homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma...va rog~-4

#58 2006-11-29 17:59:53

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Ajutati-ma...va rog~

ela_is_sweet acum nu stiu ce ti-a facut da schi8mba coaforu daca iti face asa.Mir una nu prea-mi pune foehonul ff putin in rest mi-l lasa sa se usuce el singur.E cel mai sanatos

#59 2006-12-19 11:37:43

aliname63
Membru
Inregistrat: 2006-12-19

ela_is_sweet am si eu o intrebare:am vazut ca ti-ai luat velform rotair.Ce parere ai?este buna?Eu imi intind saptamanal parul cu placa si am mari probleme cu parul pt ca se electrizeaza.Al tau se electrizeaza cand il faci cu peria?te descurci cu ea?eu am parul f des cu fir gros si are muuuult volum.Iti mai ia din volum?Cam cat dureaza pana te faci?metita mai mult decat placa de par?

#60 2006-12-19 12:10:23

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

placa de par arde parul....mai ales ca tu il ai ca al meu..cu firul gros si des....iti omori parul singura...peria este ca un foehn..usuca in acelasi timp...imi ia juma de ora la parul de lungime medie..adik putin mai jos de umeri...dupa ce fac baie...il tin cam 20 de minute in prosop (parul)..pana nu mai curge apa din el..apoi il pieptan il dau cu ser pt varfurile deteriorate..il impart in suvitze...si incep sa il usuc cu peria de la ceafa....mie mi se pare buna peria si consider k merita...inainte, cand nu aveam peria si ma uscam numai cu foehn-ul aratam ca o claie de fan big_smile...velform rotair..ii ia din volum..in sensul ca il aseaza mult mai bine, nu mai sunt fire rebele., nu arde parul..are 2 trepte de caldura...eu ma fac cu prima...de asta stau juma de ora...abia mi-a mai crescut si mie parul..inainte mai bagam placa in el si l-am ars...s-a spicuit si l-am tuns mereu...am peria de aprox 5 luni ..si de fiecare data cd fac baie ma aranjez cu ea..daca vrei iti arat 2 poze...inainte si dupa perie smile zi-mi un id smile de mess

#61 2006-12-19 22:13:51

aliname63
Membru
Inregistrat: 2006-12-19

normal ca vreau sa vad si eu niste poze.uite id meu:aliname63.iti multumesc mult pt rasp.astept sa vb pe mess.pupici

#62 2007-04-12 14:26:42

rebela
New member
Inregistrat: 2006-09-19

mi am luat si eu peria velform si sunt dezamagita... atat pot spune sad

Publicitate

loading...

#63 2007-04-12 14:48:00

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

si eu am primt-o cadou... la dorinta mea fireste smile si sunt multumita de ea pentru coafura care presupune parul drept (il intinde frumos, e drept, cu muulta rabdare ... smile ) Inca nu m-am elucidat cum e cu buclele, ca nu-mi ies... dar mai am timp de incercat. Sper sa-mi iasa pana la urma smile ela, daca ai vreun pont... pleaaaaase share smile

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.