homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum si de unde ne imbracam?-7

#115 2009-05-15 00:04:49

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Re: cum si de unde ne imbracam?

eu fiind inalta, am 1,76, am mainile lungi gasesc foarte greu camasi, jachete, paltoane care sa-mi vina cum trebuie la maneci(la lungime) si la spate, la umeri...in general caut lucruri facute dupa etaloane din Romania k haine c scriu p ele made in turkey sau china nici gand sa-mi vina...cu pantalonii nu prea am probl..aa...la mn s intampla sa iau o preche de blugi la inceput sa-mi vina f bn apoi sa s largeasca si sa s largeasca...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#116 2009-05-15 10:19:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

heimdall a scris:

anca, macar o idee trebuie sa ai si tu despre cam ce ai vrea, ce-ti sta bine, ce culori iti plac... nu stiu ce exemple sa-ti dau, eu am ideile mele fixe despre ce fel de maneci, de fuste, de culori etc as purta / n-as purta in veci... rareori incerc cate ceva nou
da si tu cateva repere ca sa ne facem o idee

pb e ca ideile mele nu-mi mai plac. am ajuns sa ma imbrac mult prea sport si asta n-ar fi o pb daca hainele mele n-ar fi, cum zicea Soleil, din moda de acum nspe generatii. mi-ar place sa iau de pe strada o pitzipoanca de-asta de arata bine, o tar dupa mine in magazin si o pun sa aleaga lol . gusturile mele nu ma mai multumesc.

ma enerveaza ca am devenit prea comoda si nepasatoare in ultima vreme in privinta hainelor si as vrea sa schimb ceva in directia asta. n-am mai purtat tocuri sau fusta de ani buni, tot pantofi/adidasi cu talpa joasa, comozi, blugi, tricouri. as vrea sa ma imbrac si eu cu ceva sa ma avantajeze. ceva dragut, modern , care sa-mi vina bine.

pe vanzatoare le-as intreba dar mi-e ca or sa vrea sa-mi vanda ce-i mai scump, nu ce ma avantajeaza intr-adevar.

#117 2009-05-15 10:23:51

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

anca, in locul tau as cumpara cateva reviste si as identifica ce anume m-ar defini din ceea ce e "la moda" la ora asta. (asta daca ai suficienti bani pentru o schimbare radicala in garderoba ta). stabileste-ti clar atuurile (d.ex. picioare suple, decolteu atragator) si minusurile (burtica, etc...).
axeaza-te pentru inceput pe schimbari mici (alta culoare de tricou...), scoate "de la naftalina" o camasuta si niste pantofi si asorteaza-le la vesnicii blugi...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#118 2009-05-15 10:26:02

anca90
Platinum member

eu nu prea mai am incredere in gusturile mele si in talentul de a asorta obiecte vestimentare.

#119 2009-05-15 10:27:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cum sa nu ai incredere in gusturile tale ? e un nonsens, doar n-o sa te imbraci dupa gusturile altcuiva...
uite, aici s-a mai discutat, poate iti mai vin idei : http://forum.anticonceptionale.ro/t1915 … eroba.html
si eu zic ca alinda, sa vezi ce-ti place tie si ce-ti vine bine din tendintele actuale (asta daca tii neaparat sa fii la moda)

Publicitate

loading...

#120 2009-05-15 10:29:37

alinda
Diamond member

tocmai de-aia zic sa te inspiri de undeva, anca

#121 2009-05-15 10:30:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

anca9 a scris:

eu nu prea mai am incredere in gusturile mele si in talentul de a asorta obiecte vestimentare.

ia si tu o revista de moda si incearca sa gasesti in magazine lucruri asemanatoare  smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#122 2009-05-15 10:33:22

anca90
Platinum member

heimdall a scris:

cum sa nu ai incredere in gusturile tale ?

pai daca nu imi mai plac lucrurile pe care le am...
da, o sa incerc cu revista. am mai vazut si prin mall-uri combinatii pe manechine. cand le vad imi plac, dar totodata zic ca eu n-as purta asa ceva. sunt de neinteles dumbom

#123 2009-05-15 10:42:56

heimdall
Diamond member

uita-te si pe site-uri de moda, eu ma mai uit pe My Style Diary, acolo pune lumea poze cu garderoba si uneori gasesc cate un stil care-mi place si din care ma mai inspir smile

#124 2009-05-15 10:43:29

alinda
Diamond member

anca9 a scris:

heimdall a scris:

da, o sa incerc cu revista. am mai vazut si prin mall-uri combinatii pe manechine. cand le vad imi plac, dar totodata zic ca eu n-as purta asa ceva. sunt de neinteles dumbom

probezi si tu combinatia respectiva de pe manechin si gata! n-ai cum sa stii cum iti vine daca nu probezi.

#125 2009-05-15 12:54:53

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

la mine pb nu e de asortat, caci aia imi place si de fiecare data imi asortez si cerceii, bratarile, pantofii, poseta, machiajul....sunt obsedata lol
pb e ca mjoaritatea bluzelor/camasilor care le probez in magazine imi sunt mari bang

de ceva vreme am inceput sa port mai mult fustite si rochite hjarta mai demult nu vroiam pt ca sunt asa slaba si ma gandeam ca arat oribil dar de cand am mai pus un pic pe mine sunt mai multumita smile

imi pare rau ca nu prea am timp sa mai cos eu...imi faceam mai demult tot felul de bluzite hjarta

#126 2009-05-15 14:02:53

anca90
Platinum member

lady, hai cu mine in magazine! tu alegi si ce ti-e mare imi dai mie wink

#127 2009-05-15 15:11:33

skumpi
Vizitator

anca9 a scris:

heimdall a scris:

din moment ce iti plac inseamna ca ai purta insa ti`e frica sa schimbi dintr`o data stilu...de la sport sa devi o super tipa big_smile te gandesti probabil la ce o sa zica lumea bla bla.... asa pateam eu cand eram mai mica si stima mea d sine era undeva down lol imi era rushine sa cer vanzatoarei modelul d pe manechin sa nu cumva sa zica aia " uite mah si la asta ce`i trb...crede ca arata ca si manechinu nostru ? de multe ori incercam ceva si chiar dak nu`mi placea 100% luam pt ca imi era rushine sa nu se uite vanzatoarea urat..sa se supere ca am deranjat`o  " chicot  ce gandire tampita am avut lol bine k mi`am revenit
am zis stop...sunt banii mei ....dak vreau imi cumpar dak am chef probez tot magazinu si nu`mi cumpar nik pt ca ele sunt acolo sa ma serveasca dance
in ziua d azi numa hainele d pe manechin le cer rotfl si ma apuca sa ies in orash fara bani si sa probez tot felu d haine lol sa vad doar cum imi vin big_smile

asa ca nu sta pe ganduri...mergi in mall sau magazine si roaga vanzatoarea sa te ajute dak nu ai cu cine sa mergi...dak nu`ti convine pretu zici nu si gata sau ii zici eventual sa`ti dea ceva mai ieftin.... iar dak vezi pe manechin ecva ce`ti place...probeaza si cumpara big_smile o sa te obisnuiesti...

#128 2009-05-15 15:15:48

anca90
Platinum member

ms skumpi, o sa incerc.
la mine oricum mai e o teama: posibil daca imi cumpar ceva mai indraznet, a doua zi sa nu-mi mai placa. asa am patit cu nu stiu cate rochii de ocazie si cu sandalele de la un banchet pe care le-am purtat doar o data, la ocaziile respective smile

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-05-15 15:16:25)

#129 2009-05-15 15:32:57

skumpi
Vizitator

pai acuma nu o sa`ti cumperi rochii negre super mulate si tocuri de 10 cm...
iti iei ceva ce te gandesti ca o sa porti la servici sau intr`o zi de duminca la o plimbare etc....

uite mie`mi place combinatia asta hjarta

fusta asta : http://2.bp.blogspot.com/_RuaisVk-g88/S … 2Bteal.jpg

cu o camasa neagra bagata in fusta : asta de ex : http://www.allshops.ro/produse/c8d24b_c … %20mic.jpg

si o pereche de pantofiori negri cu un toc de 4-5 sau chiar si balerini merge

asa vreau eu sa`mi cumpar o fustita doar ca pe alta culoare, un indigo si sa`mi gasesc o camasuta albastru deschis hjarta

#130 2009-05-15 15:42:04

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

frumi fustita, skumpi

#131 2009-05-15 15:43:06

skumpi
Vizitator

eu de`abia astept sa lucrez undeva sa ma pot imbraca numa in fustite si camasute hjarta

#132 2009-05-15 15:44:37

heimdall
Diamond member

...si eu acum la pensie ma imbrac numai in rochite colorate din bumbac / in, blugi cu camasi in carouri sau bluzite tip tunica... chestii de genul
nu suport stilul office

#133 2009-05-15 15:53:39

alinda
Diamond member

heimdall a scris:

...si eu acum la pensie ma imbrac numai in rochite colorate din bumbac / in, blugi cu camasi in carouri sau bluzite tip tunica... chestii de genul
nu suport stilul office

rotfl la pensie rotfl
nici mie nu-mi place stilul office... purtat de mine... dar nici "hippie" nu ma mai imbrac big_smile

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-05-15 15:54:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.