|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-6#96 2008-06-05 13:48:12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimultumesc mult,asa ma gandeam si eu mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #97 2008-06-05 14:07:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicicresteti mari mami de minuni Offline #98 2008-06-05 15:17:59
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciMultumesc mult pentru raspuns,corneliabuc,si in legatura cu urcatul pe masa,si eu pana acum am fost de 2 ori sus pe masa si avem doar 7/8 saptamani,prima oara a fost la primul control unde nu s--a vazut nimic ca era devreme,iar a doua oara a fost la 5 sapt,atunci s-a confirmat sarcina,si acum peste o saptamana ma duc iar nustiu daca o sa ma mai urc pe masa,in rest poop dulce pe burtici Offline #99 2008-06-05 17:44:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicicu placere, si eu am fost si de 3 ori pe luna in general. Offline #100 2008-06-05 20:06:13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicipai eu intru in a 17 a sapt si in afara de cele 2 ecografii intravaginale care le-am facut pana acum, Offline Publicitateloading...
#101 2008-06-05 22:41:46
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicimedici diferiti, tehnici diferite. Offline #102 2008-06-06 09:37:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
am hotarit , ca din ce mi-a prescris si dupa sfaturile primite, Offline #103 2008-06-06 09:46:34
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu stiam de pe forum ca din sapt 16 se iau vitamine suplimentare, acum le iei din mancare, daca ai un menu diverssificat si analizele sunt ok, de ce sa te indopi cu pastile.mie mi-a dat dr din sapt 17 sa iau fier si magneb6. in rest mananc de toate, evident nu in exces. sanatate si sarcina usoara:sal: Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #104 2008-06-06 10:07:36
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciexact - vitamine dupa ce treci de primul trimestru. mami de minuni Offline #105 2008-06-06 14:24:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciFetelorrrrrrrrr:,sa va spun ce am patit:,ieri dupa-masa pe la ora 5 am inceput sa sangerez:(,dar nu asa puternic rau de tot ca la un ciclu menstrual normal:o,am sunat la doctor si mia spus sa stau linistita in pat si sa il sun peste o ora daca mai sangerez:(,normal ca nu s-a oprit si lam sunat stiti ce mia spus??:box:sa il sun deseara la ora 10:o,eram disperata,noroc ca la ora 9 seara am avut ideea de a-mi deranja medicul de familie sa imi faca o ecografie abdominala:k:,unde mi s-a spus ca nu am pierdut sarcina si este bine mersi dar nu stie de ce sangerez:(,bun,am plecat acasa mai vesela macar,si se facu ora 10 seara,eu tot sangeram deja schimbasem al doilea tampon:(,si imi sun medicul cum a spus,stiti ce imi spune?,sa va pregatiti maine dupa masa ca facem intrerupere de sarcina,si sa aveti la d-stra 250 lei:box:,am zis ca mor:cry:,degeaba i-am zis eu ca am vazut la eco ca este bebe acolo,a zis ca la eco abdominal nu se vede deact la 13 sapt.,bineinteles ca azi dimineata inapoi la medicul de familie,unde dansul mi-a recomandat un ginecolog,la care am si fost azi dimineata si stiti ce mi-a spus?: bebele are 6 saptamani si 3 zile:bebe:,inimioara ii bate cu 160batai/minut,nu s-a desprins nimic,este totul ok,)si ca sangerarea s-a produs din cauza posibilelor eforturi facute,si ca mai sunt cazuri cand se poate sangera mi-a spus ca o sa imi treaca peste 2-3 zile,dar eu deja am numai maro,asa ca fetelor paziti-va de ginecologi cum am avut eu,care nici macar nu a avut bunul simt sa ma linisteasca dar mai sa ma cheme la o condultatie,va dati seama m-a lasat asa:box:,24 ore sa staui in stres,si mai imi sp[une si ca sa fac avort:box:,in rest suntem bine,acum vad ca iau elevit si duphastos+nospa, si urmeaza sa mergem la eco pe 20,in rest bine si poop dulce pe toate:) Offline #106 2008-06-06 14:28:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicieu inainte cand am fost la celalat medic mi sa spus sa iau acid folic si duphaston si magneB6,acum vad ca mi sa spus sa renunt la magne B6 si acid folic si sa iau elevit(care contine si magneB6 si acid folic),acum nustiu fiecare medic cu damblaua lui Offline #107 2008-06-06 14:50:12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicibine ca e bebe acolo......dar ce medic, doamne fereste....de unde esti ttenzika? Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #108 2008-06-06 14:51:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciTimisoara:) Offline #109 2008-06-07 10:04:51
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciam fost la doctoritza si m-a cam ofticat. mi-a facut control pe masa...de mi-au sarit creierii. i-am urat de toate neamurile si sfintii din calendar. mi-a bagat dementa 2,3...dejte de le-am simtit pana in creshtetul capului. buuunnn...mi-a crescut si tensiunea (verificata dupa control) si concluzia a fost ca pot sa nasc normal FARA PROBLEME pt ca am colul moale si se poate dilata. la sf vizitei imi zice ca ne vedem pe 30 iunie.... dara daca e sa ma ieie amocu mai dvrme sa o sun (daca ma ia ziua)....sau sa ma duc la spital daca ma ia noaptea.... le zic la ce doctor sunt si cand considera alea ca vine momentu...o suna. asta nu prea mi-a placut. i-am zis ca am de recoltat si celule si m-a notat pe fisha. eu sper sa nu imi faca vreo figura si sa ma lase cu asistentele si moasha ca bataia ei e televizata. pe mama deja au luat-o dracii si i-a promis-o iar pe sotu sigur il iau acolo daca vede ca ma chinui si nu ma baga nimeni in seama. Offline #110 2008-06-07 10:06:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicianca sa fie sanatos bebeul! si tu la fel sa te bucuri de el Offline #111 2008-06-07 10:08:33
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicisa deie domnul azi noapte pe la 3 am avut si insomnie. stateam si ma gandeam la ce am sa fac,cum sa fac...etc. daca e sa optez pt cez...sunt sigura ca e doct acolo la fundul meu si imi face si prelevarea si tot ce trebe. pe de o parte si nashterea normala m-ar tenta, pt ca e mul mai benefica atat pt mine cat si pt fata...ca nu e trecerea asa de brusca. la cez imi imaginez ca mi-o smulge din mine si saraca e traumatizata...asa la normala are timp sa se obishn cu tranzitia (sper ca intelegeti ce vreau sa zic....ca io nu d'oh! ). offf nush ce sa fac.poate are dreptate si imi va fi usor la nashtere si nu are rost sa stric bunatate de uter pt o taietura.... Offline #112 2008-06-07 12:23:17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
pai ai vazut ce argument? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #113 2008-06-07 19:17:49
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamiciSa dea dumnezeu sa fie bine Ultima oara a fost editat de ttenzika (2008-06-08 10:25:09) Offline #114 2008-06-07 23:07:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamicittenzika editeaza pls Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|