homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-43

#799 2008-09-11 09:13:04

OneAndOnly
New member
Inregistrat: 2008-08-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

Nu scriu nimic in legatura cu tema , dar vazand ca aici sunt cele mai recente raspunsuri m-am gandit sa va intreb aici ceva.Sunt aspiranta la un bebe.:bebic:Ce vreau sa va intreb:cam la o saptamana de la ovulatie m-au luat niste dureri de burta, mai jos de burta,dureri care nu le recunosc.Ideea este ca am gasit la farmacie ,test csre se poate face la 7 zile de la conceptie.Asa scrie pe prospect.As putea sa fac unul?credeti ca s-atr observa ceva?Sau este prea devreme.durerea asta de sub burtica nu e tare, e o durere infundata.Alte detalii:menstruatia a fost pe 24 august(29 zile) si am muncit pe 5,6,7,8 septembrie.ce ziceti?patfierbinte

#800 2008-09-11 09:17:03

annyr
Full member
Inregistrat: 2007-10-12

Eu zic sa te relaxezi si sa astepti sa mai treaca timpul. Parearea mea ca acel test nu e concludent. Cel mai concludent este cel facut la trei saptamani de la contact sau doua de la intarzierea menstruatiei. Sa dea Domnul sa fie ce iti doresti! puss

gravida 31 + al9leacer

#801 2008-09-11 09:33:49

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

sad am niste intepaturi, undeva la o palma mai jos de buric, ce poate fi?

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#802 2008-09-11 09:38:20

OneAndOnly
New member

annyr a scris:

Eu zic sa te relaxezi si sa astepti sa mai treaca timpul. Parearea mea ca acel test nu e concludent. Cel mai concludent este cel facut la trei saptamani de la contact sau doua de la intarzierea menstruatiei. Sa dea Domnul sa fie ce iti doresti! puss

va multumesc tare mult pentru raspunsul rapid.ma gandeam si eu ca nu pot fi concludente chiar la ....7 zile de la conceptie....nu stiu de ce au m-ai aparut pe piata aceste teste...sa ne dea emotiii...citesc mereu site-ul si imi place enorm cane ajutati cu sfaturi.....va voi transmite daca am reusitt bebele.foarte buna initiativa cu acest site.
Important e ca nimeni sa nu isi piarda speranta ca va deveni mamica...la un moment dat..chiar daca pot soune ca deja detin vreo 6 carti despre sarcina ,inclusiv mama si copilul, pe acest site sunt explicate altfel.Nu trebuie sa uitam ca fiecare organism e unic in felul lui si nu corespund simptomele....urez sanatate la mamici sispor la treaba la aspirante de bebe!

#803 2008-09-11 09:39:07

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

_alexa_ a scris:

sad am niste intepaturi, undeva la o palma mai jos de buric, ce poate fi?

ia un no-spa alexa, nu stiu ce e, dar nu lasa durerea

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

Publicitate

loading...

#804 2008-09-11 09:48:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tine-ne la curent oneandonly si mai stai cu noi...trece timpul altfel smile

alexa samy are dreptate

mami de minuni hjarta

#805 2008-09-11 10:00:13

_alexa_
Hero member

ok... iau acum un no spa sad

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#806 2008-09-11 10:20:38

OneAndOnly
New member

eu_vreau a scris:

tine-ne la curent oneandonly si mai stai cu noi...trece timpul altfel smile

alexa samy are dreptate

Eu_vreau , stau in fiecare zi cu voi numai ca pana acum am citit site-ul.stiu ca , cu voi trece timpul mai repede.Vad ca aveti rabdare cu fiecare, ii oferiti un sfat fiecaruia.asta e si profilul meseriei mele de sociolog.Sunt cu ochii in fiecare zi pe acest site.

#807 2008-09-11 10:52:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

OneAndOnly a scris:

Eu_vreau , stau in fiecare zi cu voi numai ca pana acum am citit site-ul.stiu ca , cu voi trece timpul mai repede.Vad ca aveti rabdare cu fiecare, ii oferiti un sfat fiecaruia.asta e si profilul meseriei mele de sociolog.Sunt cu ochii in fiecare zi pe acest site.

offtopic f frumoasa poza de la avatar wink
storstark

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-09-11 10:52:33)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#808 2008-09-11 11:02:58

mihaelabmn
Membru
Inregistrat: 2008-09-11

Buna,  imi place ce am citit pe site si vreau sa ma alatur si eu. Sunt gravidutza si nu am inca doctor deoarece nu ma pot hotara. Am fost la o doctora dar nu imi spunea multe doar mi-a dat o lista kilometrica de analize care ma duceau la 7 mil, si sincer nu am atatia bani de dat pe analize, iar a doua oara cand am fost la ea nici nu mai stia cine sunt sad.Iar unele mamici mi-au zis ca ele nu au facut atatea analize. As vrea un doctor care sa vorbeasca si sa-mi explice tot ce se intampla cu mine , mai ales ca e primul bebitza. Daca poate careva sa-mi dea niste sfaturi, cu privire la cabinete medicale si doctori  le astept cu mare placere. va multumesc.

#809 2008-09-11 11:24:48

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

bine ai venit printre burtici, mihaelabmn! smile
dar nu ne spui de unde esti:P , si o idee ar fi sa incepi cu medicul de familie, care iti poate da trimitere si faci o parte din analize gratuit.nu te speria, sunt si unele analize specifice sarcinii, gen lysteria sau toxoplasmoza care s-ar putea sa le platesti, nu stiu exact.

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#810 2008-09-11 11:25:26

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

buna

eu sunt la centrul medical unirea de dr. radoi Cristian eu sunt multumita de el nu am prea multe de spus ptr ca sarcina imi merge bine eu ma simt f bine si subiecte prea mari nu avem de dezbatut dar tot timpul este pregatit sa ma asculte ( cu toate ca eu nu am nimic de zis).

analize si eu am facut si m-au costat cam  5 milioane ptr ca m-am dus la doctorita de familie si i-am spus sa imi selecteze din lista cele gratuite altfel cred ca ma costau si pe mine tot pe acolo

ca ti-a dat sa faci atate nu e un lucru rau vrea sa te cunoasca mai bine si vrea sa stie ca totul este in regula. am prietene care nu au facut analizele decat cele de la medicul de familie dar eu consider ca celelalte cum e toxoplasma, rubeola  ... sunt f importante

sarcina usoara iti doresc

#811 2008-09-11 12:21:26

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

Bine ai venit mihaela kram

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#812 2008-09-11 13:18:19

_alexa_
Hero member

hihi ce bine big_smile inca o burtica

#813 2008-09-11 13:47:57

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

exact wink. inca o burtica. cool

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#814 2008-09-11 14:20:43

_alexa_
Hero member

intrebare: cezariana doare mai rau ca operatia de apendic? big_smile deja imi fac griji lol

#815 2008-09-11 14:28:05

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Normal ca doare mai tare .. e si taietura mai mare si scoate copilul nu ampendicita lol Pana se reface uterul .. iti curge sange, spasmele.. etc

#816 2008-09-11 14:38:58

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu m-am operat de apendicita duminica si joi mergeam pe bicicleta lol
cezariana o am de pe 17.06 si la cumatrie la 6 saptamani am tras o sarba lol depinde si de tine alexa cum te mobilizezi smile

bine ai venit mihaela puss eu am facut numai analizele uzuale. bine...toxo o aveam facuta de la sarcina anterioara. dar, eu cel putin, nu sunt de acord cu analize excesive din care nici dr nici pacientul nu intelege nimic si care si mai mult, nu ajuta la nimic.

mami de minuni hjarta

#817 2008-09-11 14:59:48

annyr
Full member
Inregistrat: 2007-10-12

Ana chiar vroiam sa te intreb daca am facut analize preconceptionale care contineau un sir mare de analize, inclusiv toxoplasmoza oare o sa mai imi dea doctorul sa le fac si acum? hmm

gravida 31 + al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.