k nu au) si mi se par super bune

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2006-09-04 14:37:11

laurara82
Full member

smile.deadrose, ma bucur ca-ti plac.Ele m-au ajutat f mult.Mi-au curatat fata, m-au ajutat in dureri menstuale...Sunt incantata de ele.Si-mi place si ideea in sine ca-s 100% naturale wink

#26 2006-09-04 14:53:43

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Unde se pot gasi produsele de la  hemel ? Eu sunt din constanta

#27 2006-09-05 01:37:07

deadrose
Banat

pai produsele de la hemel le iei de la cineva care e inscris. poti sa faci comanda prin posta, dar trebuie sa ai nr de card al unei persoane inscrise. sediu nu au decat in craiova

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#28 2006-09-05 09:03:22

laurara82
Full member

mika, deadrose ti-a raspuns f corec.Daca doresti produse eu sunt inscrisa.Trimite-mi un mail si-ti dau mai multe delatii smile.Eu am persoane din Constanta care sunt inscrise la Hemel.Ori cumperi de la ele, ori cumperi direct de la Craiova ceea ce e mai bine ca le iei cu pret redus.

#29 2006-09-05 09:22:17

laurara82
Full member

deadrose, tu esti inscrisa? Sau te aprovizioneaza cu produse vre-o prietena?

#30 2006-09-05 12:12:43

deadrose
Banat

sunt inscrisa. laura u din ce oras esti?

#31 2006-09-05 19:26:32

laurara82
Full member

din Cj.Tu?

#32 2006-09-06 03:27:45

deadrose
Banat

eu sunt din craiova, de la mama hemelului lol

#33 2006-09-19 15:36:33

renata
Membru
Inregistrat: 2006-09-19

vreau si eu sa imi indrept parul... l-am indreptat la coafor si a iesit super, dar acasa... esec total cu placa.. ce-i drept una naspa.. spuneti-mi si mie care din voi ati folosit peria aia velform chiar e asa cum arata la tv? am gasit pe net 2siteuri unde o aveau la promotie dar cu diferenta de pret de 1 milion  intre ele ... nu stiu ce sa aleg vreau doar sa am si eu parul drept si frumos:(

#34 2006-09-19 16:53:56

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

eu o am...am luat-o de la bucuresti, din cocor et3...pot sa zic ca mie imi place cum imi sta parul cand ma aranjez cu ea...il fac ori drept ori cretz...oricum arata ff bine..si vreau sa zic...ca abia dupa 3 saptamani am gasit sa imi cumpar...pentru k imediat ce o punea pe stoc..imediat se vindeau...am dat 1 mil jumate pe ea...inchipuie-ti k e destul de buna daca se vinde fffff repede big_smile

#35 2006-09-19 17:00:40

rebela
New member

renata a scris:

vreau si eu sa imi indrept parul... l-am indreptat la coafor si a iesit super, dar acasa... esec total cu placa.. ce-i drept una naspa.. spuneti-mi si mie care din voi ati folosit peria aia velform chiar e asa cum arata la tv? vreau doar sa am si eu parul drept si frumos:(

da si eu sunt interesata sa stiu daca e intr-adevar buna.. mi a zis o fata ca nu e buna deloc.. dar cine stie cum are ea parul ( eu il am usor ondulat si cum prinde putin umiditate mi se increteste in ultimul hal..nu l mai suport deloc.. as vrea sa am si eu parul drept.. )
m am facut de revelion cu o placa.. din cate am auzit e buna..si chiar mi a indreptat parul klumea...dar in zilele urmatoare am si observat ca firele incep sa mi se despice..probabil am firul subtire...ma gandesc peria asta nu iti arde parul...?

ela_is_sweet a scris:

eu o am...am luat-o de la bucuresti, din cocor et3...pot sa zic ca mie imi place cum imi sta parul cand ma aranjez cu ea...il fac ori drept ori cretz...oricum arata ff bine..si vreau sa zic...ca abia dupa 3 saptamani am gasit sa imi cumpar...pentru k imediat ce o punea pe stoc..imediat se vindeau...am dat 1 mil jumate pe ea...inchipuie-ti k e destul de buna daca se vinde fffff repede big_smile

imi revin sperantele..
cam cat de des o folosesti..? nu prea imi dau seama cum e cu peria asta.. mie sa nu fie ca si cu placa.. sa trebuiasca sa folosesti masca de par si alte solutii.. sa nu ti se arda parul..

Ultima oara a fost editat de rebela (2006-09-19 17:08:15)

#36 2006-09-19 17:10:06

auricy
Full member
Inregistrat: 2006-08-16

fetele care folositi placa ..ce fel de solutie folositi ca sa nu se arda parul?

#37 2006-09-19 22:48:32

deadrose
Banat

fetelor aveti mare grija cu intreptatul parului pt k puteti sa il distrugeti. eu il am f cret si inainte mi-l indreptam cu peria si cu feonul (k nu se indrepta k lumea e alta poveste) si l-am ars f rau:(
am observat k f multe fete care il un pic ondulat au tendinta sa il indrepte, de ce nu incercati sa diversificati, adica azi il lasati ondulat, maine indreptat, parerea mea e k mai multe coafuri va fac mai interesante big_smile
si plus de asta aveti grija sa va si stea bine cu el indreptat spun asta pt k mie imi statea groaznic cand il indreptam (de fapt din cret, ramanea ondulat) si mai am niste colege care isi indreapta paru si le sta groaznic, nu li se potriveste deloc. ce e drept am si unele care le sta bine wink
de peria de care ziceti am inteles k rupe parul. asta mi-au spus persoanele care aveau pt k eram chitita sa imi iau si eu una, dar pana la urma am avut o revelatie si nu l-am mai indreptat
moa cat am scris, ma apuca filozofatu la ora asta smile

#38 2006-09-20 01:26:13

renata
Membru

FETELOR... mersi mult.. ma mai gandesc cateva zile ca asa sunt eu.. si daca o cumpar revin sa va spun ce mi-a iesit.... oare chiar sa ma salveze?  deadrose.. da nu vrea nimeni sa se faca in fiecare zi macar o data pe saptamana..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.