homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-14

#248 2008-07-04 18:26:46

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

smile'seara fetelor,alexa la fel si eu am avut secretia aceea albicioasa,si nu am luat nimic,medicul a spus ca pe perioada sarcinaii,flora bacteriana,poate avea de suferit:/,dar atata timp cat nu miroase,nu te mananca,sau nu are alta culoare e ok;),eu zic sa styai linistita si nu te mai speria din orice:hug:
Iar in legatura cu placenta:/chiar??:f?rv?nad:nici mie nu mia spus nimic inca,doar ca unde e mai negru(pe eco ma refer) acolo este lichid amniotic:/

Ultima oara a fost editat de ttenzika (2008-07-04 18:27:30)

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#249 2008-07-07 08:10:43

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

o sa va spuna dr-ul cand are ceva de spus. sunt sigura. smile

#250 2008-07-07 09:14:20

CristinaOlaru
Full member
Inregistrat: 2008-01-14
Site

N`eatza fetelor cucuietelor..Azi ma-m trezit mai bulversata ca de obicei yikes ..Motivul? Un vis ne-la locul lui ca sa-i spun asa ...signof10
Am visat ca ma-m dus la dr. sa ne faca ecografie si sa ne masoare nuchiala.Inainte de a trece la ecografia propriu-zisa, dr. mi-a facut o injectie in burtica cu un lichid galben. Si cand colo, la eco ce sa vezi ..Nu veam nimic in burtica:bebe: grater si mi-a mai zis ca nici analizele nu sunt bune cum se astepta sa fie. Si ele saracele sunt  f. bune pot spune. A fost atat de adevarat incat ma-m trezit plangand si mi-am zis in gandul meu "Doamne oare e adevarat?"Era asa de real ...Sunt atat de stresata de dimineatza incat imi vine sa merg la un alt medic sa fac o eco` ca sa ma linistesc pana mieruri pana mergem la dr. nostru`popa

Ultima oara a fost editat de CristinaOlaru (2008-07-07 09:15:33)

:gravida33+
bebe

#251 2008-07-07 09:31:16

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ttenzika a scris:

smile'seara fetelor,alexa la fel si eu am avut secretia aceea albicioasa,si nu am luat nimic,medicul a spus ca pe perioada sarcinaii,flora bacteriana,poate avea de suferit:/,dar atata timp cat nu miroase,nu te mananca,sau nu are alta culoare e ok;),eu zic sa styai linistita si nu te mai speria din orice:hug:
:

ieri am avut contact sexual si pot spune ca m-a usturat foarte rau! undeva inauntru pe stanga sad maine ma duc la doctor sad plus ca am o iritatie pe labia stanga... nu e nimic acolo, decat pielea iritata... sad off sad

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-07-07 09:33:12)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#252 2008-07-07 10:21:20

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

cel mai bine sa te vada medicul alexa, si poate ca ar fi mai bine fara dunga-dunga..rodnar

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

Publicitate

loading...

#253 2008-07-07 10:36:51

_alexa_
Hero member

nu pot trai fara dunga-dunga si puncte puncte rotfl nu ma abtin pur si simplu cu toate ca initial am vrut sa stau cuminte da n-am putut big_smile
dar stau si ma intreb ce naiba o fi grater

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#254 2008-07-07 10:39:59

CristinaOlaru
Full member
Site

Ce tare esti samy ....suntem si noi oameni si mai avem si noi nevoie ..Si eu ma-m abtinut cat am putut ..da sambata nu am mai rez. big_smile
_Alexa_...nush` ce sa zic,,si eu am avut secretie albicioasa da nu am avut mancarimi si nici usturime ...Miercuri mergem la dr. si o sa-l intreb si eu daca pe parcurs o sa apara ce e de facut  :?

bebe

#255 2008-07-07 10:42:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

alexa eu tind sa cred ca ai facut candida....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#256 2008-07-07 10:47:07

_alexa_
Hero member

WHAT?!? cum se ia asa ceva?!?

#257 2008-07-07 10:52:07

samy
Hero member

CristinaOlaru a scris:

Ce tare esti samy ....suntem si noi oameni si mai avem si noi nevoie ..Si eu ma-m abtinut cat am putut ..da sambata nu am mai rez. big_smile
_Alexa_...nush` ce sa zic,,si eu am avut secretie albicioasa da nu am avut mancarimi si nici usturime ...Miercuri mergem la dr. si o sa-l intreb si eu daca pe parcurs o sa apara ce e de facut  :?

mda, n-am avut intentia sa va supar:cry:
am mai scris si eu pe forum ca si eu am poftit la sotul meu, si inca mai poftesc, dar de la 22 sapt ne-a zis dr ca ar fi better off, si decat sa ma stresez mai bine fara, voi faceti cum vreti, daca am deranjat signof10

#258 2008-07-07 10:56:49

CristinaOlaru
Full member
Site

samy a scris:

CristinaOlaru a scris:

mda, n-am avut intentia sa va supar:cry:
am mai scris si eu pe forum ca si eu am poftit la sotul meu, si inca mai poftesc, dar de la 22 sapt ne-a zis dr ca ar fi better off, si decat sa ma stresez mai bine fara, voi faceti cum vreti, daca am deranjat signof10

Domane fereste! nu ne-ai deranjat . Am zis`o pe un ton destul de calm si de amuzant. ca ai fo` super dulce cu "DUNGA-DUNGA"rotfl Nu cred ca ai supa pe nimeni..eu una nu sunt .Cel putin asa mi-am ridicat moralul ..ca si asa eram cu el la pamant cand ma-m trezit , iar tu mai inveselit. Multam puss

bebe

#259 2008-07-07 11:00:00

samy
Hero member

:k?ra:

#260 2008-07-07 11:04:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

_alexa_ a scris:

WHAT?!? cum se ia asa ceva?!?

nu se ia
se face

#261 2008-07-07 11:16:35

_alexa_
Hero member

SHIT!! google dauneaza grav sanatatii numai prostii am gasit grater un link ceva util sa aflu cum se face?

#262 2008-07-07 11:27:16

evilpink
Banat

mai alexa candida se face e o ciupercuta care se gaseste in vagin si in anumite conditii se inmulteste prea mult si iti face probleme.... ea poate sa apar si in sarcina defapt sarcina poate sa o declanseze ca sa zic asa...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#263 2008-07-07 11:39:51

_alexa_
Hero member

si usturimile din vagin o sa treaca de la sine? pe alea cum le rezolv?

#264 2008-07-07 11:41:35

evilpink
Banat

alea cu ovule dar cum esti insarcinata nu ao voie sa iti pui ovule in vagin.... de la sine nu or sa treaca smile.... cel mai bine e sa vb. cu medicul tau

puss puss puss

#265 2008-07-07 11:59:17

_alexa_
Hero member

maine dimineata la prima ora ma duc sa-mi fac o analiza de secretie la un cabinet particular dupa care ma duc la medicul meu sad dar nu mai am rabdare sad

#266 2008-07-07 12:05:59

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

In cazul femeilor insarcinate tratamentul cu iaurt nu merge?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.