homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-19

#343 2008-07-09 09:47:21

CristinaOlaru
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-01-14
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

daca ati sti cate emotii am ... nush` cum o sa conduc pana la cabinet la nenea doctru` ..dar cu voi incep incet incet sa-mi revin si sa ma relaxez.. pana ajung acolo big_smile multumesc fetelor ca existati . Pupam burticutele cu ochisori mici puss

:gravida33+
bebe

#344 2008-07-09 09:57:59

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

stiu cum te simti, si eu inaintea fiecarei intalniri cu bebe pe monitor am niste emotii....de sa-mi sara inima din piept, hai drive safe si te asteptam sa ne povestesti

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#345 2008-07-09 10:00:15

CristinaOlaru
Full member
Site

acusica ne luam zborul peste 30 minutele ...Sigur ca va dau de veste

bebe

#346 2008-07-09 11:03:42

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

@cornelia: n-am mai facut nimic. m-am dus cu adeverinta in dinti si vad ca s-au linistit apele. Mi-a explicat si avocata mea ca nu isi prea permit ei un proces cu o gravida... fiind ditamai firma...
eu ieri mi-am vazut bebele. imediat a inceput sa se zbata, sa dea din manute, eu imediat am inceput sa plang de fericire lol si misca asa frumos din manute... nu-mi venea sa cred cat a crescut in 4 sapt hjarta la un moment dat doctorul meu (a dat domnu` si am nimerit pe cineva suuuper ok!!) a spus "hai sa-l lasam in pace ca poate ne arata si degetu din mijloc" lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#347 2008-07-09 11:11:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

rotfl tare doctorul rotfl

Publicitate

loading...

#348 2008-07-09 11:56:47

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

applause

#349 2008-07-09 12:26:41

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

pai se chinuia sa-mi arate tot hjarta degetele, coaste, picioare lol si probabil bazdacu meu si-a simtit violata intimitatea lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#350 2008-07-09 13:41:37

CristinaOlaru
Full member
Site

fetelor, am ajuns si noi acasa fericiti nevoie mare de nu mai putem sa mai stam pe scaun smile
Ne-a arata tot , coloana, manute, degetele in gurita, picioruse, inimioara, cordon care nu se desparte de el nicicum...da nu ne-a arata ce ne interesa pe noi cel mai tare. Nu a stat locului nici macar 1 minutel sa vedem si noi ceva ..mi-a zis nenea doctoru` sa nu-mi fac griji..totul este in grafic si se dezv. normal pt. aceasta perioada. Ne-a dat si o pozica care a vazut`o si taticu ..saracu` de el nici nu stia unde sa se uite..noroc ca eram eu acolo sa-i arat ce si cum:) 3d ne face abia luna viitoare la 16 saptamani si tot atunci facem si triplu test. Sunt asa de fericita ca ne-am vazut minunea mica

bebe

#351 2008-07-09 13:45:49

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

ma bucur ca e totul bine,asteptam sa crestem! pupici!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#352 2008-07-09 13:46:56

CristinaOlaru
Full member
Site

bobita a scris:

ma bucur ca e totul bine,asteptam sa crestem! pupici!

Sar`na bobita.. si voi sa cresteti maricei si sanatosi gravida bebe

bebe

#353 2008-07-09 13:49:59

bobita
Hero member

Doamne ajuta,ca eu mor pana la sfarsitul lui august!!!!! abia atunci e urmatoarea eco

#354 2008-07-09 13:52:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

CristinaOlaru a scris:

fetelor, am ajuns si noi acasa fericiti nevoie mare de nu mai putem sa mai stam pe scaun smile
Ne-a arata tot , coloana, manute, degetele in gurita, picioruse, inimioara, cordon care nu se desparte de el nicicum...da nu ne-a arata ce ne interesa pe noi cel mai tare. Nu a stat locului nici macar 1 minutel sa vedem si noi ceva ..mi-a zis nenea doctoru` sa nu-mi fac griji..totul este in grafic si se dezv. normal pt. aceasta perioada. Ne-a dat si o pozica care a vazut`o si taticu ..saracu` de el nici nu stia unde sa se uite..noroc ca eram eu acolo sa-i arat ce si cum:) 3d ne face abia luna viitoare la 16 saptamani si tot atunci facem si triplu test. Sunt asa de fericita ca ne-am vazut minunea mica

nici nu aveati ce vedea chiar daca va arata tongue
sanatate!

mami de minuni hjarta

#355 2008-07-09 14:04:09

CristinaOlaru
Full member
Site

multumim,, da acuma de can la-m vazut chiar nu mai conteaza ce este ...sanatosi sa fim si sa crestem mari. pupam obrajorii Alexandrei

bebe

#356 2008-07-09 14:16:24

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

bobita a scris:

Doamne ajuta,ca eu mor pana la sfarsitul lui august!!!!! abia atunci e urmatoarea eco

atunci faci morfofetala de 22 de saptamani, nu?cool

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#357 2008-07-09 14:31:56

bobita
Hero member

da,trebuia la 24 dar placenta mea nu e poztionata ideal si ginecologul mi-a zis 22. dar cred ca mai trag o fuga si la sfarsitul lui iulie,pt linistea mea.....

#358 2008-07-10 19:08:11

ttenzika
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-21

Of fetelor eu nustiu ce sa mai zic sad,am fost azi la eco si sunt tare deziluzionata:(,m-a bagat complet in ceata:/,acum doua saptamani cand am fost sarcvina avea 10 sapt,iar astazi ar fi trebuit sa arate 12 sapt.fara o zi:),asa si cand in colo arata 13 sapt:/,iat normaL astazi trebuia sa imi masoare pliul nucal care a zis ca este ok,are 2.57???este bine??????,si bebele meu are 57 mm,nu este prea mare?????,chiar ca nu mai stiu ce sa cred:(,in schimb medicul m-a linistit si mi-a spus ca restul este ok,cap
,coloana vertebrala,manute etc
dar ma mira ca mie nu mia spus nimic despre cordonul ombilical,sau sa ii asacult bataile inimii,sau ar fii trebuit sa se vada daca este fetita sau baiete?/???nu????,
si pe langa toate astea peste 2 saptamani ma duc la triplu test,desi am doar 28 ani,dar ok asta am inteles pentru ca asa mia recomandat dr.(deoiarece cica recomanda la toate pacientele)
Cristina ma bucur mult pentru tine ca esti ok:),la noi in Timisoara un eco 3D este in jur de 250 RON,
Alexa poop dulce si sa ai grija de tine si bebe:hug:
Ajutati-ma cu un sfat,voi ce parere aveti????grater

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#359 2008-07-10 19:49:57

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

stai linistita, la mine mereu si-au facut griji ca este bebe mult prea mare, le-a iesit din grafic. Acum, dupa calendar ar trebui sa fim in sapt 33 iar dupa masuratorile lor in 35. Asta conteaza prea putin, sa vina cand vrea bebele. Sunt si bebelusi mai mari...

Intrebare: mie mi se pare ca burtica a cam coborat. Cam mult. Inseamna ca se apropie termenul, ca vrea bebe sa vina?

#360 2008-07-10 19:56:29

ttenzika
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-21

mersi pt raspuns,cornelia,iar in legatura cu burtica sad,imi pare eu nustiu sa raspund

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#361 2008-07-10 20:40:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ttenzika de ce sa iti faci griji ca e prea mare? alexandra toata sarcina a fost cu o saptamana mai mare la echograf si pe ultimele saptamani ajunsese cu 3 saptamani mai mare smile stai calma. sexu nu se vede acum. dupa saptamana 20 poti spune clar ce e. iar saptamanile le calculezi asa cum le stiai tu nu la fiecare echografie mai cresti sau mai scazi o saptaman, 2,3. esti in 12 fara o zi cum stii tu nu in 13.

cornelia iti intra o palma sub stern? atunci poti spune ca e coborata smile oricum nu burta coborata e semn ca urmeaza sa nasti. burta coborata e semn ca bebe se angajeaza pe traseu tongue

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.