homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum si de unde ne imbracam?-9

#153 2009-05-25 19:45:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: cum si de unde ne imbracam?

anca9 a scris:

heimdall a scris:

anca, macar o idee trebuie sa ai si tu despre cam ce ai vrea, ce-ti sta bine, ce culori iti plac... nu stiu ce exemple sa-ti dau, eu am ideile mele fixe despre ce fel de maneci, de fuste, de culori etc as purta / n-as purta in veci... rareori incerc cate ceva nou
da si tu cateva repere ca sa ne facem o idee

pb e ca ideile mele nu-mi mai plac. am ajuns sa ma imbrac mult prea sport si asta n-ar fi o pb daca hainele mele n-ar fi, cum zicea Soleil, din moda de acum nspe generatii. mi-ar place sa iau de pe strada o pitzipoanca de-asta de arata bine, o tar dupa mine in magazin si o pun sa aleaga lol . gusturile mele nu ma mai multumesc.

ma enerveaza ca am devenit prea comoda si nepasatoare in ultima vreme in privinta hainelor si as vrea sa schimb ceva in directia asta. n-am mai purtat tocuri sau fusta de ani buni, tot pantofi/adidasi cu talpa joasa, comozi, blugi, tricouri. as vrea sa ma imbrac si eu cu ceva sa ma avantajeze. ceva dragut, modern , care sa-mi vina bine.

pe vanzatoare le-as intreba dar mi-e ca or sa vrea sa-mi vanda ce-i mai scump, nu ce ma avantajeaza intr-adevar.

anca, dar tu esti sigura ca TE-AI SIMTI BINE imbracata ca pitzipoanca aia pe care ai vrea sa o agati?

si eu am ideile mele fixe legate de haine... si poate sa-mi zica tot targul ca imi sta bine imbracata in n ush ce... daca nu ma simt eu in apele mele in tzoala aia, degeaba.pot fi sexy intr-o ie larga si absolut inhibata in fusta scurta si tocuri.

deci... de ce sa nu-ti placa gusturile tale?de ce tre sa te imbraci "in uniforma" dupa noua moda? imbraca-te cum te simti tu bine, imbraca-te in asa fel incat SA TE SIMTI FRUMOASA!

eu una consider ca adidasii si blugii MA AVANTAJEAZA big_smile nu-mi plac bluzele astea taiate sub sani si nici camasile cu imprimeuri sport si cifre amestecate cu arabescuri (si una si alta sunt la mare moda acum). bluze "de gravida" am tot primit... si abia astept sa le port CAND VOI FI PRIN LUNA A CINCEA. atunci cu siguranta am sa ma simt bine in ele...

aaa.... si lucrand in mall mi-am dat si eu seama ca.... nici daca as avea bani sa-mi iau tot ce vreau de acolo nu prea as avea ce. mi se par... urate... cel putin majoritatea smile

anyway.... asta era doar un sfat teoretic... practic, si mie imi place bluzita asta smile sa o porti cu placere!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#154 2009-05-25 21:22:05

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Loveable a scris:

intrebare:
s-a deschis si la noi de cateva luni berska si stradivarius...
cum sunt hainele pe acolo? ce stil? si ce preturi au? si ce marimi?

love, nu is cine stie ce. adica te incanta asa cand le vezi dar cand le probezi... lasa mult de dorit, la material, la croiala nu mai spun. eu am de la stradivarius 2 perechi de blugi pe care i-am luat prin iarna, sunt singurii mai buni, dar erau cei mai scumpi din magazin. in rest.. slabut tare! sunt cum zice annabel, pt slabanoage inalte. si cum eu nu is deloc asa... nu prea am ce cauta pe acolo. tongue
in rest tot respectul. o companie care a stiut sa faca bani. in centru la verona bershka e magazinul cel mai plin, indiferent de ora/vreme/zi a saptamanii! tongue

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#155 2009-05-25 21:27:52

skumpi
Vizitator

pfff big_smile de`abia astept sa se faca si la noi mall`u big_smile mai ales dak ziceti k is pt slabanoage rodnar

#156 2009-05-25 21:30:39

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

eu mai mult ma imbrac sport.. probabil si datorita job-ului.. dar oricum.. imi place sa imi cumpar haine elegante ..imi place sa le asortez si sa ma simt bine in ele big_smile asta rareori cand ma imbrac elegant. Azi mi-am cumparat o camasuta asa sport-elegant ..si un sacou-frac super tare:D

camasuta

http://img34.imageshack.us/img34/6205/sdc11265a.th.jpg

sacoul .. fata

http://img269.imageshack.us/img269/3656/sdc11266.th.jpg

spate

http://img37.imageshack.us/img37/8339/sdc11267.th.jpg

Ultima oara a fost editat de Elie (2009-05-25 22:50:14)

#157 2009-05-25 22:19:43

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu am blugi, camasute, o bluza si maieuri de la bershka,zara&stradivarius si sunt multumita de ele. se gasesc si hainute faine. eu is f bucuroasa ca acum am de unde sa imi iau blugi smile asta era o problema pt mine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#158 2009-05-26 07:53:42

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

f frumoasa camasuta elie

#159 2009-05-26 09:52:20

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

katami, pai as alege o pitzipoanca de care imi place cum e imbracata. nu una stridenta. o fufa de-asta imbracata elegant, asortata cu gust. adica vad pe strada tipe ft ingrijite, care se vede ca se preocupa de imaginea lor. nu isi trag ca mine un tricou, un blug un adidas si ies pe strada.
e ft adevarat ce zici tu, dar eu nu ma simt deoc sexy asa cum ma imbrac eu. ma simt sexy in fusta, tocuri, in haine care ma avantajeaza. dar comoditatea e asa de mare, ca prefer un pantof cu talpa joasa, un blug si un tricou largut neutral

#160 2009-05-26 11:46:40

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu azi sunt eleganta. daca e reuniune tre sa fiu prezentabila. voiam sa imi iau fusta dar mi-am dat seama ca aveam ceva fire la vedere big_smile asa ca am pantaloni negri, camasa violeta si patof negru cu toc decupati in fata. clasic!! si cam incomod.. tongue

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#161 2009-05-26 12:05:06

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

anca9 a scris:

....dar eu nu ma simt deoc sexy asa cum ma imbrac eu. ma simt sexy in fusta, tocuri, in haine care ma avantajeaza. dar comoditatea e asa de mare, ca prefer un pantof cu talpa joasa, un blug si un tricou largut neutral

anca, dar hainele care sunt mai "la moda"/mai elegante/mai sexy nu sunt neaparat si incomode! ar trebui s-o iei treptat cu schimbarile in garderoba, sa vezi ce anume te avantajeaza, si in ce te simti si bine. pentru inceput, renunta DEFINITIV la adidasi -daca porti pe strada! adidasul e, dupa parerea mea, un pantof exclusiv pentru sport/iesiri la gratar, nu pentru tinuta de zi cu zi. schimba tricoul largut cu unul mai mulat, sau mai casual (cum ti l-ai luat pe cel nou), ia niste sandale cu putin toc/balerini/saboti....
nu e asa greu! smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#162 2009-05-26 12:12:21

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo ma imbrac de oriunde ... depinde cati bani si cat timp am la dispozitie tongue
ideea e sa'mi placa modelul si materialul...
ultimele achizitii au fost de la georgia(unirii) si newyorker(auchan)...si... c&a..si un tricou lu iubi de la springfiled big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#163 2009-05-26 12:17:41

anca90
Platinum member

ce norocoase sunteti voi bucurestencele cu c&a-ul acolo, sub nas. e mare macar? are tot asa cate 3-4 nivele ca in strainatate?
eu cand mergeam in c&a nu exista sa nu-mi placa ceva roll

#164 2009-05-26 12:20:31

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Ce este c&a? Sunt de pe alta lume. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#165 2009-05-26 12:21:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu am fost in c&a aici la Bucuresti si n-am gasit nimic sa-mi placa... desi aveam si eu cateva chestii de la ei, de pe vremea cand nu existau la noi
de foarte proasta calitate mi s-au parut... lasand deoparte faptul ca oricum n-as fi putut sa-mi iau nimic din cauza marimilor
Jessie, la iesirea din Bucuresti din Militari, langa Metro, ai C&A, Decathlon si inca niste magazine

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-05-26 12:24:36)

#166 2009-05-26 12:25:57

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Aha, multumesc frumos, heim. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#167 2009-05-26 12:28:31

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

de foarte proasta calitate mi s-au parut... lasand deoparte faptul ca oricum n-as fi putut sa-mi iau nimic din cauza marimilor

de cea mai proasta calitate, da... neutral

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#168 2009-05-26 12:29:10

anca90
Platinum member

ca preturi cum sunt?

#169 2009-05-26 12:29:27

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo am gasit o bluzita draguta acolo da cand am pus o pe mine mi;am dat seama k mai am una la fel acasa alta culoare smile
si yo am multe din afara de la ei ... imi aducea unchiu'miu smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#170 2009-06-04 10:08:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Imi place mult puss
Vezi ca s-a deschis un magazin pe Republicii care are lucrusoare de genul asta la preturi ok. E pe partea stanga, opusa cu McDonalds.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#171 2009-06-04 10:11:06

anca90
Platinum member

ms de pont big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.