|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-48#894 2008-09-21 20:51:38
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciThere are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #895 2008-09-21 20:53:41
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicirh... aflam exact acelasi lucru la o consultatie mai ieftina am platit bani in plus (si erau ultimii mei bani) sa am poze cu el 4D... nu pe 2D, ce sa mai zic ca m-a costat extra sa-l am pe CD FILMAT. nu mi l-a filmat, mi-a dat niste jpeg-uri Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #896 2008-09-21 20:58:08
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicifetelor, cel mai bine s-a vazut la med life la dr georgescu alma, dovada poza de mai sus cu 17 saptamani, nu va spun pe film cum se vede.......... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #897 2008-09-21 20:59:36
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciesti sigura ca nu ti-a pus in timpul echografiei si vederea 4D, care sa arate cam cum arata poza echografiei postate de daliana mai sus, de la 17 saptamini? imi amintesc ca mie, cind am avut probleme, si mi-a facut echo 4D la 9 saptamini, mi-o aratat atit vederea 2D cit si pe cea 4D. in cea 2D parca o facut masuratorile. Offline #898 2008-09-21 21:01:24
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciexact, ei alterneaza 2d cu 4 d, in 2d fac masuratori, in 4d asa sa te emotioneze.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#899 2008-09-21 21:02:55
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu mi-a pus absolut nimic! a zis ca n-are ce poza 4D sa-mi dea din cauza ca bebe sta cu mainile pe ochi!! Daca vroiam poze 2D ma duceam undeva unde era mai ieftin. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #900 2008-09-21 21:09:33
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicice-au miinile bebelushului puse la ochi cu a putea sau nu sa ti se dea poza din vederea 4D, nu inteleg??? deci, tie nici in timpul echografiei nu ti s-a pus vederea 4D? Offline #901 2008-09-21 21:14:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciNU!! nu mi l-a aratat deloc!! vorbea cu asistenta si ii zicea masuratorile, pe urma fugitiv mi-a aratat ca are mainile pe ochi (gen 2 sec si-a intors inapoi monitorul) dupa care s-a chinuit sa-i vada sexul. Iubi imi spune acelasi lucru, ca a asistat, nu a schimbat absolut deloc pe 4D! ca si el se astepta sa-l vada cat de cat Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #902 2008-09-21 21:19:49
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisincer nu stiu daca acum mai poti face ceva, deja faptul e consumat, din pacate incredibil ca exista asemenea sarlatani si in domeniul medical mai scrie inca o data numele clinicii si al doctoritei ca alte femei sa nu mai pateasca ce ai patit tu... Offline #903 2008-09-21 21:41:13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciClinica de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" doctorita Claudia Stefanescu Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-21 21:49:04) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #904 2008-09-21 22:40:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicialexa ubita,imi are rau ca esti dezamagita si supi de eco,dar parerea mea e cum zice si rh,important e ca bebe e bine.te inteleg ca ai dat o groaza de bani si te asteptai la alceva,da nus daca mai poti sa rezolvi ceva,doar sa`i faci un scandal monstru` la aia,ceea ce si merita.si eu am vrut un 4d sapt trecuta cand am fost,dar nu mi`a facut(sincer nici nus daca ala ce mi` l`o facut era 3d...2d..habar n`am...mie imi pare bine ca bebe e ok,creste si cam asta conteaza....intr`adevar n`am dat decat 50 lei) hai relax ca faci rau la bebe da? te pooop Minunea vietii noastre! Offline #905 2008-09-21 22:50:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicim-am mai linistit... dar maine dimineata tot ma duc sa-mi cer banii inapoi, si sa-mi factureze o morfo trim II doppler ceea ce mi-a si facut (care pana si la ei costa jumatate de pret) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #906 2008-09-21 23:31:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicinu stiu de unde esti,dar sigur tre sa fie undeva unde sa`ti faca.ai grijutza de voi.pooop Minunea vietii noastre! Offline #907 2008-09-22 09:42:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicipai sunt din bucuresti. acum caut o clinica unde se poate face o simpla ecografie 4D sau 3D... care-i mai ieftina Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #908 2008-09-22 10:22:45
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
med life, dr. georgescu alma Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-22 10:27:46) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #909 2008-09-22 10:24:11
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu doar la eco de 12s am inteles ceva la mine, in rest mai nimik, si am dat de fiecare data ceva banuti, dar ce conta e ca bebe e sanatoasa. cel putin la asta de 32 s ma uitam cu sotul :f?rv?nad: ca la alfabetul chinezesc. in fine noi asteptam sa vedem originalul . hai alexa nu mai te supara ca tu ramai cu supararea si ei cu banii Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #910 2008-09-22 10:33:12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
vreau o poza cu el... atat! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #911 2008-09-22 10:34:18
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicicum alexa, la aceeasi dr am fost si eu si am 30 de poze.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #912 2008-09-22 10:57:01
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimorfo 4d trim 2, aveam rezervarea asta facuta de cand m-ai ajutat tu si mi l-a masurat p bebe in 2D cu doppler... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|