homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-48

#894 2008-09-21 20:51:38

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7317_bebdiana3_5.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7317_bebdiana_2_5.jpg

la 20 saptamani

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#895 2008-09-21 20:53:41

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

rh... aflam exact acelasi lucru la o consultatie mai ieftina sad am platit bani in plus (si erau ultimii mei bani) sa am poze cu el 4D... nu pe 2D, ce sa mai zic ca m-a costat extra sa-l am pe CD FILMAT. nu mi l-a filmat, mi-a dat niste jpeg-uri neutral
maine ma duc inapoi, azi oricum a fost inchis
La 17 sapt am facut o morfofetala cu Doppler si m-a costat de doua ori mai putin, si-am aflat exact acelasi lucru.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#896 2008-09-21 20:58:08

daliana
Hero member

fetelor, cel mai bine s-a vazut la med life la dr georgescu alma, dovada poza de mai sus cu 17 saptamani, nu va spun pe film cum se vede..........
celelalte 2 sunt tot 4d, dar la babes....
va recomand med life la dr. georgescu alma, daca vreti neaparat sa il vedeti pe bebe...

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#897 2008-09-21 20:59:36

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

esti sigura ca nu ti-a pus in timpul echografiei si vederea 4D, care sa arate cam cum arata poza echografiei postate de daliana mai sus, de la 17 saptamini? imi amintesc ca mie, cind am avut probleme, si mi-a facut echo 4D la 9 saptamini, mi-o aratat atit  vederea 2D cit si pe cea 4D. in cea 2D parca o facut masuratorile.

#898 2008-09-21 21:01:24

daliana
Hero member

exact, ei alterneaza 2d cu 4 d, in 2d fac masuratori, in 4d asa sa te emotioneze....

Publicitate

loading...

#899 2008-09-21 21:02:55

_alexa_
Hero member

nu mi-a pus absolut nimic! a zis ca n-are ce poza 4D sa-mi dea din cauza ca bebe sta cu mainile pe ochi!! Daca vroiam poze 2D ma duceam undeva unde era mai ieftin.
... eu maine ma duc si-mi cer banii inapoi, am cerut morfo 4D, nu 2D

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#900 2008-09-21 21:09:33

rh
Hero member

ce-au miinile bebelushului puse la ochi cu a putea sau nu sa ti se dea poza din vederea 4D, nu inteleg??? madmad deci, tie nici in timpul echografiei nu ti s-a pus vederea 4D?

#901 2008-09-21 21:14:10

_alexa_
Hero member

NU!! nu mi l-a aratat deloc!! vorbea cu asistenta si ii zicea masuratorile, pe urma fugitiv mi-a aratat ca are mainile pe ochi (gen 2 sec si-a intors inapoi monitorul) dupa care s-a chinuit sa-i vada sexul. Iubi imi spune acelasi lucru, ca a asistat, nu a schimbat absolut deloc pe 4D! ca si el se astepta sa-l vada cat de cat sad

#902 2008-09-21 21:19:49

rh
Hero member

sincer nu stiu daca acum mai poti face ceva, deja faptul e consumat, din pacate sad incredibil ca exista asemenea sarlatani si in domeniul medical mad mai scrie inca o data numele clinicii si al doctoritei ca alte femei sa nu mai pateasca ce ai patit tu...

#903 2008-09-21 21:41:13

_alexa_
Hero member

Clinica de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" doctorita Claudia Stefanescu
sper sa rezolv maine ceva... sad daca vroiam morfo simplu + doppler apelam la alta clinica si ma costa de doua ori mai putin grater asta-mi pare rau, ca si-a batut joc, si s-a si purtat super rece si urat. Mai avea putin si tzipa la mine de parca m-as fi dus la un consult gratis. Sunt oamneni la care costul unei astfel de ecografii reprezinta jumatate din salariul lor neutral

AA!! si inca o chestie!! am intrebat-o pentru ca se tot vaita ca bebe sta mainile pe cap (palmele erau in jurul urechilor...): "pe copilul meu il deranjeaza acum ceva? stiam ca aude ca atunci cand trece trenul pe langa el" si cica: "a nu stai linistita, doar la Doppler" si ea asta imi facea... doppler... neutral d-aia statea bebe cu manutele pe cap... ca-l deranja groaznic grater vai ma duc maine si-o omooooooor grater

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-21 21:49:04)

#904 2008-09-21 22:40:03

anca-mihaela
Full member
Inregistrat: 2007-11-06

alexa ubita,imi are rau ca esti dezamagita si supi de eco,dar parerea mea e cum zice si rh,important e ca bebe e bine.te inteleg ca ai dat o groaza de bani si te asteptai la alceva,da nus daca mai poti sa rezolvi ceva,doar sa`i faci un scandal monstru` la aia,ceea ce si merita.si eu am vrut un 4d sapt trecuta cand am fost,dar nu mi`a facut(sincer nici nus daca ala ce mi` l`o facut era 3d...2d..habar n`am...mie imi pare bine ca bebe e ok,creste si cam asta conteaza....intr`adevar n`am dat decat 50 lei) hai relax ca faci rau la bebe da? smile te pooop

Minunea vietii noastre!smile

#905 2008-09-21 22:50:29

_alexa_
Hero member

m-am mai linistit... dar maine dimineata tot ma duc sa-mi cer banii inapoi, si sa-mi factureze o morfo trim II doppler ceea ce mi-a si facut (care pana si la ei costa jumatate de pret)
unde pot face o eco 4D? nu ma intereseaza morfo, etc., doar atat!! vreau o poza cu bebelul meu in burta!

#906 2008-09-21 23:31:26

anca-mihaela
Full member
Inregistrat: 2007-11-06

nu stiu de unde esti,dar sigur tre sa fie undeva unde sa`ti faca.ai grijutza de voi.pooop

Minunea vietii noastre!smile

#907 2008-09-22 09:42:35

_alexa_
Hero member

pai sunt din bucuresti. acum caut o clinica unde se poate face o simpla ecografie 4D sau 3D... care-i mai ieftina lol

#908 2008-09-22 10:22:45

daliana
Hero member

_alexa_ a scris:

pai sunt din bucuresti. acum caut o clinica unde se poate face o simpla ecografie 4D sau 3D... care-i mai ieftina lol

med life, dr. georgescu alma
alexa, nu stiu ce vrei sa afli, un film??
la dr, georgescu alma am facut eco 4d la 17 sapt, de unde si poza dinainte, a fost f draguta si amabila si toate masuratorile au fost in 2d, la sfarsit, inainte de a pleca, a comutat pe 4 d si a facut filmulet si poze, ideea e ca a spus ca e ok
la babes, la fel, a masurat, mi-a dat vreo 30 de poze, printre care si urmatoarele 2 si a spus ca e ok, asta ma interesa, sa fie bine, sa spuna ca e ok, nu sa ma uit eu la un film, si in final am si poza cu capul in 4d, ideea e ca nu am batut-o eu la cap sa imi arate, ca vazusem inainte la cealalta, dar daca am intrebat-o ceva mi-a zis si mi-a aratat

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-22 10:27:46)

#909 2008-09-22 10:24:11

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

eu doar la eco de 12s am inteles ceva la mine, in rest mai nimik, si am dat de fiecare data ceva banuti, dar ce conta e ca bebe e sanatoasa. cel putin la asta de 32 s ma uitam cu sotul    :f?rv?nad: ca la alfabetul chinezesc. in fine noi asteptam sa vedem originalul tongue. hai alexa nu mai te supara ca tu ramai cu supararea si ei cu banii

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#910 2008-09-22 10:33:12

_alexa_
Hero member

daliana a scris:

_alexa_ a scris:

med life, dr. georgescu alma
alexa, nu stiu ce vrei sa afli, un film??
la dr, georgescu alma am facut eco 4d la 17 sapt, de unde si poza dinainte, a fost f draguta si amabila si toate masuratorile au fost in 2d, la sfarsit, inainte de a pleca, a comutat pe 4 d si a facut filmulet si poze, ideea e ca a spus ca e ok
la babes, la fel, a masurat, mi-a dat vreo 30 de poze, printre care si urmatoarele 2 si a spus ca e ok, asta ma interesa, sa fie bine, sa spuna ca e ok, nu sa ma uit eu la un film, si in final am si poza cu capul in 4d, ideea e ca nu am batut-o eu la cap sa imi arate, ca vazusem inainte la cealalta, dar daca am intrebat-o ceva mi-a zis si mi-a aratat

vreau o poza cu el... atat!
la babes dupa ce ca mi-a vb urat smile cand o intrebam ceva imi raspundea artagos: "daca e ceva in neregula iti spun eu" si tragea monitorul mai spre ea, eu sa nu vad nimic.

#911 2008-09-22 10:34:18

daliana
Hero member

cum alexa, la aceeasi dr am fost si eu si am 30 de poze....
tu ce ai zis la receptie cand ai platit

#912 2008-09-22 10:57:01

_alexa_
Hero member

morfo 4d trim 2, aveam rezervarea asta facuta de cand m-ai ajutat tu sad si mi l-a masurat p bebe in 2D cu doppler...
si eu am poze... dar numai 2D... nu se vede absolut nimic, decat cele postate sunt mai clare cat de cat sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.