|
Nu esti logat.
Cainii vagabonzi#1 2008-03-31 20:42:05
cainii vagabonziAzi cand ma intorceam acasa, am vazut o femeie mai in varsta atacata de o haita de vreo 5-6 caini. Pentru ca eram cu masina am incercat sa ma bag cu masina in ei si claxonam intr-una ca sa le atrag atentia asupra mea si se ia dupa mine. Saraca femeie striga usor si plangea "Ajuta-ma ajuta-ma". In fine, prostii aia s-au luat dupa masina mea si mergeam usor ca sa ma poata urma. La un moment dat s-au oprit si s-au dus intr-o gradina, iar eu asa am putut sa ma intorc acolo unde o lasasem pe femeie. Am zarit-o in dreptul unei intrari in bloc din apropiere si isi cauta cheile in geanta, dar saraca tremura toata si era livida la fatza. Mi-a spus ca nu au muscat-o, dar ca au sarit dintr-o data toti pe ea fara nici un motiv. Offline #2 2008-03-31 20:53:43
Re: cainii vagabonzinu poti sa faci nimic...la noi asociatia de vreo 3 ori a chemat hinghierii si degeaba...si la noi sunt la fel de agresivi si ti-e frica sa vii acasa...in cartierul vecin s-au saturat oamenii de ei si i-au otravit...doar sa dai in judecata primaria.. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-03-31 21:02:48
Re: cainii vagabonzinu sunt asa radicala. adica am si eu un caine pe care il ador si nu m-as vedea otravind animale. insa ma gandesc ca o haita de caini pot omori un om fara aparare, cum sunt batranii sau copiii. Offline #4 2008-03-31 21:30:29
Re: cainii vagabonzila mine sunt niste namile de javre si sunt extrem de agresivi..doar daca treci pe langa gradina te incoltesc...noaptea aud cum latra si intr-o noapte am auzit o voce de femeie tipand...altadata au atacat un om de la noi din scara...nici eu nu-s radicala asa ca am si eu animalut in casa dar nici chiar asa..cand vin sigura rog taximetistul sa ma duca pana in scara blocului si ii dau un ban in plus...dar nu ma incumet sa vin singura din statie pana acasa...de multe ori si de la masina pana in scara ne e frica si cunt doar 5 metri. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-04-01 10:55:30
Re: cainii vagabonzisa nu ma bateti toate deodata ... mie mi-s dragi. nu-i vina lor ca-s pe strada. si n-am vazut niciodata sarind la un om fara ca ala sa-i atate, decat in cazul in care individul fie era agresiv in sinea lui si cainii au simtit (dovada reactia lui agresiva de dupa "atac"), fie ii era frica si iar au simtit. pe unde am stat a fost mereu plin de caini.... dar niciodata nu am avut probleme cu ei. am fost muscata de caine o singura data (cu antirabice in burtica si tot tacamul), ,dar atunci a fost din vina mea, eu m-am repezit la el (sa-l flocai, de fapt, dar el s-a speriat). si inca o data am fost atacata de un caine, dar ala era un doberman cu stapan (singurii caini de care mi-e frica sunt cei inraiti de om). si va spun sincer... daca imi rama resturi alimentare comestibile, prefer sa le dau la cainii de la bloc decat sa le arunc... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-01 10:59:05
Re: cainii vagabonzipai si la mine s-au dat si eu ii ocolesc cat pot si nu-s agresiva din fire...nu-i pot suporta deloc...ar trebui starpiti toti maidanezii...nu vezi in tarile civilizate nici unul pe strada asa ca la noi... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2008-04-01 11:06:56
Re: cainii vagabonzi"nu-i pot suporta deloc" - e o forma de agresivitate... si animalul simte. ,nu ma refeream la faptul ca vrei sa le dai in cap. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-04-01 11:11:38Re: cainii vagabonzi
eu nu sunt agresiva in sinea mea si iubesc animalele din moment ce am 2 caini, 2 papagali, porci de guineea si 1 hamster. si totusi noaptea cand vin acasa toata haita de pe strada incepe si latra si se iau dupa mine si o data mi-au si rupt blugii si am scapat doar cand un vecin a inceput sa dea cu pietre dupa ei... nu spun ca e vina lor ca sunt pe strada, nu spun nici macar ca e vina lor ca au devenit asa rai, dar pur si simplu locul lor nu e pe strada si acolo pot face numai rau. de cate ori chemam hingherii se gaseste o gasca de mari iubitori de animale care sa-i ia sa-i bage prin curti pt juma' de ora-o ora, pana vad ca au plecat.... Offline #9 2008-04-01 11:17:02
Re: cainii vagabonzimai, chiar n-am de gand sa starnesc acum o polemica pe tema asta... asa ca asta va fi ultimul mesaj... pare rau, eu raman la parerea mea, nu exista "caine rau", ci doar "caine inrait" de "oameni". daca sar, e, de multe ori, o reactie de frica, de aparare. personal, imi place sa-i domin cu privirea (ma uit fix la ei, cu calm) si sa le vorbesc usurel... s-au linistit mereu. aaa... si eu faceam parte din categoria aia de iubitori de animale de care zici (faceam si nu mai fac pt ca acum nu mai am curte ). a fost matusa mea la padocuri si stiu cum sunt tratati... incat, sincer, n-as da inapoi sa-i bag in curte oricand... Si gata, am tacut Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2008-04-01 11:49:55
Re: cainii vagabonzi
subscriu din pacate Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #11 2008-04-01 11:58:45
Re: cainii vagabonzieu tot nu inteleg o treaba..de ce cei care sar sa-i apere nu au nici macar un animal in casa?..de ce nu ii iau ei in casa sa nu mai stea pe strazi...normal ca iubesc animalele caci am acasa o matza care doarme in pat in locul meu...e mai alintata decat eu si sotul meu la un loc...are vaccine facute la zi si hrana cea mai de soi...eu am fost muscata de caine asta inainte cand nu-mi era frica de ei...si am suferit atunci foarte mult...bineinteles ca nu-i suport dar asta nu e agresivitate...ce mai spui de un copil de 2 ani pe care sar sa-l muste nefacandu-le nimic?...si copilul ala e agresiv fata de ei?...am vazut cu ochii mei cum au sarit pe copil iar acesta nici macar nu se uita la ei ci doar trecea cu trocariciul lui pe langa ei...bineinteles ca vreau sa fie starpiti chiar daca is iubitoare de animale pentru ca fac mai mult rau maidanezii astia...am si eu vecini din astia care ii ascund si apoi le dau drumul dar nu-s in stare sa ii ia in casa lor daca tot ii iubesc atat...stiu oameni care au cate doi caini in apartament fara sa aibe curte....si mai stiu oameni carora li s-a facut rau cu inima din cauza lor...nu ca eu as fi prea departe de ei ca si eu is cu inima in pioneze...sa nu poti cobori din propria masina si sa nu poti parcurge 5 metri pana la intrarea blocului de frica...asta nu e asa civilizat...dar oricum apa trece cainii raman ca primariile nu au de gand sa faca nimic N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #12 2008-04-01 12:09:05
Re: cainii vagabonzila noi in fata blocului sunt vreo 4 dar nu fac nimic ,toata lumea da de mincare pe cine nu suporta sunt tigani nici in bloc nu pot intra http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #13 2008-04-01 12:40:55Re: cainii vagabonzi
si e mai bine sa traiasca ingramaditi si fara destula mancare (fara sa mai spun de afectiune) decat sa fie eutanasiati? Offline #14 2008-04-01 12:56:25
Re: cainii vagabonziin primul rand nu inteleg de ce ar fi inraiti de om...adica din ce observ eu, mai ales cainii din cartier de la mine sunt destul de bine hraniti. nu par deloc slabanogi si rapciugosi...si cine le da de mancare decat oamenii? sunt multi oameni pe care ii vad ca le aduc mancare, si culmea in special batranii, deci de ce sa atace atunci pe acea tanti? Offline #15 2008-04-01 13:07:23
Re: cainii vagabonzie nevoie de adaposturi noi, categoric... dar nu baga nimeni bani in asa ceva din pacate... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #16 2008-04-01 15:28:17
Re: cainii vagabonzimchocolate , sunt inraiti in felul urmator: de mici sunt alungati cu pietre, nu stiu atceva decat mars d-aici, o vorba buna n-aud niciodata....cam in genul asta isi pierd increderea in oameni....acum vreo 2 ani, cand l-au luat hingherii pe zapacitul meu ptr ca-i place sa sara gardul, la adapost (desi numai numele de adapost nu-l merita) era legea k in 7 zile ii eutanasia daca nu vine nimeni sa-i ia...acum nu stiu, am vazut mai sus s-a spus ca nu ii mai eutanasiaza....eu una m-as bucura enorm sa nu-i eutanasieze.... Offline #17 2008-04-01 17:33:10
Re: cainii vagabonzieu din cate am vazut, cainii aceia nu erau deloc alungati si chiar aratau sanatosi, hraniti bine de cine altcineva decat de oameni...ce motiv aveau sa atace? Offline #18 2008-04-01 17:36:43
Re: cainii vagabonzieu ii iubesc pe toti...si cand trec pe langa cate unul pe strada vb cu el, singura, de nebuna Offline #19 2008-04-01 18:23:59
Re: cainii vagabonzieu una am luat un animal de pe strada..cateaua mea e gasita abandonata si am luat`o de mila..am mai gasit si altii..dar cati poti sa iei?deci mica,si eu le iau apararea..si am caine acasa..luat de pe strada..mi`e mila de ei pt ca tot oamenii i`au facut asa..ei nu se nasc rai..sunt alungati de copiii fara cap(pe care i`as bate rau) ,ii alearga ii chinuie si le arunca cu pietre..sunt alungati si batjocoriti de toata lumea..cum sa fie cainii aia buni?cum sa nu muste?intr`adevar unii sunt turbati,dar nu sunt multi la nr si ceilalti clar nu ataca fara sa fie provocati in vreun fel.. Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-04-01 18:24:27) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|